Всеки почва от нулата. Не вярвам басейнът на хотела да е пуснат в експлоатация. Ако това се е случило, значи са се случили много генерални и фундаментални промени. Не вярвам. Даже не мисля, че си струва да проверя, което ще ми струва един безплатен разговор...
_________________ Никога не си това, за което се мислиш!
Тук е от: 02 Яну 2009 0:01 Мнения: 71 Местоположение: шумен (автор на темата)
Първо,по това време на годината забравете басейна да работи в хотела,второ цените са си същите , 8-12 - 24 leva 13 -16 32 leva 16-18 - 40 leva 18-... 50 leva мисля че са така,спрямо годините.Също можеш да дойдеш за един път и да пробваш и после без да си длъжен да продължаваш да идваш,естествено плащаш си само за 1- път,а за времето зависи при кои треньор си.
Тук е от: 17 Юни 2009 15:25 Мнения: 241 Местоположение: Шумен
Ще има безплатни уроци по плуване във военното, за начинаещи, от 7-11години. Почват от началото на май месец. Интересува ме дали някъде в града продават плувни шапки и очила, за да можем да мерим на детето или единствено онлайн може да се снабдим /но и там не знаем какъв модел за дълга коса на момиче, какъв размер.../ ?
Тук е от: 15 Апр 2007 21:12 Мнения: 987 Местоположение: Шумен
Fullmax на центъра.Има шапки и очила.Има и един магазин за спортни стоки на ул."Бачо Киро" вдясно по баира от входа на паспортна служба .Там също може да се провери.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12486 Местоположение: винаги на №14
В Оказион 21 има и очила, и плувни шапки. Цената за шапките е 5 лева , за очилата 9лв. Не са ползвани, в оригиналните опаковки, от спортен магазин, който вече не съществува/за съжаление/. http://okazion21.com/#Categories/{5116D931-0BFE-4D84-AD0D-936566966E2C}:2
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 17:51
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения