Тук е от: 27 Юни 2008 9:04 Мнения: 535 Местоположение: Шумен
Миналата година аз ходих в зала Плиска.. ако искаш питай там за Люсито и ще ти кажат кога може да отидеш. Ако има някоя група там едва ли ще е проблем да се присъединиш към тях
Тук е от: 15 Фев 2008 12:38 Мнения: 400 (автор на темата)
Ами аз искам да тренирам за момчетата от Калбо, стига да имат някакви групи, то аз вече направих 18, защото не ми се играе с някоя група, при която и да имам развитие няма да имам шанс след време да вляза в някакъв представителен отбор.
фешън, в новините нормално или в сайта на волейболната ни лига трябва да има информация, аз съм ходил няколко пъти.
Съфокейшън, телефон, гсм, човек които да отида в Плиска и да говоря с него, нещо такова ми трябва.
Мога да играя, но си имам слаби точки и си ги знам, висок см средно като за волейболист 1,85-6 някъде, не правя професионални сервизи с отскок като някой волейболисти, и забиви никога не съм правил, стоя на блок нормално или посрещане, блока не ми е лош стига да уцеля момента и да усетя накъде ще забиват, а в порещане също не съм зле, но има какво да се иска естествено, никой не е перфектен.
Тук е от: 12 Мар 2008 19:33 Мнения: 801
Ами не знам.Мисля че всеки ден тренират от 17:00 часа , но сменят залите или Плиска или Младост.Николай ги тренира.Мо мсиля че са доста момчета , но все пак отиди и питай.
Аз затова питам за връзка, защото знам, че тренировките се падат, когато уча 2ра смяна и не мога да смогна да отида, твърде късно ще стане и ще са свършили...
Е, ще има да събера информация може би за други тренировки през уикенда или по някое време ако нямат против нови хора да отида да ме видят ставам ли за нещо по техните стандарти или да си уредя среща с човека да видя как стои всичко просто
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 6950 Местоположение: по пътищата.
Извън темата/подсказка:
За любителите на волейбола да кажа, че доста често и все в събота в Нови Пазар, се играят по няколко срещи между отбори от Североизточна аматьорска лига, включваща отбори от Айтос, Варна, Добрич, Силистра, Нови Пазар, Генерал Тошево, Търговище....Сега се играят срещи между 8-те най-добри отбора на принципа всеки срещу всеки.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 03 Окт 2024 16:40
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения