* da vi pitam ne6to ako imate info moje li da mi * k1de moje da se zapi6em na basket v 6umen s1brali sme se okolo 6 momi4eta fenove na basketa i iskame da poigraem lqtoto bqha ni obe6ta li v mladost ob4e ne6tu ni v1razaha tenekiq taka 4e ako nqkoi moje da pomogne 6te go pomolq da pi6e na e-mail asi2004@abv.bg
Във форума се пише само на кирилица!
SecondShoe написа:
За всички, които нямат кирилица поради някаква причина вградих независима поддръжка на кирилица във форума. Вградената кирилица работи само със стилът по подразбиране Helius.
Инструкции за ползване: В долния ляв край на форума има квадратче, което обозначава текущия режим на клавиатурата. За да го промените от английски на кирилица трябва да щракнете с левия бутон на мишката върху квадратчето. Има трите режима, които ги има във Флекс Тайп. Тази кирилизация работи независимо от вградената в Windows.
free_girl и аз обичам да играя баскет, с няколко момичета се събираме да играем(16-17 годишни) не знам вие на колко год. сте, но ако искате може някой път да се съберем да поиграем
Заглавие: Re: Баскет, баскетбол обичам да играя...
Публикувано на: 02 Юни 2008 16:09
Опитен
Тук е от: 07 Май 2008 11:55 Мнения: 100
Аз също бих искала понякога да поблъскам. Малко са ми двойни годинките от 17, но пък имам богат спортен опит в тази игра. Ако решите някой път да поиграете обадете се, няма да откажа. Надя
Публикувано на: 30 Юни 2008 10:18
Нов потребител
Тук е от: 27 Юни 2008 15:42 Мнения: 1
а има ли баскет за момчета на 12-13 години някъде в Шумен? Чувал съм, че има в зала Младост, но кога да отида там да се запиша През лятото да потренирам нещо
Публикувано на: 30 Юни 2008 13:26
.
Тук е от: 19 Фев 2007 7:18 Мнения: 1086
Има ва... рогати, дългоруни, стригани и бръснати... Дайте да се разберем, че дисковата ми херния като чуе за баскет и се възбужда, и докат не падна 3-4 пъти не спира. //Ама напрай една тема отделно за кочове, говеда, пръчове и магарета, че тук не е уместно.
Публикувано на: 21 Яну 2011 20:36
Нов потребител
Тук е от: 19 Яну 2011 20:49 Мнения: 1
Здравейте!Има ли баскетбол за момчета в зала Младост?Проблемът при мен е, че вече съм на 15,но искам да тренирам баскетбол.Аз нямам за цел да ставам професионален играч, защото ми е ясно, че вече съм закъснял.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 07 Дек 2023 18:25
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения