Ами аз утидох към 15 минута на мача стоях до 75 минута и изченах нямаше много смисал да стоя сам Ако за следващите мачове има навитаци за агитка пишете
Ако имаше пари нямаше да изпадне във "В" група щяхме да си играем в "Б" Но това става като няма спонсори няма пари няма играчи и така всичко утива по дяволите
Юношите много зле братче. Едно време какви юноши имахме, ходех и аз да ги гледам всяка неделя на ученическия. Но сега жива трагедия...По-добре да не ги мъчат на този терен, който не става за нищо.
Здравейте! От Шумен съм и ви пиша от Испания.Пожелавам на Шумен да се организира добре и да може догодина да влезе в Б групата.Стискам ви палци. Успех!
Тук е от: 02 Мар 2008 18:47 Мнения: 541
Бях на мача. Няма да коментирам играта, тъй като varg го обобщи пък и има видео материал. Само ще спомена че първото полувреме ми допадна доста повече как играха особено като се има предвид, че отдавна не бях ходил на мач и соглед на създадените положения заслужаваха да победят. Това на което искам да обърна внимание е публиката. Никаква подкрепа, никакво ръкопляскане, когато излизаха от съблекалнята, никакво аплодиране при създадените добри положения за гол, а да не говорим, за скандирания от вида на САМО ШУМЕН ОЛЕ или нещо подобно. Тотално се разочаровах. А повечето момчета бяха млади до колкото видях и имат нужда от подкрепа поне през певечето време на мача и мисля, че го заслужават заради резултатите постигнати по време на полусезона. Публиката беше обидно малко, но за отбор от В група предполагам, че това е нормално. Живот и здраве догодина, както се казва нова година нов късмет и дано нещата се подобрят, защото отбор, който е на първо място та било то и във В група заслужава да бъде уважаван и подкрепян.
_________________ Сърце, биещо 1914 пъти в секунда...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 20 Сеп 2024 13:46
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения