ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юли 2020 14:44



Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2009 23:49 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Мнения: 2818
(автор на темата)
Препоръчайте метод, с който да се вкара флаш в уеб-страница и после да се изпълнява коректно в Internet Explorer 6, 7, 8. Проектът, с който се занимавам вече сума време, се визуализира безпроблемно с други браузъри като Firefox, Opera и Google Chrome. SWF се отварят локално и през IE, обаче зациклят, когато се обръщаш към тях онлайн с тая вездесъща глупост на MS. Въпросният сайт едва ли ще е интересен за неспециалисти, затова не го поствам веднага.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 0:29 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
Мнения: 1845
Местоположение: Valhalla
<object classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=8,5,0,0" width="309" height="400" title="test3">
<param name="src" value="YourFile.swf" />
<embed src="YourFile.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/" width="309" height="400"></embed>
</object>

Или
<div id="Layer1">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="111" height="114" title="ttt">
<param name="movie" value="YourFile.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name=wmode value="transparent" />
<embed src="YourFile.sw" width="111" height="114" wmode="transparent" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" ></embed>
</object>
</div>

Уф... от рожден ден се връщам, дано съм ти пестнал, това дето ще ти свърши работа. :D

_________________
ИзображениеИзображениеИзображение
Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета
--- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 6:57 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 26 Яну 2007 8:52
Мнения: 175
Местоположение: гр. Варна
Лично аз (и доста колеги) поради различните тагове за различните браузъри си ползвам библиотечка която се грижи за цялата дандания :) Разгледай и сложи: http://code.google.com/p/swfobject/ ;)

Поздрави.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2009 16:32 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Мнения: 2818
(автор на темата)
Благодаря и на двамата. Тия дни ще пробвам.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 03 Дек 2009 23:41 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Мнения: 2818
(автор на темата)

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0"
width="720" height="540" id="quiz" align="middle">
<param name="movie" value="quiz.swf" />
<param name="quality" value="high">

<param name="bgcolor" value="#fff">
<!--[if !IE]>-->
<object data="quiz.swf" type="application/x-shockwave-flash"
width="720" height="540" id="quiz" align="middle">
<param name="pluginurl" value="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#fff">
<!--<![endif]-->
<p>Targeting</p>

<!--[if !IE]>-->
</object>
<!--<![endif]-->
</object>


Ей това е вариантът, на който се бях спрял, обаче пак не върши работа с IE. Всъщност показва се "рамката" или контейнерът, но после отказва да зареди съдържанието.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2009 0:03 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
Мнения: 1845
Местоположение: Valhalla
ЕксплоУдърът ти отваря ли други сайтове с флаш, пр. шум бг?
64 битовата компилация на IE8, като я пробвах след като излезе не работеше с флаш.

_________________
ИзображениеИзображениеИзображение
Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета
--- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Embed Flash Object?
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2009 0:17 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Мнения: 2818
(автор на темата)
Отваря си ги без проблем. Само с тая част от сайта е невъзможно изпълнението през IE 8.

-- съб дек 05, 2009 1:50 am --

Край на сагата. Смених хостинга и проблемът отпадна. Още веднъж благодаря за вниманието. :biggrin


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Юли 2020 14:44


Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]


Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.