Тук е от: 09 Окт 2007 9:47 Мнения: 342 Местоположение: Шумен (автор на темата)
И следващият сайт от серията, представящи творчеството на шуменски творци, се пръкна на бял сайт. Т.е. слезе от конвейра ми.
Става дума за сайт на известния учител по философия Николай Девлетлиев - създател на много и запомнящи се дървопластики.
http://www.devbear.info/kolio
Наистина има хубави free css templates и човек трябва да се възполза понякога от предложеното. Още повече, че акцентът е върху картините. Но както и да е.
Ето един водещ сайт за всички, които искат за се изявяват в добрия дизайн: http://www.csszengarden.com/
Тук е от: 13 Яну 2007 23:28 Мнения: 560 Местоположение: 192.168.1.1
Виждам че майтапите продължават. Лошо няма де - поне ми е приятно да видя един хубав човек - г-н Девлетлиев. В този дух мога да кажа, че това е най-иновативния и креативен уебдизайн, който съм виждал през последните 3 секунди. Браво, давай все така, и не забравяй че има специална секция "Хумор" в този форум. Следващия си "дизайн" го постни направо там, че да не стават недоразумения.
zmey_gorqnin написа:
Виждам че майтапите продължават. Лошо няма де - поне ми е приятно да видя един хубав човек - г-н Девлетлиев. В този дух мога да кажа, че това е най-иновативния и креативен уебдизайн, който съм виждал през последните 3 секунди. Браво, давай все така, и не забравяй че има специална секция "Хумор" в този форум. Следващия си "дизайн" го постни направо там, че да не стават недоразумения.
deadman_bg написа:
Фона нещо не ми се връзва.
Ако прочетеш малко теория на цветовете и дизайна, ще срещнеш някъде основното правило за визуализиране на снимки, а именно, че фонът трябва да бъде неутрален. За неутрален фон се дефинира оттенък на сивото. Може би сега ще ти стане ясно, защо фонът в Adobe Photoshop е сив, а не червен, зелен или син.
@Devbear За снимки да, но цвета на менюто комбиниран с цветовата гама на логото отгоре, ами не се връзват... Не винаги е подходящо да се пльосне къв да е сив фон с някаква текстура. Остави правилата. То си личи, когато си подхожда, не е нужно да си специалист по дизайна. Всеки има мнениe по въпроса.
Именно това е - всеки има мнение по въпроса. Така че защо да ви слушам? И не съм "пльоснал" фона. Аз не "пльоскам", както може би си мислиш, приятелю. Според мен фонът точно пасва на останалите цветове. Това е моята дума.
Tanatos написа:
@Devbear За снимки да, но цвета на менюто комбиниран с цветовата гама на логото отгоре, ами не се връзват... Не винаги е подходящо да се пльосне къв да е сив фон с някаква текстура. Остави правилата. То си личи, когато си подхожда, не е нужно да си специалист по дизайна. Всеки има мнениe по въпроса.
Дай твой сайт, за да видя за какво става дума въобще. Че нещо не ми се връзва...
Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1786 Местоположение: Valhalla
Devbear написа:
Tanatos написа:
Дай твой сайт, за да видя за какво става дума въобще. Че нещо не ми се връзва...
Няма ти даде. Най много да ти хакне сайта. Въпрос на предпочитания или дет му викат на тръпка
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com
Тук е от: 23 Ное 2007 11:00 Мнения: 44 Местоположение: На дансинга
Сайтът ми харесва и не го казвам просто така. Случва ми се и аз да се занимавам с такива неща. Може би разбирайки кой кой е всъщност, вече разбирам и за какво са тези заяждания. Това е което имам да кажа по тези така да ги нарека лични спорове.
Всъщност дизайнът за мен е много приятен и наистина изъква съдържанието, което не изглежда като просто стоварено от нищото.
И с моите уважения към г-н Девлетлиев - не знаех, че се занимава и с това!
_________________ There are short-cuts to happiness, and dancing is one of them.
-Vicki Baum
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 21:54
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения