ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:05

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2007 21:06 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 26 Сеп 2007 21:54
zmey_gorqnin написа:
Виждам че майтапите продължават. Лошо няма де - поне ми е приятно да видя един хубав човек - г-н Девлетлиев. В този дух мога да кажа, че това е най-иновативния и креативен уебдизайн, който съм виждал през последните 3 секунди. Браво, давай все така, и не забравяй че има специална секция "Хумор" в този форум. Следващия си "дизайн" го постни направо там, че да не стават недоразумения.

В тези години на опаковки, за много хора съдържанието е без значение. И понеже съм в особено добро настроение в тази прелестна вечер, ще споделя, че това е най-иновативното, креативно и конструктивно форумно мнение, което изобщо някога съм виждал (в гората).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 28 Ное 2007 16:16 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 13 Яну 2007 23:28
nicefellow написа:
zmey_gorqnin написа:
Виждам че майтапите продължават. Лошо няма де - поне ми е приятно да видя един хубав човек - г-н Девлетлиев. В този дух мога да кажа, че това е най-иновативния и креативен уебдизайн, който съм виждал през последните 3 секунди. Браво, давай все така, и не забравяй че има специална секция "Хумор" в този форум. Следващия си "дизайн" го постни направо там, че да не стават недоразумения.

В тези години на опаковки, за много хора съдържанието е без значение. И понеже съм в особено добро настроение в тази прелестна вечер, ще споделя, че това е най-иновативното, креативно и конструктивно форумно мнение, което изобщо някога съм виждал (в гората).

Аха, и това ще е изобщо най-мнението, което някога ще видиш (и извън гората, при положение че горския те пусне).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 13 Дек 2007 15:03 
Опитен
Опитен

Тук е от: 13 Дек 2007 14:32
Мисля да сефтосам форума точно в тая тема. ДевБеар не виждам смисъл от темата освен да си спомня г-н Девлетлиев който ми е дал не малко чрез преподаването си.Колкото до "сайта" ти, по скоро служи за антиреклама предполагам че докато сте си пили кафето си го нашляпал и си останал доволен.Прегледах ти постовете и виждам че това ти е стил на работа. Съвет завърти се при бг-дев.орг или Креато варна или ICYGEN поне изкопирай нещо по съвременно. Съгласен съм че един нормален сайт струва 4-5к,но недей пробутва любилеското си щтракане с мишката за вебдизайн!

Дано съм бил полезен

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 15 Дек 2007 12:40 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 09 Окт 2007 9:47
(автор на темата)
Пусни тук нещо твое, защото иначе не си полезен, а деградиращ. Дай нещо ТВОЕ, от което да се поуча.
Обаче така, като ти гледам писането, май още не си успял да си изстискаш младежките пъпки и това те тормози много. Първо порасни, а после се вгледай в себе си. И едва след това може да даваш съвети на когото ти попадне.
Каквото повикало, такова се и обадило!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007 9:35 
Опитен
Опитен

Ама ти верно не търпиш критика! Казвам ти нещо сериозно надявам се, че повече от една почерпка не си получил за тея сайтове дето ни ги показваш. Колкото до пъпките ми не се разсейвай със странични неща действай ето вече е почти 10 часа а ти още не си направил и един сайт:) Според теб тия сайтове са върха на вебдизайна ли , аз скоро правих конкурс за избор на фирма да ни осъвремени сайта и видях много (стотици) сайтове, запознах се с последните тенденциите, до 6 месеца ще покажа какво се е получило.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007 13:51 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
Когато критиката е придружена с нападки, това не е критика, а нещо, което граничи с обида. Колкото до това, че някой ще ви направи сайта, ще почакам, за да видя какво се е получило. И за разлика от теб, пожелавам ви да получите добър сайт.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007 14:56 
Опитен
Опитен

Devbear написа:
И за разлика от теб, пожелавам ви да получите добър сайт.

Защо бе и аз си пожелавам да получим добър сайт :)

Виж кои фирми селектирахме :

http://www.magstudio.bg/bg/projects.php?cat=1

http://www.icygen.com/en/latest-projects/

http://www.creato.biz/l_bg/portfolio

Избора падна на креато защото цената им е няколко к евро по ниска, а мисля че са на едно ниво с другите просто нямат това име все още. Надявам се да си коригираш представата за визията на един съвременен сайт.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007 14:56 
Focken' Koko Bryce
Аватар

Тук е от: 06 Фев 2007 22:23
Пич, не разбираш нещо.
От известно време наблюдавам темата и това, което виждам е как се озъбваш на съвети от които можеш да извлечеш полза.
Когато някой спори с теб, може и да не е прав.... Обаче в твоя случай бая народ стои зад едно твърдение(че има още много да учиш, за да се категоризираш като девелопър), а ти си тропаш с крак и си знаеш твоето.
Интернетя не почва и не свършва с тоя форум, така че те съветвам да смъкнеш гарда и да извличаш полезното като се вслушаш в съветите. Защо не и да се получи взаимопомощ. Ама не - devbear е желязно копеле, как така някой ще му дава акъл!!!
Айде со здраве и да си налягаш парцалките над книжките. И аз да ти го кажа - НЕ СИ кръгла нула, НО НЕ СИ това, за което се представяш(не говоря като и личностните ти кач-ва, а за "работата" ти).

П.П.: Вземи поне графиката оформяй малко, на кво приличат тея надписи... :(
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Дек 2007 22:13 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
Може би това е така, зашото всички го нападнахме доста лошо :)
Но според мене въпреки озъбванията, devbear започва да взима някой друга идея по-сериозно. Например е взел домейн за най-сериозния си проект - обявите... сега ако направи търсачка човешка (сега е абсурдно да намериш нещо) и малко да поомекоти тези цветове... може и да се получи :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007 14:27 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
Добре, деца, не ставам. Сега се успокойте, измийте си краката и си лягайте. Приятни сънища!
И още нещо. Съжалих, че разкрих самоличността си! През ръцете ми са минали много хора, които в една или друга степен съм обучил и научил на програмиране и информатика изобщо. Наблюдавайки по време на учителската стачка реакцията от страна на обществото, за мен няма нищо ново във вашите реакции към мен.
Учителите винаги са били на топа на устата и винаги са понасяли упреците на обществото, дори и за несвършената работа на самото общество. Защо става така? Имам обяснение, но съм далеч от мисълта да го споделя с вас. Само ще си сложа таралеж в гащите. :wink:
Явно някои от вас все още не са разбрали, какво е да си толерантен към другия. И си мислят, че като са в добри отношения с даден кръг хора, това означава толерантност. И аз имам какво да кажа за много хора, но оценявам труда им, оценявам възможностите им и зная, че хората са различни. И ако за един дадено нещо не е добро, това изобщо не означава, че за друг същото това нещо е хубаво и приемливо.
Помислете си.
Сигурен съм, че каквото и да покажа тук, винаги ще бъде оценявано отрицателно. Затова няма и да показвам, а ще наблюдавам да видя накрая и някое ваше творение (каквото така и не съм видял).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007 15:16 
Опитен
Опитен

Извинявай ама заглавие от рода на "Хоп! Още един сайт направих!" звучи като Бритни Спиърс: "Опс! Пак го направих" :) Още повече че си учител по информатика ли незнам и аз по кой предмет програмиране може би. Силно се надявам в някоя гимназия да предаваш, че ако е в университет не ми се мисли! Явно си човек на средна възраст ентусиаста ти е похвален ама това не е конвеир както ти го разбираш и ако тук няма работи показани от хората то или тези потребители чувстват че продукта им не е достатъчно изчистен и оформен за показване(както би трябвало ти да мислиш за твоите неща) или смятат че тук няма кой да оцени труда им щом другите потребители хоп и правят сайт а на тях им е отнело 5-6 месеца :) Така че вземи пусни си един от сайтовете във форума на българските девелопери и си свери часовника щом се обиждаш от мнението ни тук. Нормално е да има деца тук и да има елементи на заяждане и подигравка, но нестава и да кажеш ей така Хоп и да следват бурни аплодисменти на творбите ти! Честно казано мислех да говоря с теб за един сайт да направиш като поемеш хостването и поддръжката му ама все си мисля че нема да мога да ти кажа какво се иска щото ти вече си наясно със всичко. Така че успех ще се ориентирам на другаде

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007 15:21 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
Честно да ти кажа, щях да ти откажа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007 15:23 
Опитен
Опитен

:) Имаме сделка дет се вика :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Дек 2007 15:24 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
:D И се разбираме от пръв поглед! :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Хоп! Още един сайт направих!
МнениеПубликувано на: 09 Окт 2008 16:40 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
От няколко дни не мога да вляза в http://www.malkite.info и в алтернативния форум. Какво става с тях?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 10:05

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: