ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 9:46

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Във форумите на бъдещето няма да има модератори
МнениеПубликувано на: 04 Фев 2013 0:18 
Ветеран
Ветеран

Тук е от: 13 Юни 2011 20:55
Последни коментари по повод управлението на форума, ме провокираха да пиша в тази тема.
Като цяло, автоматичен алгоритъм обхващащ всякакъв тип форуми, и всякакъв тип потребители, е да не кажем.....невъзможно, .....но е и непосилно, или ресурсоемко, още повече в типа MySql.
Аз си думам, дали да не сложим за нас форума на шумен NoSql-a, с неговите си щуротии? и да направим алгоритъм преценяващ моментната нагласа на шуменци? Предизвиквам знаещите по дискусията.....къде ползотворна, къде отрезвяваща.......

послепис: За мен форума се нуждае от друга форма. просто активните форумци се нуждаят от форумна, а не админска или модераторска подкрепа...
На линия съм сам за фън проект , с фън шуменци.......ей така за фън ... бира и глупости до ..... вино и глупости.......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2013 0:43 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 08 Окт 2011 20:06
Все тая, и без това не струва форума.
Или ще са некви клошари като шевалие и тошибеца (мисля си ,че са един...мамка му, малък е града, не е възможно да има такива илитерати) другите па са некви лелки търсещи провокации в политика, колкото да си убиват сивото ежедневие.
Да не говорим,че едната даже не е от Шумен и лъха яко на пропаганда...или е много проста, или и се плаща да пише по едни и същи теми - не знам...абсолютен фалш.
Чисто и просто - не струвате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2013 1:41 
Ветеран
Ветеран

Тук е от: 13 Юни 2011 20:55
@Alcoholocaust , някак си се слагам да споделя алгоритъм, който тъкмо пазарците да установи ниско, а и свезнаещите лелки и чичивци според знанията им......но динамично. Някак си предложението ми е към хората управляващи форума, но и разбиращи за какво иде реч... дискусия ще има.....за доста от сърце....
Макар , че за доста че е непонятно, то идеята искам да е всеобща, макар и неразбрана.
Та идеята за алгоритма е следният, раздела на форума да носи определена моментна тежест, която тежест да се променя според моментната тежест на постовете по нея, чиято тежест се променя по одобребие-неодобрение според потребителите, и според потребителската тежест ....и прочие и прочие.... както винаги е сложно да се обясни.......поне от мен.
Но пример за форумна тема, с начален рейтинг, рейтинга форумрца->създател, и променящ се до моментното среднораитметично на форумците участващи в нея, както и рейтинга на форумците участници. Рейтинг могат да поставят само коментиращи темата, и според зависимост тежеста на коментиращият, ще се отразява на рейтинга на пускащият темата или на коментиращите темата според плюс минус приети, но плюс минусите, са със степен на тежест според репутацията на поставилият ги....
Сложнотия е за форумна дискусия.... но за хората които знаят за какво иде реч мисля, не е мъгла. Просто маркираните като качесвени постове, носят точки и за автора, и за коментиращият и за поощряващият го, но носи негативи за порицаващите го.
Реципрочно, теми с преобладаваща негативност, носи негативност на автора, поощряващите го, и коментиращите го позитивно, а за негативноста му се добавя позитивизъм.
Просто проблема е тема на хостинг и производителност.... но може да се направят опити в нови насоки.

--------
допис: Идеята ми е точно лелки и чичковци злоупотребяващи с правилата, да заемат позицията която заслужават според писанията си, а не жертвопозициониране според предизвиканите си псувни(които не оправдавам).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Фев 2013 5:35 
<5™
<5™

Тук е от: 23 Фев 2007 16:15
Модератори и админи много важна част от едно форумно общество. Те са кошчета за душевни отпадъци.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Криптовалутите на бъдещето, които мога да добивам безплатно

в Свободно време и хобита

btrend

0

0

09 Дек 2022 17:20

Криптовалутите на бъдещето, които мога да добивам безплатно

в Общи разговори

btrend

1

1403