Момчета и момичета, радвам се на вниманието, което отделихте на този сайт. Само не мога да разбера, защо е тази злоба, която се излива от вас. Препоръчвате ми форуми, в които имало много специалисти. А някой от вас влизал ли е в индийските форуми, където са истинските специалисти? Специалисти, пред които вие просто сте вечните начинаещи! Така като гледам, май по-далече от собственото си местенце не сте поглеждали. Време е да прогледнете и да видите, че освен заяждания с този или онзи, които заяждания разнообразяват живота ви в скучното провинциално градче, има и още нещо. Има и положително (колкото и да не ви се иска) отношение към грешките на отсрещния, има и конструктивна критика (ако изобщо разбирате за какво става дума), има и вродено отрицателно отношение към всичко, което мърда. За съжаление още веднъж се убеждавам, че в Шумен в сила е последното. Убедете ме в противното, ако можете. И аз мога да създам форум, в който да си трия всеки, който не ми харесва (това - към администраторите). И аз мога да оградя жилището си с висока ограда и да си мисля, че съм сам на света. И аз мога да вярвам, че всичко, което създават другите, е лъжа. Но лъжа ли е наистина?
Я по-добре си помислете първо, преди да ме нападате.
Към администраторите: Не ви прави чест (ако имате такава) постоянно да изразявате отрицателни мнения против всеки, по-възрастен от вас. Това само показва, колко ви е умствения багаж. Можете спокойно да ме изключите от "форума си". Но това ли ще е решението за вас? Нали искате помощ за всички, които пишат тук?
Аз мога да продължа да поствам в други, много по-професионални форуми и да се радвам на разбиране, на оценяване за програмите, които наистина помагат на хората. До момента, в който не видя, че тук има идея, има желание за конструктивизъм, няма да постна нито един мой стойностен скрипт.
Колкото до всички, които плюха по мен достатъчно дълго време, продължавайте така, деца! А аз ще продължавам така, както аз искам. И мога. И дано пътищата ни не се пресичат наяве!