Тук е от: 09 Окт 2007 9:47 Мнения: 342 Местоположение: Шумен (автор на темата)
В сяйта http://www.notices.devbear.info, известен още като "Малки обяви за Североизточна България" в най-скоро време ще пусна модул, съдържащ видеозаснемане от различни части на нашия град. Ако някой има възможност и иска да се включи със собствена web камера, снимаща денонощно, да пише тук.
Тогава ще разясня и останалата част на проекта, а именно софтуера, който трябва да инсталира на компа си.
И какво стана? Има ли някакъв видим резултат от тази идея, понеже в сайта не виждам да предават никакви уеб камери...а и тази на Телепол я спряха и съвсем зле станаха нещата...
Стига бе! Ти пък какво искаш? Ербапи много, но в един момент май всички се оказаха неспособни! Хайде, дай ти твоята камера, пусни ми линк, за да я сложа в сайта! Хайде, моето момче, ти го можеш!
Тук е от: 08 Яну 2007 18:46 Мнения: 4067 Местоположение: Шумен
Не искам да се меся или да участвам в безмислени спорове,но от написаното по-долу се разбира,че ще пуснеш модул който да съдържа видеозаснемане от различни части на града!
Devbear написа:
в най-скоро време ще пусна модул, съдържащ видеозаснемане от различни части на нашия град.
В другият цитат се вижда (чете),че който има желание и възможност да участва със собствена камера в този проект е добре дошъл,но по никакъв начин не се разбира,че ако никой не иска да си даде камерката да снима града,този твой проект ще потъне в забвение!
Devbear написа:
Ако някой има възможност и иска да се включи със собствена web камера, снимаща денонощно, да пише тук.
Извинявам се,че се намесвам,аз съм лаик в тази област,но ако не друго,поне мога да чета .
Не вярвам, че е имало камера, обаче я е спрял, понеже не било интересно. Има нещо гнило в цялата работа, но не мога да разбера какво...И в един друг форум имаше пусната същата тема със същото съдържание...
max написа:
Не вярвам, че е имало камера, обаче я е спрял, понеже не било интересно. Има нещо гнило в цялата работа, но не мога да разбера какво...И в един друг форум имаше пусната същата тема със същото съдържание...
Хем не вярваш, че е имало камера, хем си сигурен, че е била спряна. Я по-добре помисли малко преди да се изказваш неподготвен, а?
Ами понеже знам отдавна за същото съобщение в другия форум, май на Математическата беше, и съм пробвал линка много пъти през това време, периодично с надеждата да има поне някаква камера, но уви нямаше нищо. Не съм много неподготвен при изказването май...
Добре. Хайде, вместо да спорим напразно, да направим следното: ако някой има желание да се включи с личната си web камера, кажи му да се свърже с мен. Имам готовност веднага да пусна съответната част от сайта.
Точно така! Пусни твоята камера, другите ще я видят, и ще се запалят. А така, накрая ще се получи, че там са само техните камери, а твоя изобщо няма. И аз мога да направя такова предложение.
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 26 Яну 2025 11:23
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения