ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:50

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Уеб програмисти в Шумен
МнениеПубликувано на: 08 Мар 2013 2:50 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 04 Фев 2013 23:02
(автор на темата)
Чудя се дали има останали такива. Всъщност ми трябва някой подобен да ми помага за един-два проекта и да знае какво са следните неща - wowza, aws, neo4j, mvc, git, smarty ... такива работи. Това не е обява за работа засега.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Уеб програмисти в Шумен
МнениеПубликувано на: 24 Юни 2013 21:13 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 24 Юни 2013 21:04
Има ли някакво значение, ако не е от Шумен?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2013 12:15 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 26 Юни 2013 12:11
Здравейте, интересувате се от изработка на уеб сайт? Ние се занимаваме точно с това! Заповядайте на http://freshdesign.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2013 17:21 
~~~~
~~~~

Тук е от: 06 Апр 2008 8:12
webcreator1 написа:
Здравейте, интересувате се от изработка на уеб сайт? Ние се занимаваме точно с това! Заповядайте на http://freshdesign.bg

Какво значи оптимизация на търНачки? :O04.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2013 17:45 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 11 Сеп 2010 13:57
Извън темата/подсказка:
От интерес само да попитам, този сайт от вас ли е правен? (Дизайн, кодинг и оптимизация) или е използван готов темплейт?

EDIT: Няма нужда, разбрах каквото ми трябваше. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Юли 2013 23:53 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
За съжаление има и такива като webcreator1, не знам как се наричат, спамери, СЕО специалисти или малоумници. Той нито чете нито вниква в картинката, за него е важно да Е. Би трябвало да не се ядосвам, само че се. Не защото ми е противно, а защото си губя времето да им чета неадекватните постове, сякаш моите думи показват желание някой набързо скалъпен СЕО гуро да ми прави някакъв си там сайт и да ми го оптимизира, сякаш не е ясно от поста ми, че такива като него хич не са ми и притрябвали, сякаш не вижда колко тесногръд и смешен става като ми отговаря с безмислените си линкове и си мисли че Гугъл ще окичат златен медал на гърдите му за безкрайната му упоритост и всеотдайната му страст към близане на захарен памук и че шефа му ще спечели безкрайните нули за да шерне поне две от тях с него. Nofollow не е достатъчно за мишки като тоя, трябва да измислят Noexist или Bigmistake релации.
Както и да е, да се върна на тема си - DNPDNP, да трябва да е от Шумен.
Добре, може и да не е толкова добър, колкото ми се иска и да не е чувал за изброените неща. Изобщо има ли някакви уеб програмисти в Шумен? Било то php или каквото там им харесва да кодят?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2013 14:59 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 13 Фев 2011 8:39
Уеб програмисти в Шумен почти няма - повечето са Уеберасти, радвам се, че познавам истински уеб програмсти в града, а като гледам може и други да няма...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Авг 2013 2:29 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Извън темата/подсказка:
Това е един чудесен отговор на така поставения интересен въпрос. Имам удоволствието да спамя по темата, понеже от самото заглавие натам си е е спам и нарушава колкото си искаш правила на форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Авг 2013 3:41 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
Добре де, разбрах. Само DNPDNP и Чопър следят темата и си пишат по нея както би трябвало - без излишни изхвърляния.
Не знам какво имаш предвид, yarov, като казваш, че и самото заглавие си е нарушаване на правилата, но не ме и интересува какво имаш предвид. Разбрах само, че имаш удоволствие да спамиш понеже незнамсикакви аргументи са се пръкнали в спамерския ти манталитет като оправдание за 2442-тата ти постинга в този форум.
Мен не ми пука финансово колко време ще си кибича тук и ще ви чета глупостите, и в крайна сметка няма да се появи никой, към когото съм отправил този пост. На мен ми плащат за това. На час.
Обаче понеже се опитвам да бъда съвестен, предпочитам да си оползотворявам времето съвестно. Т.е. да имам резултати от всяка една секунда, за която ми плащат. И всяка една такава секунда, отделена да чета неща, които нямат и никога няма да имат абсолютно никаква полза нито мен, нито за работодателя ми, нито за писалите тези неща, ми се струва тотално изгубена. И сега си губя същите тези секунди да пиша това, с някаква тъпа надежда, че някой пък може и да разбере какво се опитвам да кажа.
Има един лаф, типичен за бившия соц лагер - "Аз се правя че работя, те се правят че ми плащат". И е толкова истински, че ме кара да се замисля доста върху отговорите в тази тема, незапочната като чат, а като тема за желание да намеря определени хора, с определени знания. Да споделя с тях своя опит и да им предложа някакво развитие, в иначе неразвиващия се Шумен.
Повече няма да чета тук може би. Оправяйте се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Авг 2013 14:16 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Още със заглавието темата предполага, че предлагаш работа. В първото си мнение още се изхвърляш, че си голяма работа и никой в Шумен не е на твоето ниво. После казваш, че не предлагаш работа и на теб ти плащат на час да четеш глупости. Как точно очакваш да намериш колеги, на които да даваш акъл, не става ясно. Убеден съм, че и това мнение ще прочетеш, за да отчетеш дейност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Авг 2013 14:44 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 05 Яну 2009 13:17
Те такива дето на приказки са голямата работа,колко са идвали при нас...Бързо,бързо ги разкривам кой какъв е и айде обратно кой от къде е.Ако търсиш нещо конкретно - кажи какво точно,какво ти предлагаш за съответната услуга и така.Не да ми напишеш 4-5 заучени думички за amazon web services ,nosql и разни подобни и да се правиш на голямата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 02 Авг 2013 21:45 
Ветеран
Ветеран

Тук е от: 13 Юни 2011 20:55
Аз точно бях подминал темата, макар, че щах поне, към @patarivanov да насоча и към @Metal, без да ги познавам, но с впечатления от тук.
Подминах я, защото ...
vrooom написа:
...wowza, aws, neo4j, mvc, git, smarty ... такива работи..

ме насочи към мисълта, че искаш да правиш нещо, от което не разбираш.
В съчетание, с:
vrooom написа:
...Добре, може и да не е толкова добър, колкото ми се иска и да не е чувал за изброените неща. Изобщо има ли някакви уеб програмисти в Шумен? Било то php или каквото там им харесва да кодят?

.. е доказателство за горната ми мисъл.
С изключение на wowza , достатъчно съм се занимавал с амазонските уеб сървиси, ноескюел бази данни ....и много други...
За MVC, Git ..мани тези програмисти които хабер си нямат от това.... Може би ...баш си заслужаваш @webcreator1 ... Просто те биха ти отговорили на така поставената тема.
Ела , кажи си какво ти дупе сака, .......а после коментирай чеповете които те налазват, били те и чепове от "явор".

P.S. Не го приемай лично. Коментирам го така както го чувствам, без емоция към личноста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2013 3:27 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
Ама тук било много интересно. Първия отговор на поста ми от 08 Мар е на 24 Юни, 3 месеца и нещо.
Сега, понеже има интрига, за няколко дни се натрупаха 5-6 поста.
И мразя да се оправдавам, за нещо, което не съм извършил, ама нали сте ми градски... от мен да мине.

Първо yarov казва "Още със заглавието темата предполага, че предлагаш работа."
Че това заглавие "Уеб програмисти в Шумен" може да е обява за работа - може. Че може да е покана за кръчма на същите - може. Че може да е тема за липсата на такива - пак може. Ох, да не говорим че съм написал съвсем ясно "Това не е обява за работа засега."
Същият тоя шматарок ми казва че темата ми "от самото заглавие натам си е е спам и нарушава колкото си искаш правила на форума". Как ги нарушава и защо е спам - не разбрах.

Второ ако някой ми покаже къде точно съм казал че разбирам от "...wowza, aws, neo4j, mvc, git, smarty ... такива работи.." да вземе да ми припомни. Очевидно е че съм го казал, четейки petarivanov и winprom. Явно не трябва да вярвам на спомените си и думите си, а на това как някой твърди че трябва да имам такива спомени и че съм казал думите, разпъващи ме на кладата на Шуменската гилдия на заяждащите се чатъри и програмисти. А какво наистина съм казал - един форум знае. Даже бих попитал - не е ли ясно, че ако разбирам достатъчно от тези неща хич няма и да се слагам главата на гилотината в тоя форум?

Иначе е "весело" тук, предполагам че някои от вас и ги познавам лично, което прави забавлението по-пълно, особено като се сетя че (както казах по-горе някъде) на мен ми плащат за това.

Та замислете се малко дали искате да изпадате в едни безкрайни нападения и оправдания. Дали един подобен разговор ще ви донесе каквато и да е друга ползва, освен чекиджийската наслада да се изхвърляме срещу огледалото и да се кефим на собственото си мазало, снимайки го за уеб поколенията.

winprom, не го приемам лично. Даже напротив - правя си много тъжни изводи за общото състояние на разговорите. Нарочно дойдох тук отново с някаква глупава и заклеймена от психиятрията надежда, че не съм прав. Уви, petarivanov набързо ме разкара като зубрач без покритие, ти с удоволствие ме прати да си чатя с webcreator1, макар и да ме светваш за своите знания, включвайки се адекватно в темата ми, за което ти благодаря.

И това е един тъжен факт - нападаме се един друг, без да знаем нищо за себе си, само защото сме такива - нападателни. Работа не свършихме, никой не е толкова доволен колкото му се иска, всички сме най-голямата работа начело с мен както се вижда... и ще имаме какво много важно нещо сме направили в някакъв форум да разказваме, когато приспиваме довечера децата си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 03 Авг 2013 10:52 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 05 Фев 2007 15:55
vrooom написа:
Повече няма да чета тук може би. Оправяйте се.

Поне си дръж на думата, ако не друго!

/темата може да се закрие, защото заглавието не отговаря на правилата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Авг 2013 18:37 
Ветеран
Ветеран

Тук е от: 13 Юни 2011 20:55
@vrooom, макар, че няма да го прочетеш, все пак извинявай, че разбирането ми за :
vrooom написа:
... Всъщност ми трябва някой подобен да ми помага за един-два проекта и да знае какво са следните неща - wowza, aws, neo4j, mvc, git, smarty ....

включва, че този на когото ще се помага, разбира от материала за който търси помощ.
Явно желанието ти е, да придържаме към конкретно упоменатото. ...Що па не?....Ще се придържаме щом искаш.
Та в тази конкретика ...
vrooom написа:
... си губя времето да им чета неадекватните постове ...

аз ще попитам конкретно : А на времето си в писане на същите такива, броиш ли му загубата?

@petarivanov, ти го каза конкретно :
petarivanov написа:
...Ако търсиш нещо конкретно - кажи какво точно,какво ти предлагаш за съответната услуга и така...

Дори и да търсиш безплатна помощ, лошо няма...

Пак се повтарям перифразирано..... За мен запитването ти звучи твърде несериозно, и предполага "налазването" ти от такива като @webcreator1, и подминаването му от хора които могат да ти свършат работа.

последопис: Понеже изпаднах я някакъв оправдателен режим, ще последвам конкретно упоменатото :
vrooom написа:
... чекиджийската наслада да се изхвърляме срещу огледалото и да се кефим на собственото си мазало, снимайки го за уеб поколенията...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Стъклар в Шумен ?

в Услуги

samael1666

2

23903

16 Юни 2020 6:43

Сервиз в Шумен

в Услуги

Help_me

1

25450

09 Мар 2022 10:40

Работа в Алианц в Шумен

в Общи разговори

optiplex

5

17184

05 Авг 2021 18:47

Автодиагностика в Шумен къде??

в Хора, пътища, автомобили

iliikata

9

3548

07 Сеп 2022 19:05

Пътна помощ Шумен-roadassistance365.com

roadassistance365

0

23976

05 Фев 2020 23:14

Търся таванска стая в Шумен

в Работа, фирми, клиенти, магазини, недвижими имоти...

zulbie

0

22665

03 Мар 2022 16:59

избройте автосервизи в Шумен с добри майстори и цени

Ivan_Nikolov

5

2658

09 Ное 2023 17:53

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 15:50

Информация за текущата активност