ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 22:13

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Уеб програмисти в Шумен
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2013 21:58 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 0:04
Грешиш, vroom, аз съм точно толкова доволен, колкото ми се иска. Струва ми се, че доскоро си цъкал игри в някой квартален PC клуб, вместо да ходиш по школи, конкурси и... училище. Кодиш ли?
Първо, всеки, който навремето си е направил труда да прочете и/или разисква правилата на форума, може да те упрекне за избора на заглавие на нова тема. Тя не информира, тя подвежда повечето потребители да я отворят, без реално да получат някаква информация.
Второ, мина в "оправдателен режим" (по winprom) още с първото си мнение , като почна да обясняваш какво не си казал. И пак не стана ясно каква е целта на темата.
Трето, ако наречеш "шматарок" някое от децата си, това не е против правилата, но иначе ще трябва да ми го потвърдиш на лични.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Авг 2013 3:13 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 04 Фев 2013 23:02
(автор на темата)
Ок де, интересно става, затова идвам пак да чета. Правилно - тая тема трябва да се изтрие.

yarov, ти ако си мислиш че всички теми в един форум трябва да информират, значи нещо си объркал. Информират информационните агенции, не форумите. Форумите са си точно форуми - места за онлайн дискусии, а доколко съм нарушил правилата на конкретния форум можем да съдим по факта, че мненията тук се одобряват (поне моите) преди да бъдат постнати. Така че

Първо - всеки, чиито постинг е одобрен от администраторите на форума се счита за спазващ правилата.
Второ - отново съм в оправдателен режим, както много често ми се случва, говорейки с вас. Това може да е от собственото ми чуство за справедливост, а може и да е от вашето нападателно отношение, един форум знае.
Третото не го схванах, или съм достатъчно тъп или нямам деца.

Всичко би било по-хубаво ако не ти се "струват" разни неща. Не само че съм цъкал в квартални клубове ами и съм управлявал два от най-големите в България, така че прав си - цъкал съм та съм се скъсал от цъкане. Ама не само на компютъра ами и съм си поцъкал и с всички офлайн последствия от това. Даже и съм си понаучавал това-онова, че чак и до ден днешен ми се случва. За коденето си покодвам по няколко часа на ден вкъщи по халат, да не изоставам от любимото си занимание.

Само че тая тема не беше за мен. Тая тема със заглавие "Уеб програмисти в Шумен" и текст издирващ и запитващ присъствието в Шумен на определен тип хора не е направена нито против правилата, нито пък е предизвикала смехориите, каращи ме да се връщам тук и да чета отново и отново. Нито пък информира и предлага нещо - напротив - желае информация. А единствените адекватни отговори са на DNPDNP - "Има ли някакво значение, ако не е от Шумен?", и на winprom в края на поста му, т.е. "С изключение на wowza , достатъчно съм се занимавал с амазонските уеб сървиси, ноескюел бази данни ....и много други..."

Всичко друго, yarov, е пълна боза и ако не бях толкова весел сигурно щях да почна да псувам. Е, не псувам, забавлявам се. То е ясно че темата отиде по дяволите и че това си е едно естествено състояние на Шумен. Радвам се че съм го напуснал овреме и не ми се налага да живея в това нападателно общество.

Пак ще мина след два-три дни да си початим, като се чудя какво да правя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 31 Авг 2013 2:16 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
Ок, нека да говорим за работа, явно ви е скучно иначе. Искам да наема 2ма програмисти, които живеят в Шумен. Говорим за задължителните php, mysql, git, и jquery. Предимствата няма да ги казвам сега, нека почнем от тези четири изисквания. Който няма работа и иска да има, нека ми пише на лични, ще се свържа с него по скайп и ще уточним подробностите. Айде сега да ви видим колко сте печени след повече от пет месеца глупости в тая тема. И още нещо - 99% съм сигурен, че никой няма да отговори адекватно и ще почнат някакви поредни чатове, или пък ще настане тишина. Успех, девойки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2013 5:26 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
Месец ще мине, нещо ново?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Стъклар в Шумен ?

в Услуги

samael1666

2

23903

16 Юни 2020 6:43

Сервиз в Шумен

в Услуги

Help_me

1

25455

09 Мар 2022 10:40

Работа в Алианц в Шумен

в Общи разговори

optiplex

5

17186

05 Авг 2021 18:47

Автодиагностика в Шумен къде??

в Хора, пътища, автомобили

iliikata

9

3551

07 Сеп 2022 19:05

Пътна помощ Шумен-roadassistance365.com

roadassistance365

0

23979

05 Фев 2020 23:14

Търся таванска стая в Шумен

в Работа, фирми, клиенти, магазини, недвижими имоти...

zulbie

0

22670

03 Мар 2022 16:59

избройте автосервизи в Шумен с добри майстори и цени

Ivan_Nikolov

5

2661

09 Ное 2023 17:53

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 22:13

Информация за текущата активност