Заглавие: Вземете си безплатен домейн в областта .co.cc
Публикувано на: 06 Май 2008 3:42
Администратор
Тук е от: 07 Яну 2007 4:15 Мнения: 7169 (автор на темата)
Искам да споделя тук за този сайт. Предоставят ви безплатно домейн и общо взето няма уловки. За уебмастъри, които са във финансова криза или са ученици е перфектно начало когато се съчетае с добър безплатен хостинг. Аз си взех един трисимволен домейн за пробички и всичко си работи перфектно в съчетание с freehostia.com . Регистрирайте си безплатен домейн като щракнете на тази картинка: .
Заглавие: Re: Вземете си безплатен домейн в областта .co.cc
Публикувано на: 09 Май 2008 9:16
Опитен
Тук е от: 20 Фев 2007 10:58 Мнения: 285 Местоположение: в джаза
И хостинг да добавим за да бъде пълна офертата
Our package includes: - 250 MB of Disk Space, 100 GB Bandwidth - Host your own domain (http://www.yourdomain.co.cc) - cPanel Powered Hosting (you will love it) - Over 500 website templates ready to download - Free POP3 Email Box with Webmail access - FTP and Web based File Manager - PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby. - And many more...
Публикувано на: 09 Май 2008 23:14
Ентусиаст
Тук е от: 15 Юли 2007 13:43 Мнения: 25
Не знам, ама мене това .co.cc нещо не ми хареса...кофти е като сложиш такъв домейн после горе в лентата на браузъра изписва "CO.CC - Free domain names + free DNS, Mapping, Custom domain name. " вместо title-a на уеб страницата ти
_________________ Знам С++, Java, Perl, PHP, C, ASP.NET, MySQL, mSQL, M$SQL, Oracle, HTML, CSS, JavaScript, JSP, Delphi, Visual C, Visual Basic, Pascal, VBScript, Python, Action Script, XML и много други компютърни думи.
Публикувано на: 10 Май 2008 8:52
Опитен
Тук е от: 20 Фев 2007 10:58 Мнения: 285 Местоположение: в джаза
Цитат:
Сигурно ти го изписва понеже нямаш никакъв title зададен . При мен няма такъв проблем.
......
Цитат:
Знам С++, Java, Perl, PHP, C, ASP.NET, MySQL, mSQL, M$SQL, Oracle, HTML, CSS, JavaScript, JSP, Delphi, Visual C, Visual Basic, Pascal, VBScript, Python, Action Script, XML и много други компютърни думи.
@Peteru - Добър подпис, и наистина ги знаеш думичките , никакъв проблем няма с този надпис, а комбинацията между двете наистина е нещо прилично за без $ !!!
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 20:43
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения