Заглавие: Re: Вземете си безплатен домейн в областта .co.cc
Публикувано на: 21 Май 2008 9:39
Ветеран
Тук е от: 24 Яну 2007 17:45 Мнения: 594 (автор на темата)
Аз се ебавам ама никой не ми се вързва. Аз съм Про ама много ме сцепват тия дето се така питат за регистрации ама незнаят за какво са им и исках да се лигавя ама не ми се получи
Хем теста е много дразнещ пак искарах точки. Гледай lamerko къде е зад мене с 13 точки разлика
Нищо лично ама....
1. Не познавам lamerko. 2. Един тест нищо не значи. 3. Ако трябва да те оценя по шестобалната система, с тези точки си за среден 3 4. Дай да видим нещо направено от тебе, проект, ала-бала? Щом се хвалиш значи има защо.
_________________ Знам С++, Java, Perl, PHP, C, ASP.NET, MySQL, mSQL, M$SQL, Oracle, HTML, CSS, JavaScript, JSP, Delphi, Visual C, Visual Basic, Pascal, VBScript, Python, Action Script, XML и много други компютърни думи.
Заглавие: Re: Вземете си безплатен домейн в областта .co.cc
Публикувано на: 21 Май 2008 13:36
Опитен
Тук е от: 26 Яну 2007 8:52 Мнения: 173 Местоположение: гр. Варна
Теста не е нищо особенно .... Не съм писал сериозно ПХП от както напуснах Телепол преди 3 години и за 30-тина мин., в работно време, бързане поради изнервянето ми от шрифта и мързела да чета коде снипетите - Димитър Димитров PHP 4 58.01 .....
Едит: а пфу - сега даже видях, че може да го минаваш колкото пъти искаш, което ме навежда на мисълта, че доста с големи резултати не са го правили 1 или 2 пъти
Тук е от: 26 Яну 2007 8:52 Мнения: 173 Местоположение: гр. Варна
Тез 9 - 10 хиляди СМС-а дето жена ми ми ги три после от телефона 1 седмица не беше по моя вина. Гадните М-тел решиха да ме нафлудят за да си отмастят, че имах отворени 9 - 10К конекшъна към техния сървър и пращах СМС-и
''САНДОКАН'' ОТ 20 МАЙ ВСЕКИ ВТОРНИК НА DVD В "СТАНДАРТ"!
OFF: абе де изровихте тия резултати от test.bg... 1. Мошенници са; 2. Абсолютно са неадекватни. Да не говорим, че познавам единия от разработчиците им...
Peteru: я си кажи връзките в програмните среди на Телепол
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 21:52
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения