Уф, явно пак се почна старата тема отпреди година.
Е, казах на Devbear, че няма да се обръщам директно към него, защото може би още от началото някои хора смятат, че т.н. комплексари ги критикуват за да си начешат крастата.
Жалкото е, че областта, в която работим не е нито бокс, нито К1.
Няма по-по-най. Това е положението.
Ако някой наистина е навлязъл в областта, ще проумее че всеки ден се заражда нещо ново. Ако искате го наречете война на технологиите - Flex via Silverlight via Ajax.... ASP via PHP и так далее
С Толито имах удоволствието да пием по бира и да си поговорим, с Devbear не съм се виждал засега. Когато се работи по нещо, никак не е лошо да попиташ приятел или колега какво ще види в това, което си направил за момента. Точно в подобен случай, Толито веднага откри проблеми в скрипта ми и може да бъде много полезен, като приятел или колега, разбирайте го както искате. И не иска заплащане момчето, за помощта.
За какво да се дразним, всичко иска работа, работа и още работа.
Ако някой си мисли, че е далеч от безгрешен код или решения в областта - това е меко казано инфантилно. Да не говорим за дизайн, където всичко прелива - Fade
Понякога се налага да зарежеш уж доброто си решение и да го пренапишеш отново. From scratch.
Определено се получава нещо по-добро. За мен, точно по това си личи т.н- "pro". Независимо дали е на 20 или 40. Няма по-голям критикар или съдник от самия тебе в областта, та дори и в живота ти.
Всеки програмист си знае, какво представрява програмата му отвън и какво представлява отвътре
Същата работа като при хирурга.
Дано не се възприема, подаването на ръка като удар.
Толкоз от чичко Метъл за сега.
Успех в работата. И да виждаме все по-нови и по-добри решения.
И хубавите решения носят наслада и забавление.