ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 14:16

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: tolito vs Devbear
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008 20:15 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 09 Окт 2007 9:47
(автор на темата)
tolito написа:
Това с PUMBA сцепи :) Иначе няма голяма детейлност. Ако ще е за арт дизайнер са слаби. Иначе пак стават.

А бе, я като си ербап, покажи нещо ТВОЕ, та да разбера колко струваш! Защото досега виждам само думи, но не и нещо, което да те характеризира като професионалист. Май майка ти и татко ти са те научили само да псуваш, а? Хайде бе! Писна ми от "мъже" като теб!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: "Барабар Петко с мъжете"
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 8:52 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 24 Яну 2007 17:45
Беар никога не съм имал претенции за дизайнер но за сметка на това съм виждал работи на арт дизайнери. И не нещо за сайт ами найстина рисунки яки. За това така казах. Пък какво са ме учили мама и татко не ми говори пешлеме такова. С 11 години опит с Corel ли какво беше не можеш да направиш нищо красиво "професионалист" такъв.

А никога не съм казвал нещо против Kreslio аз ти казах кое ми хареса. За жалост Беар нищо твое не ми харесва. Имам секция в сайта ми "Хвалби от 'приятели'" специално съм те въвел там и чакам да ми пишеш ако искаш нещо да ми кажеш моля драсни ми един мейл на avladev@gmail.com и ще те одостоя с честта да ме натровиш на личния ми сайт.

И имаш XSS на малките - "Про". Ама от дъртите про-та дето най-много разбират. Пък ние младите и зелените ще се учим от тебе. Ако даваш уроци звънни ми имам добри познати в социалните служби ще те спасим от глад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 9:25 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
Ама ти наистина много насериозно се вземаш, а? Видях "сайта" ти. Само не успях да разбера на Microsoft Word или на Open Office си го правил. Видях също, че отдавна вися в секцията ти "Хвалби от неприятели", което доста ме учуди по няколко причини:
1.Явно съм ти интересен, защото иначе изобщо нямаше да присъствам в личното ти пространство.
2.Неприятел не мога да ти бъда, защото не те познавам лично. Ако ти се класифицираш като МОЙ неприятел, това вече е друго.
3.Не зная, защо толкова разчиташ да покажеш хвалбите от този или онзи. Явно не ти достига самочувствие.
Както се вижда от "сайта" ти, отдавна чакаш от много хора хвалби, но не зная защо не ги получаваш. Явно трябва да поработиш още малко върху имиджа си. :B9.gif
Ще цитирам няколко твои мисли:
-------------------------------------------------------------
Какво обичам аз:

* Обичам спокойствието
* Интересните проекти
* Да работя в готин екип от млади хора
* Да работя с по-големи профисионалисти от мен
* Обичам и непознатото
* Цели по-големи от възможностите ми

Ако мислиш, че можеш да ми предложиш нещо такова може да ми пишеш.
----------------------------------------------------------------
Такааа...
Обичаш спокойствието, но мога да ти кажа, че със спокойствие не се върви напред, няма просперитет.
Обичаш да работиш в "готин екип от млади хора". А те дали ще искат да работят с теб?
Не се пише "профисионалисти", а "професионалисти". Имаш прекалено много синтактични грешки в сайта си, което издава недотам добро познаване на българския език.
Обичаш цели, по-големи от възможностите ти. Ти първо си намери работа, след това се справи с целите, които СА ТИ по възможностите, а за останалите има кой да помисли.
А! Сетих се! Може да станеш местен политик! :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 10:38 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 24 Яну 2007 17:45
Хаха добре натрови ме. За правописни не споря. Само дето незнаеш че си имам работа :P Чакам мейл. Не си ми много интересен ама за сметка на това си доста зле с уеб програмирането. Това е се едно навремето дето са вадили някакви грозни и и урудливи хора на панаирите аз за това искам да имам 2 реда от тебе там :)

Не съм го писал на Open Office щото явно не си ми преподавал :) Та то се е видяло какъв даскал си бил то за това сега работиш като посредствен програмист в посредствена фирма със посредствените си колеги във Варна :)

Изопачаваш нещата както направих и аз но никога няма да разбереш че ти си зле. Целите всички спорове почнаха заради тебе заради "НАЙ-ГОЛЕМИЯ" с тъпия ти сайт дето всеки си каза мнението а ти се обиди. Вземи пример от trubel и сайта му можех да ги хакна искарах им грешките сабух им гащите пред форума дето се вика и сега си пиша с момчето дето му пише сайта и му помагам почерпиха ме хората. А ти се мислиш за най-големия програмист на света и се правиш на газар като ти искарат грешките. И че аз какъв съм бил и аз какво.

Нали се сещаш че аз сум 21 години ти си с много години над мене. С много повече опит и етц. Ама знаеш ли какво това не личи в проектите. Аз нито съм безгрешен нито нищо но ти не можеш да ме обедиш че ти си най-големия програмист и дизайнер. Виж си сайта просто е отврат. Посредствени графики и какво ли не. Виж моя няма нито една картинка нищо няма дето се вика. Но едно е различното че моя изглежда красив и подреден за разлика от твоя.

Ако искате да си пуснем друга тема да се тровим че само осираме темите :) И благодаря че ми видя грешката сега ще я редактирам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 11:10 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
УАУ! Ей това последното изказване беше именно от целите, които са ти свръх възможностите! Браво, младеж! :B9.gif
ЯКООООООООООООО!!! :A9.gif

Последна промяна Devbear на 23 Юли 2008 11:19, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 11:11 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
Да не сте посмяли да търкате от темата!!! :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 11:15 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 03 Юли 2007 18:17
:D :D :D
:B4.gif Тольо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 11:23 
Дълбоко в матрицата
Дълбоко в матрицата

Тук е от: 05 Фев 2007 15:55
Що не смените заглавието:
tolito vs Devbear
и да се надцакваме

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: tolito vs Devbear
МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 11:50 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 04 Авг 2007 8:00
Нямал съм идея, че като пусна две, три картинки ще се получи така. Картинките имаха друга идея и не са Art. Все пак се радвам че някой от тях са Ви харесали.
Вероятно и да кажа, че няма смисъл да се дърлите пак ще го направите ... най-много някой да ме пречака за това, че Ви спирам "дискусията".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 12:16 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 24 Яну 2007 21:22
tolio внимавай хахаха
Изображение
а за тоя сайт malkite, въобще не знам с какъв акъл се сравнява с проектите на Тольо.... явно с годините хората не се оправят :) :B4.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 14:54 
Напреднал
Напреднал
Аватар

(автор на темата)
За това, че си публикувал моя снимка без моето одобрение, мога да те осъдя. И мисля, че лесно ще го направя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 15:16 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
devbear: не можеш. В случая не е публикувана снимка, а се използва РЕСУРС, качен от самия тебе (http://www.devbear.info/images/jpg/pict7.jpg)... можеш да се осъдиш самия себе си :)

А ако не искаш да ти ползват ресурсите - лесно можеш да го постигнеш (ако знаеш как де )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 15:16 
..:: HouSe AddIctEd ::..
..:: HouSe AddIctEd ::..
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 9:15
прост гугъл сърч с "Devbear". Трудно би го осъдил, след като са качени ей така снимките ;).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 20:31 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
Уф, явно пак се почна старата тема отпреди година.
Е, казах на Devbear, че няма да се обръщам директно към него, защото може би още от началото някои хора смятат, че т.н. комплексари ги критикуват за да си начешат крастата.
Жалкото е, че областта, в която работим не е нито бокс, нито К1.
Няма по-по-най. Това е положението.
Ако някой наистина е навлязъл в областта, ще проумее че всеки ден се заражда нещо ново. Ако искате го наречете война на технологиите - Flex via Silverlight via Ajax.... ASP via PHP и так далее :)
С Толито имах удоволствието да пием по бира и да си поговорим, с Devbear не съм се виждал засега. Когато се работи по нещо, никак не е лошо да попиташ приятел или колега какво ще види в това, което си направил за момента. Точно в подобен случай, Толито веднага откри проблеми в скрипта ми и може да бъде много полезен, като приятел или колега, разбирайте го както искате. И не иска заплащане момчето, за помощта.
За какво да се дразним, всичко иска работа, работа и още работа.
Ако някой си мисли, че е далеч от безгрешен код или решения в областта - това е меко казано инфантилно. Да не говорим за дизайн, където всичко прелива - Fade ;)
Понякога се налага да зарежеш уж доброто си решение и да го пренапишеш отново. From scratch.
Определено се получава нещо по-добро. За мен, точно по това си личи т.н- "pro". Независимо дали е на 20 или 40. Няма по-голям критикар или съдник от самия тебе в областта, та дори и в живота ти.
Всеки програмист си знае, какво представрява програмата му отвън и какво представлява отвътре :) Същата работа като при хирурга.
Дано не се възприема, подаването на ръка като удар.
Толкоз от чичко Метъл за сега.
Успех в работата. И да виждаме все по-нови и по-добри решения.
И хубавите решения носят наслада и забавление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юли 2008 21:02 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 26 Яну 2007 8:52
Да продължа положителния тон на Метала ( :B5.gif ).
Нормално е други хора да имат друго виждане към нещата които Ти (със "Ти" визирам всеки един един от Вас, никой конкретно) си правил. Колкото и абсурдно да звучат понякога критиките и нападките е хубаво Ти да се замислиш дали Ти не бъркаш и хората с право те критикуват. Никой не печели от подобни спорове. С Толио се познаваме до толкова, че се бяхме засекли на един обяд когато бях отишъл да видя стари колеги, а Дев се запознахме през джама на една кола докато бяха в задръстането :) С две думи никой не мога да кажа, че познавам и само бих Ви казал да приемате критиката не като лична обида към Вас, а като възможност да оправите нещатата да станат по-добри. В момента и двамата сте като две наежени петлета и се плюете без да се постига нищо градивно за никой от Вас. :)

Поздрави :)

П.П. Не ме нахранихте за моя сайт който пуснах за коментар, приемам, че супер адски гига турбо мноооо Ви кефи :A9.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 30 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 24 Яну 2025 14:16

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: