Тук е от: 13 Яну 2007 23:28 Мнения: 560 Местоположение: 192.168.1.1
tolito има вкус и естетика, поне работите, които съм виждал. Devbear също има вкус, съответстващ на фекално-уринната цветова гама, избрана очевидно с толкова много любов. Няма да казвам каква.
@PaSsWd - твоя сайт ще излезе добър щото малко хора писаха в темата Мен ме кефи ама кажи ти дизайна от къде го взе и това готова платформа ли е.
Метала е много прав. Нокой не съвършен Най-вече аз Но поне се старая да съм по добър. Вие не ми знаете слабите места иначе щеше да има храна по мой адрес
Е примера с на Добо сайта пуснхме го искараха ни керливите гащи, където можехме оправихме и даже съм доволен на тяхната критика. Ама Беар го приема лично щото е най-големия
Иначе аз не влаган няква злоба в храната просто така си тръгнаха нещата и така ще си заминат Ще има спорове и това ще е Ама Беар много ми подразни егото с първата тема за Новите програмисти в страната
Тук е от: 26 Яну 2007 8:52 Мнения: 173 Местоположение: гр. Варна
tolito написа:
@PaSsWd - твоя сайт ще излезе добър щото малко хора писаха в темата Мен ме кефи ама кажи ти дизайна от къде го взе и това готова платформа ли е. ...
Дизайна е мое дело като разбира се съм крал някоя друга готова картинка от чичко гоогле и Близард (не съм дизайнер и знам, че има доста кусури ). Що се отнася до платформата си е 100% моя разработка и представлява възможно най-елементарен MVC фрамеворк с малко СЕО фриендли урл-та без mod rewrite, който от около 2 годиники си го цъкам и развивам.
//оффтопик - адски много дразни, че в форума на последното мнение няма "цитирай" бутон ... правиш гимнастики да цитираш последното мнение
PaSsWd Не съм виждал твоя сайт или съм го забравил, но хубавото е, че си признаваш кусурите за разлика от Беър-а. Не всеки става за дизайнер и в това няма нищо лошо. И аз не ставам, опитвал съм се, но не ми се получават нещата. Така че, Devbear като ще правиш такъв голям и амбициозен сайт, поне дай някой друг лев на някой професионалист да ти спретне един дизайн. Защото ти НЕ СТАВАШ за дизайнер. Не знам как да ти го кажа по-ясно, явно не се усещаш... Сега знам, че пак ще се обидиш и ще намериш някоя правописна грешка, но какво да се прави...
Тук е от: 09 Окт 2007 9:47 Мнения: 342 Местоположение: Шумен (автор на темата)
Благодаря на Метъла и Паролата. Не съм искал да обидя никого с тона си, но когато ме нападат, ставам леко нервен и гледам да не си оставям магарето в калта. Само това. За Паролата чувам хубави неща. Той знае откъде. Метъла не го познавам, но ми се струва разумен човек. Надявам се някога да се запознаем.
Харесва ми тази тема, нищо че не не я пуснах аз! Давайте, пишете ПОВЕЧЕ. Искам да поставя рекорд по посещаемост на МОЯ тема в този форум!
kreslio написа:
... най-много някой да ме пречака за това, че Ви спирам "дискусията".
Няма страшно! Кучетата, дето много лаят, не хапят. Онези, другите, са мълчаливи.
офффт Следвам призива, мислех да не се обаждам, но щом настояваш....:
Цитат:
Давайте, пишете ПОВЕЧЕ. Искам да поставя рекорд по посещаемост на МОЯ тема
Значи тука имаш една грешка от степен на важност класА/груба значи/: прекалено много тежест на предния крак - тежестта на тялото трябва да е основно на задния и да кажИм 30% на предния; така както показваш ставаш много лесна жертва за атаки/а.к.а. много бавен/, а и ударът не може да покаже пълния си потенциал/липсва ''пропадането'' характерно за тежкия удар/.... с 3-4 думи - не се прави така(френдли юзър рекомендейшън). /офффт
Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1786 Местоположение: Valhalla
Дамн, и на мене ми направи впечатление това, но Devbear не си е пуснал линка в тази тема, а друг потребител, така че да не смесваме web програмирането с бокса тук.
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com
Тук е от: 09 Яну 2007 2:16 Мнения: 1786 Местоположение: Valhalla
hope написа:
Metala написа:
така че да не смесваме web програмирането с бокса тук.
Къде другаде, ако не тук
Ами в спортния раздел. Разбира се, че в поста на Devbear има хумор за посещаемостта и Шаги уместно е отговорил на закачката. Но тръгне ли така, пак ще трябва да се отделя част от темата, а тъй като линка със снимката е пуснат от друг потребител, не намирам за уместно да се припише нова тема на Девбеар в раздел спорт обаче.
_________________ Изработка на сайт -Часовници онлайн --- Рок и метъл в нета --- etcaptor.com ------ watchesbg.net ---------- freenetlife.com
Мда, не е добре да се разделя темата - ще се получи бъзик на две места. Добре е да знаем какво искаме - сериозни изказвания ли(не виждам желание за това и от devbear), пък и аз не разбирам от програмиране - значи отпадам, само бъзици ли(скучно е, пак отпадам) или за сериозни неща с хумор/оставам в боксовата линия на темата, ако остане тази линия:)/. Дев-мечка да си каже...
Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 21:04
Информация за текущата активност
Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot], YaCy [Bot]
Не можете да пускате нови теми Не можете да отговаряте на теми Не можете да променяте собствените си мнения Не можете да изтривате собствените си мнения