Моля за коментар и професионални препоръки за проекта на една приятелка :
http://infocultbg.org/Проекта се работи любителски, ето и пояснение от авторката:
"Опитвам се да направя сайт, който да дава информация за вероизповедания и секти по света и у нас, сайта е така да се каже любителски, защото центъра за който се прави няма от къде да се финансира, за жалост правителството (в частност дирекция вероизповедания) буквално отказва финансова помощ, така че ентусиасти от Богословски факултет към СУ и още някои други хора свързани с вярата се опитваме да направим нещо с което да сме полезни и ако можем да предпазим децата от залитания в неприятни ситуации и организации. За съжаление тъй като този труд не се заплаща, се опитвам да направя каквото мога с лични усилия. Искам да помоля по скоро за препоръки по визията , съдържанието. Сайта се прави с помоща на Jumla (то си и пише де), тази система е заварено положение за мен, но поне съм сменила темплейта и организацията на бутоните. от сега си казвам че не съм никакъв разбирач по темата и постигам всичко по пътя опит - грешка."
Конструктивните коментари се приемат с благодарности!