ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 20:01

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Тематично кафе
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2010 22:38 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 12 Мар 2010 9:04
(автор на темата)
От известно време ми се върти в главата... В града хората които се занимаваме с програмиране (под каквато и да е форма) не сме толкова много и въпреки това не се знаем всичките. Това което ми липсва на мен лично е от време на време да седна и да побъбря с колеги на нашите си теми, какво ни вълнува в програмирането и средата която работим, да видим различни гледни точки.. абе като цяло програмистки лаф моабед.

Та предлагам ако има желаещи за регуларни подобни сбирки да си кажем и да направим някакв уговорка. Сигурен съм, че след една подобна среща бихме работили с по-голям кеф пък и ще е приятно изживяване :O02.gif

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Тематично кафе
МнениеПубликувано на: 21 Апр 2010 22:54 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 26 Яну 2007 8:52
Стискам палци да се организирате. Защо направо не го казваш в прав текст - липсват ти "старите" времена когато се събирахме постоянно и навсякъде :), но за жалост това няма как да стане. Гадната центофуга на живота така ни е засмукъла, че чак свят ни се вие. :O02.gif

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Апр 2010 0:33 
Ентусиаст
Ентусиаст

(автор на темата)
То това е едно на ръка. Но по-скоро ми липсва комуникацията по темата :) Един от многото негативи да работиш фрийлансър от вкъщи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 22 Апр 2010 7:30 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
Мдам... навремето "Камина" вършеше работа по въпроса м/у 2 и 4 сутринта :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Апр 2010 22:03 
Ентусиаст
Ентусиаст

(автор на темата)
Е то кво стана, то май няма мераклии за сбиране на "гилдията". Ама никакви оО. Брех много го закъсахме тоя нашия град дето един лаф на тема работа да няма с кой да обмениш =) А пък може би колегите не четат тоя форум... знае ли човек :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Апр 2010 8:35 
Опитен
Опитен
Аватар

Ами нямам лични наблюдения за това което ще кажа, но си мисля, че доста от хората които се занимават професионално с програмиране в Шумен отдавна не са в Шумен :) От 'нашето поколение' много малко останаха в Шумен. Лично аз се сещам за 5-6 човека между които 2-мата сте ти и ламерко, фалса, кума ми, толю, пламен ... :) Я от чисто любопитство да ми кажете колко фирми има в града които се занимават професионално с програмиране :) Не говоря за фирми като Еленко които междудругото внедряват някой готов софтуер или пишат някой малък ;) Единствената фирма която аз знам е моя бивш работодател (някой знаят кой е, не го споменавам да не излезе реклама) :)

Поздрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Апр 2010 9:41 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 08 Яну 2007 21:55
Е... като за кафе става :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 28 Апр 2010 20:20 
Ентусиаст
Ентусиаст

(автор на темата)
Е то ако е да си викам само приятелите на кафе няма да има нужда нали :) Щеше ми се да се запозная с нови хора... Явно няма да имам такава чест =)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010 3:08 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
Те новите хора не остават в Шумен. И "хубу" правят, щото след време става твърде късно.
Като се събираме с приятели, дето се занимават в тази област, никога не се събираме да си лафим за програмиране/става само между другото/, а да избягаме от това. Инак много досадно - и в свободното си време там да фокусираш.
Преди беше друго - още ми е смешно как навремето един приятел /понастоящем във Варна/, помислил че го майтапя за приятелски класове и методи в C++.
Какво стана с онлайн стратегията? Реализира ли я или заряза идеята?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010 9:04 
Ентусиаст
Ентусиаст

(автор на темата)
В реката при другите идеи ;) С тебе какво става :] Га ще се видим да не говорим за работа? :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010 16:55 
Опитен
Опитен
Аватар

Metala написа:
... Преди беше друго - още ми е смешно как навремето един приятел /понастоящем във Варна/, помислил че го майтапя за приятелски класове и методи в C++.
Какво стана с онлайн стратегията? Реализира ли я или заряза идеята?

Метал само да вметна, че ако визираш Радо той вече не е във Варна :) Напусна и замина за София преди около 3 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2010 16:59 
Администратор
Аватар

Тук е от: 09 Яну 2007 2:16
Га кажеш, можем да пийнем по ракия със салата в Тексас. Ако passwd дойде от Варна може и той да се включи. :D Още с брада ли си? :D

Цитат:
Метал само да вметна, че ако визираш Радо той вече не е във Варна :) Напусна и замина за София преди около 3 месеца.

А, не знаех. Преди не му беше харесала София, поне така ми каза. Временно или за по-голям период от време ще бъде там?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010 8:48 
Опитен
Опитен
Аватар

Замина с идеята за постоянно :) Беше наминал насам да оправя разни документи, видяхме се, намерил си е добра работа и засега е доволен и нямаше никакво намерение да се връща :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010 13:46 
Ентусиаст
Ентусиаст

(автор на темата)
Metala написа:
Още с брада ли си? :D

Че га не съм бил :) Ами кажи ти, аз си работя от вкъщи (чети свободен по всяко време), стига да не е вечер.... :G8.gif Пък за ракийката не съм и почитател, бира с картофки и мезе стаа :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Апр 2010 18:42 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 05 Яну 2009 13:17
Много интересно предложение.И на мен ще ми бъде приятно да се срещна с други "себеподобни" :lol: :lol: .Само казвате кога и къде и аз съм там.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 25 Яну 2025 20:01

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: