ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 21:10

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Сотирчо
МнениеПубликувано на: 30 Мар 2008 23:16 
Ветеран
Ветеран
Аватар

Тук е от: 12 Мар 2008 19:33
(автор на темата)
Предполагам сте ги чели някъде ама все пак :
Любовта е около мен!

Преди 6 месеца се влюбих в нашият домоуправител.Чичо Стойко му е името.Като споделих това с него и започнах да се возя в асансьора без пари.Не давахме и вече за чистачка на входа.Той имаше 680 компота в мазата си.140 от круши,200 от сливи и другите 340 бяха смесени от джанки, шипки-за разхлабване и череши.Отделно имаше и 3 качета с кисело зеле и сланина.А пък Жигулата му-като Ферари-червена с тасове.Имаше и лепенка лепната на задния капак"Ти гониш".Като минаваше с нея покрай блока,винаги плачех от умиление.Той идваше всеки ден на таван да ми чете стиховете ,които беше написал през нощта за мен!Много обичаше да пие чай и затова бях 1 седмица в балкана да му бера липа и жълт кантарион за потенцията му.За 74-те си години се държеше.Аз бях само на 15 .Родителите ми бяха против наща връзка.Щяхме да избягаме заедно,но не си взе пенсията навреме и не можахме да си вземем билети за рейса до Ивайловград.Оттам щяхме да минем границата незаконно и да работим на черно,но да бъдем заедно.Обичам го и сега,но съм в казармата и ни е трудно да комюникираме.

Обичах го силно и искренно!

Това е продължението на "Любовта е около мен"!Та значи ,излезох аз от казармата и той-дедо Стойчо де-дойде с Жигулата и ме взе от поделението.Не мога да Ви опиша в какъв възторг бях като го видях отпред.Мойте родители и те бяха отвън с "Лексуса".Като ги видяхме се качихме в Жигулето и потеглихме с бясна газ.Те след нас.Започна опасно за живота преследване.Стойката си беше забравил очилата и не виждаше пътя,затова се налагаше аз да му казвам.Но за съжаление си беше забравил и слуховия апрат и като виках,отзад и нашите чуваха накъде караме и не можехме да се откъснeм.На един завой дедото влезе с 80км в час и не можа да излезе от завоя.Оттам се набихме с колата в един обор пълен със слама.Измъкнахме се и избягахме в Балкана.Направихме си колиба и живяхме там 5 месеца.Стойчо не се бръснеше и от брадата му оплетох два пуловера и едни ръкавици без пръсти.Ядяхме какво ли не-салам,шунка,коприва-пресна,жълъди и листа от дъб.но от лисата много го мъчеха хемороиди,затова му сготвих два пъти мусака!Една вечер колибата ни беше зоабиколена от хайдути и ни плениха.Взеха 200 лв откуп за мен от мойте родители ,а за Стойката искаха 3 лв,но нямаше кой да им ги даде.Преди да го освободят са го наебали хубаво-12 човека.Като го пуснали,той взел да ходи след тях и да им се моли да го вземат .Можел да им помага като им леел куршуми или да тегли топа!Голем мръсник излезе дедо ти Стойчо!А щях да му приписвам къщата в драгалевци и 30 000 евро.Педерас!

Миналата година ходихме с Гюнай да берем ябълки за да си направим оцет.Той ходеше по-бавно от мен,защото предния ден му бяха правили сюнет и го болеше чурката още!Като отиваме на градината и видехме много ябълки по земята.Тъкмо се наведохме да ги събираме и ни хванаха пазачите.Закараха ни в един фургон и ни накарах да се съблечем.После двамата играхме валс както сме чисто голи.Един от пазачите свиреше на акардеон ,а другите гледаха или играеха на карти.Понеже на моят приятел му се беше възпалила пишката,взеха и му я поръсиха с барут и го запалиха-така щяло да му мине по-бързо-казаха те.Посли тези ябълки дето ги бяхме откраднали(около 70 кг.)ни ги слагаха една по една на главите и стреляха по тях.В това време ме накараха да бродирам докато съм прав.а на моят приятел Гюнай му бяха пъхнали един маркуч в гъзът и го караха да пърди за да напомпа една спаднала гума на една Фадрома.Това продължи повече от 1 седмица.Те извикаах свои приятели от близкото село и ни караха нощем да бягаме в тъмното,като преди това ни мажеха гъзовете с фосфор да светят.Ние бягаме ,а те стрелят по нас с бренекета.Само сутрин рано ни даваха да пием по-малко разредена мравчена киселина и цвик с пелин.Общо взето добре си изкарахме.Имам и полезен опит-научих се да свиря на акардеон и да заварявам.Най зле си прекара Гюнай,щото го караха да прави минети на ловната дружинка и го ебаха в една царевица две нощи по ред.Тоая година пак бяхме там,но са изсекли градината.

Извънземните ме наблюдават!!!!

Както Ви е известно вече ,мен извънземните са ме отвличали безброй пъти.Ходил съм с тях къде ли не-чак до Троян и Джебел.Но от известно време забелязвам,че ме наблюдават.
Миналата година ,отивам на лозе с Москвича и както си карам по пътя изведнъж усещам едно трептене. Взе да вибрира дясната врата и страничното огледало.Кучето в багажника и то взе да лае.Като спирам отпред,отварям малката портичка и на едно дърво забелязвам с периферното зрение един субект.Като хвърлих с едн камък и право в тиквата го уцелих.Викам си:
-Това извънземно ще го предам в Софииския музей и ще ми дадат 300 лв награда.Тъкмо да си сменя съединителя на Москвето и да купя нов електромер за вилата.Ще ми останат и 15 лв да си взема от пазара толустолоб.
Отивам под дървото и вместо НЛО,виждам горския да лежи и охка.-
К,во прайш тука бе?-питам го
А той взе да ми обяснява,че много ме харесвал,бил се качил на дървото да ме гледа как се преобличам .Бил влюбен в мен и ако съм искал да избягаме в Дания и да се оженим.Той щял да се грижи за мен,имал в мазата 500 компота.По 3 прасета колили и до Гергьовден все сланина ядял! Дедо му имал декар и половина с Каберне и 90 кокошки, от глад сме нямали да умрем.Както ми обясняваше това нещо и в двора кацна чинията.От една малка стълбичка отстрани излезе едно същество с много малка глава и много големи ташаци,които излъчваха една розово-зелена светлина.Още едно същество излезе,запали си една цигара от дясното мадо на приятеля си и запуши седнал на един кошер.
-Наблюдаваме те от 4 месеца и решихме,че ти ще бъдеш представителя от вашата планета на Марс!!!
-Къде,ефенди?-попитах аз
-При нас,уйчо-каза то и от едното му мадо взе да издава един звук като че ли латерна имаше вътре.
Даде знак с ръка и от кораба слезоха трима ,грабнаха горския от земята,където лежеше,качиха се всички в чинията и отлетяха много бързо.Грешка!Сбъркаха човека.
-Ама нали мен!!!-викнах аз разочарован.
След 2 седмици горския се върна от там и го избраха за кмет.Късмет!

Винаги ще те обичам,Моктада!

Моктада ал Садр е мой първи братовчед.Израснахме заедно в Гиген.Ходихме за риба,да крадем домати,биехме чекии заедно на брега на язовира и заедно ебяхме козите на селото.Когато той беше козар ,козите даваха по 500 л. на ден.На агрегатите им изгаряха бубините от напрежение.Секса много добре им се отразяваше.Много обичаха да се целуват с него,миличките!Като кажат-мееееееееееееееее-и той се надървяше моментално.От 370 км.идваха да си дават козите при нас.От цялата работа стана така,че той плащаше по 1000 лв алименти по цяла Дунава и в три села в Румъния.Козите забременяваха,а той не искаше да се жени за тях и плащаше бащинство.Обаче кашкавала ,който ставаше от това мляко беше невероятен.Имаше вкус на еротика.По едно време взе да клеца тяхните кокошки и заколи и 2 петела от ревност.Но най-много обичаше да ебе пчели.Изпонаеба кошерите на цялото село.И вместо мед,хората взеха да вадят мирене от питите.Една пчеличка,понеже не я бил задоволи го ужилила по чепа и той увисна до кокалчетата му.Ходеше 2 седмици отпред с товарна количка да не се влачи по пътя.А мъдете му едни голееееееми,червени и топли,топли.По 6 яйца да си пържиш върху тях.Не сме се виждали от 15 години,но го видях по СИ-ЕН-ЕН в Ирак.много го обичам!

Преди 1 седмица бях в Симитли да купувам дамаджани по 5 литра за ракия,дето я варим със Сочито в Шияково.Взех пътнишкия влак в 5.20 часа сутринта.Влезох в купето и там вътре имаше двама пожарникари,едно девойче,един дърт циганин с една коза и двама войници ,които пътуват от Дерманци за Арчар ,Видинско.Тъкмо влезох в купето и козата се насра и оплеска седалката на която трябваше да седна.Изчистихме седалката и послахме пердето от купето.Пътувахме около 20 мин.и видях едното войниче да стиска цицката на козата с едната ръка ,а с другата си беше бръкнал в джоба и я мърдаше нещо.Момичето през това време си бръснеше краката,като изтриваше самобръсначката в каскета на циганина.Като се вгледах по-внимателно и забелязах нещо нердно в дъртия цигани.
-От къде си дедо?-попитах го аз.
-От Чурек!
-Тва в кой окръг е?-попитах го озадъчен
-?!
-Къде се намирааа?
- А,Ловешко!-промълви тихо той и козата леко измека.
Като се разговорихме по-нашироко се оказа,че това е американец,което е в България преоблечено като нашенец.Работил в ЦРУ,а козата не била коза, ами жена му и тя преоблечена.След 10 мин ,козата измека силно и високо,и циганина каза ОК.Извади от един сак бутилка с оцет,поля си хуя и го сложи на козата в ухото.Поседя така 2 -3 мин.,извади го,намаза го пак,само ,че този път с йод,изчака една муха да му кацне на хуя,изпърдя се звучно и заспа.Като влезе кондуктора в купето ,той още спеше.
-Карти и билети!!!!!!!!!!!!!!!
-Може ли да платим в тревъл чекове?-каза козата на завален български
-!???!???????
-Забравихме да обърнем,немаме левове!-пак измека американката.
Кондуктора я извлече от купето и с помощник машиниста я заклаха в кенефа.От вагон ресторанта взеха сол и приготвиха пъстърма.Агента на ЦРУ припадна като му донесоха две големи пърчета пастърма увити в един вестник.
-Айде нема да плащаш билет,ще си вземем по едно парче аз и началник влака и всичко е оправено-каза с удмивка кондуктора.
Айде нека пак да идват да ни шпионират,техната майка,американска!!!

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МИ ДАДОХА СИЛА!!!
мисля,че извънземните ми дадоха неква енергия>веднъж бех с дедо на ложе и една летяща чичния кацна до бай петър-комшията до нас.Ние с дедо се взепенихме.от доле излезе пара и една врата се отвори и излезе един зелен извънземен.Кимна ни с глава и направи с ръцете фуния.поднесе я към устата си и рече с метален глас: - Бай Петре{сиреч дедо ми-]на малкия ще му дадем енергия да лекува ком6иите и хората около него.Дойде до мен и ме взе в летящата чиния.Летехме около 6 часа,мисля над Канада,Норвегия и Словения.Там вътре ас видях още хора от Земята включително и Калин от 6-ти ,,б,, от нашето u4i4li6te.Летехме и ми забиха едни игли големи в главата.Малко ми стана лошо,но се оправих.Кацнахме,но дедо беше получил инфаркт от страх и ги беха взели в болницата.Отидох там и го пипнах по ръката и той скочи веднага и рече: -Брей мама му стара,малкия станал доктор!КОЙТО ИСКА ДА ГО ЛЕКУВАМ от ХЕМОРОИДИ,СИНДРОМ НА ДАКО,КАШЛИЦА,ПЪРХУТ,АКНЕ Две седмици след моята среща с НЛО,те се обадиха у нас и ме поканиха да се видим пак.Срешнахме се с тях в 11.15 часа в центъра на Джебел.Те се беха преоблекли като милиционери и седнаха при мен на една пейка: -Здрасте!-каза единия,които по късно разбрах,че се казва Гаврил Искаш ли да се повозим,но първо трявба да те ебем! -Добре-казах аз и отидохме на вилата.По късно се оказа,че не са били извънземни а полицаи от 2-ро РПУ.КОФТИ!!! НЕ ВЕРВАЙТЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИ!! Преди един месец отидох на ложе.Отключвам малката портичка и гледам една летяща чиния аварирала в нашия двор и не може да запали. - Какво става?-попитах аз -сигурно делкото нещо-отговори една жена извънземна.Беше облечене с неква мушама и маска да диша некав газ,шото от нашия въздух получавала газове! -Ей,гяур-каза един мъжки НЛО,които се оказа от лунното ДЕ-ПЕ-СЕ Замъкнаха ме вътре и ме обриажаха и понеже уя ми е мого голем от козата ми си направиха навес отпред да не ги пече слънцето.Запалиха огън и взеха да играят кючек чела нощ!На мен ми дадоха да ям кремвир6и и сланина с леп!Вътре в летящата чиния видех много копчета и туби пълни със цвик!На сутринта ме събудиха и ме вързаха за един пулт,като птез 10 мин ми пускаха ток в гъза.От тока пак ми порасна коза на уя и пак ме обриажаха.От парчето коза си опанаха един кино екран и опанаха 3 тъпана!След една седмица си отлетеха и ми казаха,че пак сте дойдат!Подариха ми едни маратонки и 3 лв.ЧАКАМ ГИ!

Извънземна психотерапия!

Аз съм може би човека в цялата страна с най-голям опит и най-много контакти с видовете от извънземни цивилизации!Опитът,който набрах през годините и целият ми мироглед се формираха под тяхно въздействие.Измененията,които възникват в генетичните кодове и промяна на ДНК молекулите на човека и по специално на мен,доведоха до пълно изключване на съзнанието и приемане на обкръжаващата ме действителност.
Тъй като съм отвличан над 5000 пъти в продължение на 2 месеца,аз започнах да не разбирам къде се намирам-На Земята ли,на Луната ли,на Марс ли?Не можех да разбера дали говоря със земляни или с юпитерци.Като се качех в асансьор и започвах да търся предпазните колани.И затова един ден реших да се отдам на лечение на Сатурн.отидох в гората и започнах да чакам летящата чиния да дойде и да ме закара до там. Чаках 6 дена.През това време изядох 3 кроасана,2 ляба,лук-9 глави,540 глухарчета и 3 елена на шиш!За това време те не дойдоха и се преместих в лозята около село.Там знаех, че кацат да крадат грозде за ракия. На 3-ят ден в лозята около 23.34 часа в Кабернето видях да каца чиния.
-ЕФЕНДИИИИИ,Мога ли да дода с вазе там горе?-извиках аз
Пълно мълчание отсреща.
-Доктореееееееее,да дода да се лекувам горе,а?-викам аз
Лозето леко се размърда и се чу един мнооооооого тих глас:
-Дай чувалите тук!Бързо!Отвори ги де!!
Приближих се леко и видях кмета и попа да крадат грозде.Това не било летяща чиния,ами на кмета Опела.Понеже му е пробито гърнето и излиза огън и силен шум и помислих че са мойте хора!
-Кмете!-рекох
-А,Бедрет,ти ли си?
-Аз съм ,кмете!
-Бедра,моля те не казвай на никого за това-ако трябва да правим секс,но си мълчи.
-Да правим ,кмете!
След това и двамата ме опънаха по 2 пъти и ми мина всичко !
Излекуваха ме!Ей това са доктори!

извънземните ми дадоха сила 4
Ако резюмираме всички данни,можем да кажем,че от 70 вида извънземни,които посещават земята 5-6 вида са свързани с нас ТИП 1.-Те са същества с практически умствена енергия.Влияят върхи мозъка на човеците.Изглежда са на земята преди нас. ТИП 2.-Сивите\поради цвета на козата си са наречени РЕТИКЮЛИАНЦИ\ твърдят,че са дошли от ДЖЕТА РЕТИКУЛИ!Ниски-от 1.20 до 1.40 см.с голяма гола глава и много дръпнати очи.Владеят изключително телепатията.Те са се договорили с правителството на U.S.А. за внасяне в обществото на някои интересуващи ги идеи за генетични експерименти. Именно на тях попаднах миналата седмица. Бях на ложе и пренареждах буркани в мазата.Видех ги как кацнаха в двора и дойдоха долу при мен. -Ти ли изпрати факс до Беля дом?-попита единия ретикюлианец с метален глас и от гъза му взе да излиза пушек. -Какъв факс?-попитах и паднах на колене -Факса за експериментите с крави говна!!!! -НЕ-изплаках аз -Сега сте направим експеримент с теб-каза той и от гъза му взе да излизат едни искри,дето все едно си запалил бенгалски огън. Съблекоха ме гол,завързаха ме до големата круша на двора и извадиха от кораба едни шишенца пълни с некви лекарства.Изпих по две лъжици от жълтот шише,три лъжици от синьото шише и ми биха 4 инзекции в дупето.Залепиха ми едни платки точно под мадете и сега ми пречат да пикая.След 20 мин.ми щракнаха зърната и ми поникнаха косми в носа и ушите!И Изведнъж О-О-О-О ЧУДО-Проговорих на НЕМСКИ! -Другата седмица пак сте дойдем ако искаш да просвириш на цигулка!!!!!-каза Джеки -Моля ви ЕЛАТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! извънземните ми дадоха сила 5 В петък,извънземните ме отвлекоха,докато берях мамули.С мен беха чичо Тано,дедо ми и леля Ценка.Качиха ни в чинията и летехме около 2 дни.През това време ни дадоха да ядем салам и некви таблетки направени от пърхут.Кацнахме в едно село на МАРС!Там ни затвориха в една сграда.Като погледнах от един прозорец видех и трактора с които беряхме царевица-беха дигнали и него в бързината,барабар с коня дето беше вързан за ремаркето! -Педерасиииии-извика леля Ценка и се изпърдя звучно Влезоха трима местни извънземни с уиове до коленете и леко си почесаха мадете! -Леле Тано,ако вземат да ни ебат,жив човек нема да излезе от тук!-каза леля Ценка и се подмокри. -Искам да еба земно!-каза единия и ме изведоха навън. После ме ебаха до зори шест извънземни,чичо Тано и аз си направих две чекии за лека нощ! На другия ден,аз съм направих 40 минета в същото село,като ми платиха след това в ебане!14 дена живях в къщата на кмета,даскала и къщата на капитана на летящата чиния! -Утре ще ви връщаме обратно-каза кметицата.Името и беше КЪРВАЛИНА.Кръстена беше на майка и и на леля и Лина. Като ни върнаха след 2 месеца на ЗЕМЯТА,бех бременен и родих 3 концета,защото през цялото време докато се празниха в мен аз гледах коня,дето беше вързан за ремаркето. Сега имам 3 състезателни коня и ги пускам да бягат на залъгания.За един месец спецелих 2 000 лева и най-голямата награда за мен е да чуя от конете сутрин: -ЗДРАВЕЙ МАМО!
Преди 1 седмица,отидохме аз, чичо Тано,Алипи от Крушовица и 2-ря син на майка ми от 3-тя брак Усуф да крадем мед от едни кошери в Бохот!Бяхме с на вуйчата Москвича през ноща.Взехме 5 тенекии и ги напълнихме.Докато карах Алипи взе да вика,че му се е разлял мед по целия панталон и много му 6типело по ташаците.Брат ми му предложи да му направи един минет,да махне меда от уя му за да може да се изпикае наспокойствие.Москвето взе да прекъсва и спряхме.Отворих капака и проверих свещите.За да не ме удари тока си вързах за уя едих кабел за маса.чичо Тано завъртя контактня ключ и като ме разтресе,от гъза ми взе да излиза огън и взриви тубата с бензина,дето ми беше в краката за да долея в карбуратора.От ударната вълна целия мед се рахвърча и на Алипи не му се виждаха очите от мед.Докато се обърна и две мечки го беха отвлекли в гората!Тръгнах ме пеш по пътя и Алипи ни настигна с едно колело,отивал си до тях да се преоблече и пак 6тиал да се върне в гората!Мечките го олизали от глава до петите,като му направили 100 минета и му пъхнали един кълвач в гъза.Като го ебат ,този кълвач с клуна си кълве на мечките уиовите глави както са в гъза му и бил голем кеф!!! Както си вървихме и една голема чичния с един голем фар ни освети и кацна.От кораба излезоха 4 извънземни и на мястото на антените имаха по два уя на главите си!Като ни загогворина от газовете им взеха да излитат едни шарени канарчета и брабчета и после разбрах,че единия ги ловял в клетки и ги продавал в петък на пазара в Левски и Павлекени!Натовариха ни в кораба и летехме известно време!Като кацнахме мислех,че сме на Луната,а то се оказа ,че сме в Разград!Онези педераси отлетеха и ни оставиха там!Поразходих ме се по центъра и отидохме на гарата!Нямахме пари за билети и затова на Началника на гарата,на шефа на кондукторите,на транспортните полицаи,на началника на ресторанта на гарата и на тоя дето чука колелата с един чук им направих по 4 минета!А пък брат ми на единия му правеше минет,на другия с едната ръка му биеше чекии,с другата ръка прелистваше една книга,с десния крак цепеше дърва и пазеше 3 яйца ,а пък с левия 4e6e6e едно куче!Прибрах се в къщи след 10 дена много подмладен!Звъннах у нас на вратата и жена ми се покажа: -Кой търсиш момченце?-пита тя -Аз съм ма!-казах и аз Като ми извърте един шамар и се развика: -Да вървиш на майкаси в шундата и там да и викаш "МА".Ти -кай-къде живееш? Дойдоха и ме арестуваха и ме зеписаха в Детска педагогическа стая!От там 2 години в Бойчиновци и сега пак сам студент!ИЗВЪНЗЕНМИТЕ МЕ ПОДМЛАДИХА!
Преди 1 месец,както си работя на полето с коня,изведнъж притъмня небето!Гледам от небето бавно каца една чиния.От летящите.Викам си: -Бре.мама му стара!-Пак ли? Като кацна,от нея излезе едно малко нещо,което приличаше на куфар.Само,че като се приземи чинията и застъпи на коня опашката , десния крак и ралото.То проби един генератор и от него взе да излиза пушек и дим.Куфара се отвори автоматично и на дъното му немаше нищо освен един телбот!!! -Какво стана,бе да му еба майката?-каза капитана и се покажа от едно малко прозорче най отгоре. -Де да знам-викам му-Пушек има,извънземно ефенди ! -И този генератор преебах-отвърна той. После ми разказа,че миналата седмица в Родопите кацнал върху един елен и с рогата си пробил двигателя.От там ходили чак до Асеновград за подкачваща помпа с горския! Заклахме коня,с червата завързахме падналото гърне,а с далака и уят му запушихме дупката на мотора.Седнахме да ядем двамата.От една торба той извади сирене,чесън,една дамаджана -2 литра с туберколозни храцки.Пиел ги против пародентоза. После запалихме по една цигара и ми каза ,че сте си ходи.Подарими телбота и празната дамаджана.Каквото беше останало от коня го направих на съдзуци ,а от ралото си направих багажник за Москвица отгоре. два пъти ми се озда след това по телефона у нас-добре бил! *******************************************************

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 17 Юни 2025 21:10

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: