ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.


Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 28 Май 2020 10:29Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Видове пръдни
МнениеПубликувано на: 25 Май 2008 13:07 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 20 Фев 2007 10:58
Мнения: 285
Местоположение: в джаза
(автор на темата)
Надявам се да не е поствано :)

Цитат:
Алармена: добра пръдня за начинаещите... Лесна е за идентифициране, защото започва с висок тон и завършва с нисък такъв. Като линейка по цариградско шосе, или като аларма за противовъздушна атака в южно багдадско преградие. Звучи точно така, все едно ще се случи нещо много лошо.

Модулирана-демодулирана: тази пръдня получава сила на звука от друг източник. Например метална фуния, допряна до сбръчканата дупка на задника, пластмасова тръба, или дори тоалетна чиния. Тази премодулираната пръдня може да всее ужас в роднините и да доведе съседите до хронично безсъние... А домашният любимец? Е, една уста за хранене по-малко.

Очаквана: е те тази е пръдничката, която ви стои в дебелото черво, и се опитва да се пребори със свития като ислямско-фундаменталистки юмрук, сфинктер. Пръднята чака в засада моментът, когато ще се изплъзне и ще се разсее в стратосферата.

Бластер (или "Империята отвръща на удара"): много сте гледали фантастики. Издава звук като бластер, или по-точно като опирането на лазерните мечове на Люк Скайуокър и Дарт Вейдър. Дзззззззззт-въззззззззт. Luke, I am your father, join the Dark Force.

Задна седалка: обикновено не се чува, заради шумът от двигателя по време на движение. Този, който пътува на задната седалка смята, че уличното движение може да прикрие както миризмата, така и звукът на изпусната му душица. Ето защо не се притеснява да пррррррррррръдне както си трябва. Много често е последвана от шофьорска реплика: "Кой пръдна отзад, бе, мамка му"?!

Гъдел за мъдете: получава се, когато мъжът седи във вана и пръднята лекичко се изплъзне под водата. Фината газова емулсия от малки балончета много често се пръска след като излезе от гъза, гъделичкайки бедрата и тестисите. Почти винаги малките балончета се задръстват и остават в космите на мъдете, като малки смрадливи перлички в скротума на мъжа...

Бананова: изключително коварна пръдня, която тихичко излиза изотзад и смърди на развален стар почернял банан.

Бананананананова: същата като горната, но доста по-продължителна...

Лаещият паяк: без миризма, появява се в гъстонаселени райони и помещения. Пръдливецът не може да бъде идентифициран, а звукът напомня на лаещ паяк?!?

Кукумявка: звукът на тази душегубка много наподобява кукумявченето на кукумявка. Почти всяка сутрин преди да изгрее слънцето, можете да чуете някои от тия пернати кривогледи пиленца да си говорят сами на себе си... Прилича на някакъв налудничав смях, особено краят на клюновата тирата. Ако чуете пръдня съставена от над 8 ноти, като завършва с две октави надолу, и ако звучи някакси маниакално... ето това е Кукумявката, да еба...

Пълнител на автоматична карабина Шпагин: казвате си, ей ся вече си еба и майката от срам. Стискате, стискате, отивате на някое място и аха да си отпуснете, пак се появява някой външен човек. Разбира се онова вече напира отзад. Колкото и да стискате ТЯ излиза на порции и прилича на картечен огън от времето на тачанките и Великата Октомврийска Соц. Революция.

Воден свят: хората, които не в своя живот са различавали пръдните си една от друга, или се държат така, че пръдни не съществуват, трябва да признаят, че пръднята във ваната, морето, езерото, реката, океана или езерото е нещо специално. Това е единствената пръдня, която може да бъде забелязана с просто око. Дори може да бъде почувствана как се отърва в тялото ви. Джакузи? Забравете тази лигавщина. Пръднята във ваната може да бъде единична или множествена, както и благоуханна и смертелна. Това няма значение. От значение е местонахождението на пръдльото. Един изстрел и се чува: муфффффф на повърхността, или няколко малки подводни гърмежа правят пър-пър-пър на повърхността (това второто е нещо като касетъчна бомба и поразява по-голям периметър). Воден свят, това е една от най-лесно познаваемите пръдни на човека.

Напалм (или "Огън, следвай ме"): тази пръдня има способността да се самозапали при контакт с кислорода във въздуха. Има и способност да се самозапали направо в червото. Аре сега, все едно не сте чували за хора избухнали в пламъци преди или след като са пръднали с Напалм?!? Всъщност, това е често използван похват от палестинските камикадзета... да пърдят на обществени места в Израел.

Йети: мамка му, вашата пръдня ли остави тези мечи следи по снега? Тя ли успя да изгони шерпите и да пусне лавината, която затрупа базовия лагер на холандската експедиция в Непал? Тя ли постави началото на глобалното затопляне? Копеле, само Богът на пръдните знае кво става в твоя гъз!

Меча лапа (или "Кошмари на Пъъъъъррдкхр Стийт): миризмата на това нещо може да ви събуди от дълбок сън, да разплаче плачеща върба, да изкара от кома ваш приятел катастрофирал преди 3 години, да изчисти корозията на железните решетки на прозорците, да смъкне тапетите на всички панелки през две пресеки, да олющи латекса на съседите през 7 етажа, да скъса асансьорните въжета... Независимо дали се ражда с крясък или излиза по терлички, тва нещо полепва по кожата ви и само нервно-паралитичен газ може да ви спаси от пръдняшките конвулсии. Човек, преживял такава пръдня носи последстивията цял живот... Сравнен с нея, химическото оръжие ВиЕкс-2 (VX-2) е като парфюм Хуго Босс разреден с горнобанска вода.

Говедо: блах, звукът от това нещо троши прозорците в радиус от 400 метра, пука тъпанчетата на всички пастири и говедари в една малка котловина, а ударната вълна от тази пръдня предизвиква вътрешни разкъсвания в цивилното население. Миризмата й е като на разложен труп на животно, което прилича на дете между говедо и куче болно от бяс?!?

Най-голямата пръдня в света на пръдните: то самото име говори за нея. Може да се случи на всеки и на всякъде. Един приятел започна да пърди такава пръдня, аз отидох да гледам Джеймс Бонд, след това пихме кафе и се прибрахме по домовете си. На разсъмване той умря, защото пустата пръдня беше съборила всички носещи греди в къщата му и тя го затрупала в съня му.


Източник

_________________
На вкус и на цвят - фулмастерите са различни !


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Видове пръдни
МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 12:34 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 07 Окт 2007 9:45
Мнения: 297
Местоположение: Карлуково
Аз съм от 15 вид. :oops:

_________________
Може да се на*ерем, но няма да се изложим!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Видове пръдни
МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 16:56 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 15 Мар 2008 10:30
Мнения: 129
Боже !!!!!!!!!!! :lol: :A9.gif :lol: :A9.gif :lol: :A9.gif
Дали има подобна класификация и за оригването? :G8.gif :G8.gif :G8.gif


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Видове пръдни
МнениеПубликувано на: 26 Май 2008 22:07 
Нов потребител
Нов потребител
Аватар

Тук е от: 24 Май 2008 23:17
Мнения: 7
Местоположение: Шумен или Обзор
Skype: ancient_one94
Никой да не се майтапи с професионалиста! :J6.gif


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Видове пръдни
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2008 2:41 
Администратор
Аватар

Тук е от: 07 Яну 2007 4:15
Мнения: 7199
Как да споделим радостта от пръднята?

Случвало ли ви се е да се събудите сутрин и излежавайки се в леглото да пуснете Гръмовна пръдня, която разклаща прозорците и напуква старата мазилка на тавана? Случвало ли ви се след обилно преяждане да излезете на разходка и в момент на усамотение да пуснете една от онези тихи, Лепкави и Отровно-Зловонни фъсни, след които се чувствате олекнали поне наполовина? Не ви ли се е искало, в тези почти оргазмични моменти на личен триумф, да не сте сами? Не ви ли се е искало да споделите с някого чувството на освобождение, идващо след едно такова газоизпразване? Стремежът към споделяне на радостта от преживяното е стар колкото човечеството... Или както е казал народът: "Споделената пръдня е двойна пръдня"!
Основен проблем, с които се сблъсква всеки, решил да сподели своите чувства, когато пърди, е че не всички хора на тоя свят са добронамерени и склонни да съпреживяват пръднята на ближния. Много от тях от чиста завист и злоба предпочитат да стоят далече от вас докато пърдите. Наш дълг е при всеки удобен случай да отстояваме своето право на споделено щастие, като издирваме такива хора и надлежно ги опърдяваме.
Нека условно наречем хората, с които искате да споделите пръднята си, публика. Съществува пряка връзка между силата на споделените чувства и качеството на пръднята - колкото по-силно се чува и по-силно мирише, толкова "ефектът на съпреживяване" е по-силен. От тук идва и необходимостта да търсим начини да атакуваме слуха и обонянието на публиката по-ефективно.
Съвсем логично е, когато търсите взаимност в изпърдяването, първо да си осигурите публика. Всички ваши усилия (заедно с пръднята ви) ще отидат на вятъра, ако внимателно не сте планирали така че, когато моментът настъпи, покрай вас да е пълно с хора, за предпочитане без хрема. Затова като първа стъпка си отбележете места, където има много хора. Места като улицата или стадиона не са много подходящи обаче, тъй като там миризмата и звукът, които бихте произвели, просто ще се размият в общия фон.
Веднъж намерили публика, от вас се иска да следвате двата основни принципа за постигане по-голяма ефективност при споделяне на пръднята:

1) Хванете ги натясно - принцип на малките пространства.
Изборът на тесни затворени помещения е от изключително голяма важност. Така с една пръдня удряте три заека, ако мога така да се изразя: публиката няма къде да мърда, миризмата се запазва по-дълго време, а звукът се чува по-силно и ако имате късмет, кънти.

2) Хванете ги неподготвени - принцип на изненадата.
Неподготвената публика винаги реагира спонтанно и ще имате уникалният шанс да следите неподправеното изражение по лицата на хората, които току-що сте обгазили.

Както ще видим по-долу тези принципи могат и да се нарушават понякога за постигане на по-голяма близост с публиката.

Ето някои стандартни ситуации и съвети как да ги отработим най-ефективно:

- Пърдене в асансьора
Асансьорът е може би най-доброто място са пърдене поради факта, че е тесен, затворен и обикновено пълен с хора. Само хората без въображение обаче пърдят директно, като влязат в вътре. Много по-ефективно е да изчакате някой да се наведе да си върже обувката например. Тогава просто се нагласете по-удобно, завъртете си задника в посока на главата на наведения, надупете се леко и открийте огън (принцип на изненадата). Резултатът ще надхвърли и най-смелите ви очаквания. Избраният от вас реципиент, ще бъде истински зашеметен от внезапният прилив на чувства, затова не му се сърдете ако забрави да ви благодари. Друга лесна, но много ефективна техника е просто да пръднете и да натиснете копчето за спиране. По този начин ще дадете повече време на околните да се насладят пълноценно на пръднята, с която сте ги удостоили. Идеалният случай би бил просто да предизвикате повреда, така че няколко часа да прекарате "насаме" с публиката си.

- Пърдене в колата/автобуса/влака/публичния транспорт
Превозните средства имат предимството, че събират много публика на едно място. Обикновено са затворени и предлагат ограничени средства за вентилация. Една мощна, точно разчетена пръдня, пусната в софийски автобус в пиков час има шанс да достигне до много широка аудитория и да направи много хора едновременно съпричастни с вашето щастие. За съжаление шумът, който е характерен за автобусите, ще заглуши повечето от звука от пръднята, затова ще трябва да разчитате най-вече на миризмата. Подгответе се старателно, като няколко часа преди да се качите в превозното средство, хапнете поне 3 от следните съставки: боб, нахут, престояло мляко, вкиснат компот, леко развален чесън, меки круши или праскови, кисело зеле и праз. Нагласете се така че задникът ви да сочи към лицето/лицата на някои седнал пътник/пътници. Както в случая с асансьора, един изстрел от упор би предизвикал много по-голям ефект отколкото безадресно пуснатата пръдня.

- Пърдене в офиса
Предимство на пърденето в офиса е, че имате вътрешна информация за разположението на вашите колеги и някои елементи от инфраструктурата. Например знаейки къде се намира вентилаторът или климатика, можете да застанете така, че една достатъчно мощна пръдня да обиколи максимално пространство за кратко време. Тук не бива да пропускаме и пърденето по време на бизнес срещи. Те обикновено се провеждат в малки затворени стаи и предлагат идеални условия, тъй като освен това са и шумоизолирани (принцип на малките пространства). Дори да не сте поканени на срещата, винаги можете просто да влезете за малко да се изпърдите насред стаята, да пожелаете лека работа и да си излезете (принцип на изненадата).

- Пърдене в ресторанти и заведения за обществено хранене
Егоистичните типове, които отказват да сътрудничат, когато искате да споделите своите газове и облекчението от тяхното изпускане, много често се срещат в заведенията за обществено хранене - особено в по-скъпите. Затова не очаквайте да получите благодарности, ако си пуснете душата на такова място. Въпреки това не бива да се притеснявате, защото съществува силна корелация между степента на егоизъм у хората и реакцията, която предизвиква у тях една добре насочена пръдня. Заведенията за обществено хранене предлагат много възможности за изява. Като за начало може да помолите сервитьора за затвори прозореца или да спре климатика защото ви е студено. След това е лесно, просто си изберете маса с кротко-вечеряща публика, надупете се и ... в атака! Може да обиколите няколко маси. Всички видове от познатите ни пръдни вървят на подобни места: Гръмовна (с разновидност Топовна), Картечна и Картечно-Гръмовна, Отривиста, Класическа, Мазна, Люта, Мазно-Люта, Отровна и др. Ако в заведението е шумно, можете са призовете към тишина като почукате с вилица по някоя чаша. Бихте могли също така да си приготвите и запалка, с която да си запалите пръднята (принцип на изненадата).

- Пърдене в палатка, туристически заслон или хижа
Тук отново имаме изпълнен принципът на малките пространства, затова подходящи са както звучните, така и миризливите пръдни.Избягвайте да пърдите, когато се намирате в спален чувал. Спалният чувал само ще възпрепятства звука и миризмата, които се стремите да споделите с околните. По-добре излезте от чувала и си пръднете на спокойствие. Няма смисъл да пърдите на главата на спящи хора. Спящата публика трудно би оценила облекчението, което изпитвате, когато се изпърдите. По-добре събудете човека/хората и тогава атакувайте (принцип на изненадата)! Трябва да отбележим, че публика в легнало положение, събудена по среднощ, се среща рядко и е изключително подходяща за опърдяване, затова запазете за такива случаи само най-добрите си пръдни.

- Пърдене по време на секс
Обикновено по време на секс е изпълнен принципът на малките пространства. За съжаление, когато имаме постоянен партньор принципът на изненадата е трудно постижим. За това е добре да се изпърдим още по време на първият ни сексуален контакт с даден партньор. Най-подходяща за целта разбира се е позата 69, известна още с древно-египетското си име "пръдни ми в устата". Съществува и не-по малко популярната поза "пръдни ми на кура". Последната е малко надценявана защото въпросният орган не притежава нито рецептори за обоняние, нито слухов апарат.

- Пърдене на училище или в университета
Учебните заведения предлагат много добри условия за пръдлива комуникация между вас и вашата публика. Големите размери (нарушен принцип на малките пространства) и специфичната акустика определят Гръмовния или Картечно-Гръмовния тип пръдня като предпочитан за такива места. Изберете подходящ момент, когато е тихо и действайте (принцип на изненадата). Както в ресторанта и тук можете да затворите прозорците предварително, а както при бизнес срещите и тук не е задължително да бъдете в клас през цялото време: просто стойте до вратата на залата докато чуете, че вътре става тихо, влезте, качете се на катедрата и пуснете гълъбчето. От уважение към аудиторията може да не се надупвате към тях - ако добре сте се подготвили, звукът ще се чуе еднакво добре и ако сте с лице към тях.


Ето и някои възклицания, които могат да помогнат да привлечете вниманието на публиката:
- най-стандартното "Оооооооооооохххххх...". Важно е да се произнесе с рязко и отчетливо "О" в началото и накрая съвсем да затихне.
- "Идва, идва, идва, идва....", в този момент пускате пръднята и продължавате както в предишната подточка. За подчертаване на чувствата, които ви обладават в момента, може да подбелите очи и после да ги притворите блажено.
- "Внимание"... пауза за да разберат всички кой е извикал ..."огън бий!"

След като веднъж овладеете основните техники и ситуации, може да експериментирате с по-сложни неща като:
- Пърдене в шнорхела на движещ се плувец
- Пърдене в кислородния апарат на тежко-болен
- Пърдене в противогаза на бягащ войник
- Пърдене в условия на безтегловност и др.

Нека да разгледаме и един доста специфичен случай: понякога в напъните си да изкарате по-мощна пръдня, може да се насерете. Насирането в гащите при пърдене е естествен процес и може да се разглежда като част от цялата пръдня. Следователно трябва да се стремите да го споделите с околните! Например в случая, когато пърдите върху някоя маса в ресторанта и се насерете случайно, няма нужда да се притеснявате. Просто си събуйте гащите и покажете на околните какво има там. Може даже да поведете дискусия относно цвета и агрегатното състояние на лайното. Истински съпричастните към вашето облекчение хора ще проявят интерес и даже могат да ви покажат и техните гащи за сравнение.

Съвсем очевидно е, че срането също носи огромно облекчение и следователно трябва да бъде споделяно с околните. Начините да направим публиката съпричастна с нашето сране ще бъдат разгледани в отделен научен труд.

Следва...

Източник

_________________
библиотекаобяви шумен
Блог с по-ценните форумни произведения


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Видове пръдни
МнениеПубликувано на: 13 Авг 2008 17:38 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 31 Мар 2008 16:27
Мнения: 32
леле ще умрем от смях!!!!!!!!!!!!!!!! Голям цирк, но пък е изказано доста ноучно му


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

 Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Всички видове поръчкови нагреватели за промишлено и битово п

в Общи разговори

sirakov_s

2

893

29 Яну 2019 21:13Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 28 Май 2020 10:29


Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]


Не можете да пускате нови теми
Не можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007, 2011 и т.н. phpBB Group
Style based on FI Subice by phpBBservice.nl │ град Шумен │ Блог
Преведено от: SEO блог на Йоан Арнаудов │ Редактирано за Форума на ШуменОбяви Шумен
Съдържанието на мненията във форума, с изключение на цитатите от външни източници, е лицензирано под Creative Commons Attribution.
Използването на мненията за комерсиални или некомерсиални цели е разрешено само с хиперлинк към форума и изричното позоваване на източника.
Отговорност за мненията във форума носят само и единствено техните автори.