Заглавие: избройте автосервизи в Шумен с добри майстори и цени
Публикувано на: 09 Ное 2023 17:53
Нов потребител
Тук е от: 09 Ное 2023 17:05 Мнения: 1 (автор на темата)
Здравейте, ако може да ми посочите къде, какви разбиращи майстори има (в кой квартал, промишлена зона и т. н.), защото няма от тази година 2023 такава тема. Благодаря предварително.
Заглавие: .: избройте автосервизи в Шумен с добри майстори и цени
Публикувано на: 24 Ное 2023 19:02
Титан на мисълта
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12054 Местоположение: The O.C.
Много общ въпрос. Все едно да питате къде в града има магазини за вкусно месо. Едни хора разбират от едни коли и автомобилни проблеми, други - от други. Трети пък са самоуки и се учат на колата ти. Аз затова си нося права лопата в багажника.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Заглавие: Re: избройте автосервизи в Шумен с добри майстори и цени
Публикувано на: 25 Ное 2023 11:49
Гастарбайтер
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3190 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Ти искаш директно вода от извора да пиеш! Не става така. Много пари и най-вече време съм пропилял, докато ги открия тия майстори. Дори и срещу заплащане не бих ти ги казал, понеже ти ще кажеш на друг, той на друг и т.н. и после тия майстори ще са заети, ще са си вдигнали цените или и двете заедно. Няма никаква далавера да ти отварям очите. Почваш на принципа на проба-грешка и после давай акъл без пари. Успех!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Заглавие: Re: избройте автосервизи в Шумен с добри майстори и цени
Публикувано на: 01 Дек 2023 17:45
Гастарбайтер
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3190 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Парен каша духа! Навремето така дадох на двама-трима лисунгери номера на една приятелка от сайта adamieva. Първо започна да се цупи и да е все недоволна, после спря да се раздава, след време почна повече пари да иска и накрая отиде със свободен трансфер в елитен пуф в Бавария!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"