Ганьовците си остават ганьовци завинаги! По-големи гащници и кокошкари никъде няма и после се чудят как Албания и Румъния ги били задминали! Всеки път ме изумяват и стигат нови върхове! Отивам в OMV и си поръчвам на касата капучино с бадемово мляко. Касиерът ми отговаря, че вече не го предлагали, понеже никой не го пиел. Казах, че аз го пия, значи има някой, който го пие. Нищо не ми отговори. Влязох в официалния сайт и там го имаше в менюто. Писах e-mail на централата и чудо - отново има капучино с бадемово мляко. OMV в България са под франчайз и всички бензиностанции трябва да работят по стандартите и правилата на франчайзодателя. Нали това е целта, в което и OMV по света да отида, да знам, че има капучино с бадемово мляко, както и в който Burger King да отида по света - знам, че има бургер с кюфте Beyond Meat. Затова отивам. Но шуменските дилъри самосиндикално са решили да си работят по техни правила! Може и с горивата да правят шашми. Затова на ганьовците доверие нямам. Дано да илядят Rompetrol, Кауфланд, Билла и всички други "лоши" капиталисти! От ганьовците трябва да се бяга с 200!