я дай пример за марка в същия клас/години с по нисък разход ... БМВ е еталон за нисък разход и винаги е била .. вече ако сравняваш кола 150 коня с такава 90 коня много ясно че първата ще гори повече при еднакво технологично ниво на моторите ..
Тук е от: 27 Фев 2009 19:19 Мнения: 866 Местоположение: Булгаристан
абе незнам за разхода на бмв ,ама само те слагат на 2тона купе 1,6 двигател който едвали гори 8 градско,пък мерцедеса си горят но нее кой знае колко фрапантно зависи от модела и амг ,те винаги са били съперници но повече лукс комфорт и надежност е за мерцедес,бмв се характеризира с повече динамика карал сам и от двете марки и извода е сега съм с италиански автомобил
_________________ който ме мрази под мен да лази!!!
Тук е от: 08 Яну 2007 5:10 Мнения: 1145 Местоположение: Гр.Шумен
През януари "БМВ груп" отчита 105 177 доставки на автомобили от марките БМВ, "Мини" и "Ролс-Ройс". Това е с 28% по-добър резултат от първия месец на 2010 г., която също беше рекордна за компанията. В Европа търсенето е нараснало с 19%, в САЩ - с 21, а в Китай - със 70 на сто. БМВ, който остава най-големият производител на луксозни автомобили в света, прогнозира, че до края на 2011 г. ще продаде 1.5 млн. коли, което ще е нов рекорд за фирмата.
Притежаваната от "Фолксваген груп" "Ауди" отчита 95 400 реализации през януари, което е с 23% по-добър резултат от същия месец на миналата година. От компанията наблюдават сериозно раздвижване в Европа. В САЩ търсенето е скочило с 20%, а в Китай - с 32 на сто.
"Мерцедес" отчете 82 700 продажби за януари, което е с 23% по-добро постижение отпреди година. И тук заслугата е на САЩ и Китай, както и на Германия, които са трите основни пазара за марката. Очакванията са тази година продажбите на "Мерцедес" да са по-високи от тези през 2007 г., като се постави нов фирмен рекорд.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
Абе не ззнам ама много грозни джипове правят "Мерцедес", особено ML серията...по-грозни са само "Ленд Круизърите" на Тойота май...като някакви евтини китайски пластмасови играчки...
Това че едните са продали повече коли не значи че са по добри ... просто реклама маркетинг и други такива работи ... нали не мислиш че всички БМВ са купени от инженери . С риск да запаля нова война , по тая логика голф е по добър от фокус ...изключвам Перник разбира се
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Тук е от: 10 Апр 2011 16:41 Мнения: 3757 Местоположение: Шумен
Йосиф Сталин написа:
Абе не ззнам ама много грозни джипове правят "Мерцедес", особено ML серията...по-грозни са само "Ленд Круизърите" на Тойота май...като някакви евтини китайски пластмасови играчки...
Йосифе има една поговорка разбрала патка от забрадка,че и ти разрал йосиф от мл,нива,крузър.Не ставай смешен.
Тук е от: 10 Мар 2008 10:08 Мнения: 15310 Местоположение: на Луната
Извън темата/подсказка:
Ти много ли ги разбираш нещата?
_________________ Ако не можеш да летиш - бягай, ако не можеш да бягаш - върви, ако не можеш да вървиш - пълзи. Каквото и да правиш, продължавай напред!
Сталин-е, Ти карал ли си ML, че така говориш?Имали сме ML 350 4matic (272к.с.) и мога да кажа следното: Достатъчно е мощна колата, но няма да откажа и 100-на конски сили отгоре.Много добре е обезшумена.Много добро е озвучаването. Има много добре работещ климатроник.Супер е скоростната кутия.Има три положения и ги превключваш само с леко побутване на пръстите.Спирачките са много добри.Много е добро електрическото регулиране на седалките.Подгряването им е хубаво.Ел.памет на волана, който е с много добър диаметър и дебелина за перфектно захващане.След тръгване вратите се заключват автоматично.Завиващи светлини.Три режима на окачване-нормално, комфорт и спорт.Ел.врата на багажника.Капачето за бензина не го отваряш с ръчки (които можеш да дръпнеш неволно), а го натискаш леко (то щрака) и се отваря.Най-ниския разход, който съм постигал е около 11л. (точно не се сещам), иначе си гори 14-15-16литра.Изпреварваш, като линейка-не е проблем да вдигнеш 200-220км, даже да ги поддържаш.С такава кола изобщо не се уморяваш.В момента пускат третото поколение на ML, което ще бъде с девет скорости.И т.н. и т.н.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
Селянче, на Тери няма да обяснявам, че е още сукалче, ама ти поне си дърт - четеш ли въобще какво пиша? Къде съм казал, че Мерцедес не е добър автомобил? Написах че джиповете им са адски грозни, а за мен (и не само), визията също има голямо значение! Ако за теб няма, това е друг въпрос.