Тук е от: 12 Май 2010 11:19 Мнения: 1045 Местоположение: ...Млечен път, ..., Земя, Европа, ..., България, Шумен, ...
На улица Университетска, горе-долу срещу парк Студентски, има едно хубаво магазинче за авточасти и аксесоари, където може да се намери почти всичко и на сравнително ниски цени.
_________________ Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Не е вярно... Най- богат асортимент и най- добри цени винаги и само винаги са предлагали в "Олимпия". Другите магазини като закъсат редовно ме препращаха към тях.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Пазарувам само от Олимпия, но Корей там не винаги е най-евтино и най-богат асортимент Косер са вносители и имат по-голям асортимент, но складовата им база куца малко, което не е кой знае какъв проблем щото за няколко часа или най-много ден ти носят детайла.
Oт споменатите магазини нищо не купувам. Купувам или на място в сервиза на който съм поверил колата, или си купувам директно от производителя. Излиза до 3 (три) пъти по-евтино.
Щом му разбирате толкоз - няма да ви преча //да,мечо - нещо подобно имам предвид, по-скоро от представителство, и си е удобно щото и в нета има възможност за връзка. равносметката: 800лв хидравл.помпа на олимпия (незнайно каква) - вс. 240лв (с отстъпката) помпа на ТРВ....
но както казах, айде стига съм говорил глупости, приятен ден;)