Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2315 Местоположение: RINGWORLD
Хаха, правилно "компютърна" е в кавички. Ако покаже грешка - добре, ами ако няма? Или компа се опитва да излъже... Пример - А6 с компютърно установен проблем в датчик за температурата на маслото на стойност ~ 250лв. Чек лампа светва на таблото... когато си иска и стрелката за темп. масло пада. Емпирично установено - в момента на отваряне на капака на двигателя - всичко се нормализира. Проблема е отстранен след 4 часа ровене в нета с монтиране на част за 0.1 стотинка.
@Kzint Да не навлизаме в подробности, че много може да се пише! Бях лоялен клиент на един сервиз (един от тези с големи претенции в града, но не желая да напиша кой), писал съм за дребни неща (в друга тема), които се случиха с мен, но които след време ще ми костват доста парички (въпреки, че изобщо и дума не казах и не съм се разправял, а просто махнах с ръка, като си мислех, че няма човек, който като си върши работата и да не греши)! Но станах неволен свидетел на два случая на разправии на клиенти по едно и също време и ми се изправиха косите, като видях какво беше направено от "майсторите" в сервиза и ... дим да ме няма! И така, надявам се, че все още има сервиз в Шумен, в който има читави и коректни специалисти!
_________________ Слушайте вашите любими радиостанции тук:ЦЪК Животът е прекрасен! Докато има говеда, ще има касапи!
О, ужас, 50 лв. за преглед? Хубу де, нали много пестите от пропан-бутан или метан, кво толкова, ако е еднократно. Поне ще проверите дали е изправна уредбата, нели. И после гааассссссссссс!
"Такова изискване все пак ще има, но то ще е само за возила, на които бъде сложена бутилка след 1 март 2014 година, гласи наредба Н-3 на транспортното министерство, съобщиха пред "Труд" от ДАИ. "
Заради малоумната система на форума относно дублирането на мнения, ще пиша и тук... Пък техническия съпорт на форума си знае... нали, да не го казвам...
"Чудесно беше, че от общината се сетиха да организират почистване на уличните шахти. Само на моята улица, почистването отне цял ден, като от всяка шахта се изкопа кал, клони и боклуци на купчина от около половин метър. Твърдо НЕ на поредната слабоумна организация, защото никой не събра боклука от шахтите, който си остана ДО тях и утре на поредния проливен дъжд ще влезе обратно в шахтите. Кретени!"
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
То почиствнето добре, но асфалта който премахнаха от асфалтираните по небрежност и мързел отводнително шахти, какво го правим ? Той вече е платен и сега на боклука...защо общината не съди сега фирмите за щети ? Продажници преди време фирмата на дъбов осъди за някакви пари общината, а сега кмета мълчи.
_________________ В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. . Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия.Путин