Тук е от: 02 Окт 2007 12:51 Мнения: 328 Местоположение: 10-ти етаж, източно изложение (автор на темата)
Хайде да споделим мнение за автомивките в града. Съотношение цена-качество, бързина на обслужване, любезност на персонала. Помогнете ми да допълня списъка на обектите в анкетата, защото съм посочила само тези, за които се сетих "на първо четене". Ще ви бъда благодарна, ако коментирате избора си - особено що се касае до цените на услугите и качеството им.
До момента аз съм най-доволна от автомивката на Стефан: 3 клетки, доста персонал, старателни по отношение на външното измиване, пестят обаче препаратите за таблото (въобще май малко куца почистването отвътре). Цена безконтактно миене отвън+вътрешно почистване - 10 лв. В автомивката зад "Пчела" нещата стоят по обратния начин - старателно почистване отвътре, не чак толкова добро отвън, особено що се касае до джанти (или тасове) и гуми. Само 2 клетки и то не се мият две коли едновременно. Цената май беше малко повече от 10 лв., нека някой сподели. Днес видях реклама на "Харц", че предлагат миене за 6 лв. Чудя се дали да се пробвам?
_________________ No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!" ----------------------------------------------------------------
Последна промяна Jethro Tull на 19 Апр 2010 17:11, променена общо 1 път
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4630 Местоположение: Шумен
Самичък я мия.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Тук е от: 15 Яну 2007 14:01 Мнения: 2360 Местоположение: RINGWORLD
При вътрешно и външно - при Стефан, само външно - АЛ и Ко - без или малка опашка, ама и контролен преглед за качество трябва. Плюс е, че докато мият може да се похапне качествено в съседство. Двигател или части - само при Стефан, никой друг няма необходимата техника за измиване И отдолу. Изпиране на седалки и тапицерия - едни шайки в квартала, ама работят само с познати, качество - 100%, цена ~ 30/40 % .
_________________ "...орките не разбират защо хората протестират."
Тук е от: 02 Окт 2007 12:51 Мнения: 328 Местоположение: 10-ти етаж, източно изложение (автор на темата)
Това за седалките ме заинтригува, Kzint! Като се постопли още малко, дали бих могла да ползвам протекциите ти пред "шайките"? Че трябва да се "изпере" тая моя кола.
_________________ No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!" ----------------------------------------------------------------
Това за седалките ме заинтригува, Kzint! Като се постопли още малко, дали бих могла да ползвам протекциите ти пред "шайките"? Че трябва да се "изпере" тая моя кола.
Ъдхс, има бутон "off topic" за въпроси като този, който сте задал. Темата е за автомивките, а не за това кой в кого и на какво вярва!
Кого препоръчвате за качествено изпиране на седалки?
Последна промяна Jethro Tull на 20 Апр 2010 10:25, променена общо 1 път
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 13160 Местоположение: винаги на №14
Jethro Tull написа:
Кого препоръчвате за качествено изпиране на седалки?
Не зная кого ,но определено не препоръчвам фирма Кристал-Дивдядово. Много скъпо и бавно става при тях.Уговаря се първоначално една цена и накрая ти сервират съвсем друга.
Тук е от: 24 Авг 2007 23:22 Мнения: 2302 Местоположение: Wolfsschanze
Аз съм "ЗА" Стефан, но тоя от Дивдядово - срещу механа "Табачка".Много качествено измиване и отвътре и отвън, невинаги е свободно, но може да си запишеш час предварително.Цените са като на другите автомивки.
Извън темата/подсказка:
Хм, я някой да ми подскаже има ли начин да променя (допълня) анкетата, без да се затрият вече дадените гласове?
Извън темата/подсказка:
Ами исках да добавя и вашите предложения към нея, но май няма начин да запазя вече дадените гласове.