Тук е от: 13 Сеп 2010 9:18 Мнения: 305 Местоположение: Bulgaristan
Абсолютно прав. И друго искам да кажа, в колко от гумаджийницте правят оптимизация на баланса, помпят новомонтираните гуми дитектно със азот или обезмасляват коректно с каквото трябва, та лепящият баланс да не пада? Мислят ни за балъци и жалко е това. Ако някой има точно инфо, кой, къде да го спомене?
Абсолютно прав. И друго искам да кажа, в колко от гумаджийницте правят оптимизация на баланса, помпят новомонтираните гуми дитектно със азот или обезмасляват коректно с каквото трябва, та лепящият баланс да не пада? Мислят ни за балъци и жалко е това. Ако някой има точно инфо, кой, къде да го спомене?
Ти знаеш ли за какво се прави Оптимизация,и що трябва да ти падне баланса.
-- 06 Ное 2012 17:20 --
Corey написа:
Ладите нали нямат нужда от смяна на летни със зимни и обратното? Или се бъркам? Едно време такива гевезелъци през комунизма нямаше май.
Едно време са карали с Видинки а те са чисто зимни гуми,затова не е имало нужда от смяна.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
По - скоро грайфера им беше на зимна гума , иначе си бяха баш летни - твърди ,имаше и едни руски с много голям грайфер ама забравих как се казват .... май Медведь беше , не помня . А видинката си беше хубава гума , жалко че затриха зорлем завода , ама интереси , ко да прайш . На Ладите се слагаше една добавка през зимата за да не върти задница За гумите тоз АДАК не го гледайте много много щото тия гуми дето са за нашия пазар са правени в заводи на бивши соц страни и едва ли качеството е същото ... нали трябва да е ниска цената , като за нас пък и те да изкъртят печалба ... невсе пак не съм сигурен дали със всички гуми е така .... семперит бяха в Чехия правени а ханкок в Унгария . Комшията си купи Мишелин ама не беше доволен ... кой знае къде са го правили .
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Забравих да напиша , че имаше дори реклама на Вида по телевизията ... на Вида спорт де , щото те в последните си години се казваха така .... та рекламата беше ... 5-6 души свидетели и една кола ..... не помня марката , която я засилиха срещу бордюра ... после питат хората .... какво мислите , че е станало с гумата един беше казал че 100 % е нарязана ... после дават гумата нищо и няма , джантата беше огъната .
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Кофти гума е видинката, сравнение с еквивалент на истинска марка разликата е огромна не в полза на видинката, а мотоциклетните им (К.Русинов май бяха) излизаха конците на гумата от вътрешната страна и предъвкваха вътрешната гума, като и разказваха играта и дефакто трябва да хвърлиш външната гума въпреки, че отвънка изглежда отлично.
Що ве,знаеш ли на колко гуми съм им свършвал грайфера.К Русинов са железни гуми,ти знаеш едно време имаше само такива и Руски,много рядко излизаше някой Пнеумант.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
+1 от мен за Примекс и Goodyear Ultra grip 8. На Примекс гласа е за цената, а на гумите за днешното им представяне в усложнената обстановка. Същите ги взех за 119лв/бр. размер 195/65/R15 с нашето служебно намаление.