Тук е от: 18 Май 2009 9:58 Мнения: 2161 Местоположение: Шумен
(автор на темата)
Времето се постопли и реших да пусна климатика да поработи, но уви не тръгна, Та сега започва ходене по мъките! Препоръчайте някой кадърен и не лаком "Мастер" на климатици!
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4630 Местоположение: Шумен
След ССТ-то бензиностанция петрол,не веднъж ми е оправял климатиците и работи на нормални цени.
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
След ССТ-то бензиностанция петрол,НЕ ВЕДНЪЖ ми е оправял климатиците и работи на нормални цени.
На туй трябва да се обърне внимание. Иначе Данчо от Дивдядово ще ти свърши работа - след бензиностанция Ал и Ко веднага в дясно и по баира нагоре 100-ина метра. Телефона му е 0895 314 505
Данчо от Дивдядово му закарах колата да оправи климатика и ми счупи СК.
_________________ Изхвърли циганите, и ще въскръснат реките, гората, вилните зони, Енергото, железниците, селата, малките градове, пазарите за зеленчуци, мелиоративното стопанство на страната и паметниците на великите българи и героите. Сигурно и още един куп неща.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Преди мнооого години беше, ама.. на bobo в Шумен не можаха да помогнат..кой ли не.. .. ако и ти имаш такъв проблем и решиш да 'разшириш' периметъра и да търсиш на/около/в пристанището на Шумен, пиши едно ЛС, да ти кажа поне къде и там да не 'одиш..щот са голяма фирма, ама.. ..на ЛС.
Най-добрият сервиз за автоклиматици в Шумен е "Дани Трейд Комфорт"ЕООД, намиращ се в квартал Дивдядово, ул. Млада Гвардия 55. Наистина добро и качествено обслужване . Диагностика и зареждане на авто и агроклиматични системи.
Някой си прави самореклама или реклама на дани трейд. Първо не нагоре по баира, а надолу по баира, и не вдясно след бензиностанция АЛ и КО , а вляво. Рекламата е хубаво нещо но в случая не си губете време, нерви и пари!!!