Теб те дразнят нещата като шофьор, а аз като пешеходка да си кажа мъките.
1.И аз се дразня от хора, които пресичат неправилно. Дори да няма жива кола, а светофарът да е червен, упорито си чакам да светне зелено, за да пресека. Всички останали обаче ме гледат като малоумна и смело шляпат през пътеката, независимо че няма никаква видимост на кръстовището от идващите откъм Кьошковете коли например.
2.Колите спират по тротоарите. И без това са толкова разнебитени и пълни с кал и локви и плочки-изненадки, ама поне е мааалко по-безопасно да вървиш по тротоар. Това няма как да стане ако на тротоара са паркирали 8/9 от колите на цял Шумен. Особено беше дразнещо когато бутах детска количка. Принудена да вървя по шосето, застрашавах не само моя живот, но и на детето.
3. Разни глухи дето си надуват свирките в колата с мръсен бас, а тя някаква трошка, ще се разпадне на парчета от звука.
4. Дупките по асфалта към нашия блок и не само там де.
5. Когато не ми правят предимство, а вече съм наполовина на пешеходната пътека. Не съм от тези, които пъплят, дори да не пресичам вървя с бясна скорост. По пешеходните се налага да подтичвам. А още повече се дразня когато все пак успя да пресека и шофьорът е трябвало да намали, за да спаси (не)нужния ми животец, същия тоз шофьор да тръгне да ми крещи. Ама аз мога да псувам
6. Пак във връзка с пешеходците, видимо възрастни хора, които не могат да се движат бързо, тръгват да пресичат неправилно по средата на улицата. За съжаление статистиките са пълни с такива жертви.
7. Бакшишите като цяло ме дразнят, абсолютно никога не дават мигачи, направо не знае човек накъде ще ходят.
8. Има още сигурно 88 неща, но това са основните.