Тук е от: 13 Авг 2013 20:47 Мнения: 756
Да, но според табелата проекта е за над 5 милиона лева, а благоустройството обхваща едва 3-4 блока с междублоковото пространство. Не ми се мисли колко би струвал целия град...
Не виждам повод за война. Във Варна си имат паяци, т.е. щом не са ги изтърмъчили, колите са били там за малко. "Кауфланга" в Шумен е повод за снимки напоследък, само подсказвам.
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12081 Местоположение: The O.C.
Какви са им буквите в регистрацията, освен В ? Напоследък такива със С виждам неправилно паркирали. Тези са от архива, сигурно съм ги качвал и преди : не ми се занимава да я оправям централна пешеходна зона ( забранена дори за велосипедисти )
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Това е от днес. Кривото му огледало беше точно до дървото. Обичаен делничен ден Обичайният Тез ши кажиш, че зареждат банка с пари - трябва да са до входа на обекта prikachi
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Един път, два пъти няма. Щом си пазител на закона, ще спазваш и ти. Няма възможност да изискваш другите да спазват а ти да го нарушаваш с оправданието - не съм разбрал, не съм бил аз, може да съм бил аз ама не съм разбрал или пък най-лошото - един е било, какво толкова.
За снимките: никой се се върза да те снима, нямат желание и мерак явно. Пък аз не мога да обява 1000 лв. фонд за твоя снимка с нарушение.
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Нищо не си сетил, Ловец. Много ти се радвах как мрънкаш във форума и как си вървиш по диагонала. Да не смилиш, че само тебе съм чакал. Проблем няма с чакането.
Като се качвах много се чудих дали да му снимам номера, но се сетих, че е на повече от 2 метра от жилищна сграда и не е в нарушение. Но после видях знака и не пропуснах поне автомобила да снимам Тоя беше насред нищото на кръстовището паркирал. Вероятно когато е паркирал пред него е имало и друг автомобил. Тези са от днес :
**************************************************************************************** 09.02.2015 : Зеления беше с шофьор ( престой ) . Останалите 3-4 не. Тоя наглец имаше нещастието да паркира така пред мен. Изчаках го малко да се отдалечи предвидливо и :
Този хубостник е от днес пред пощата до Руското училище. Има антипаркинг пилони но и те не спират идиотите като него. Редовно има някой мушнат межку пилоните и дървета...ама този е нагъл и е блокирал изцяло тротоара.. H2221
_________________ В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. . Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия.Путин
Това май няма да е моят инструктор...освен, ако не живее там Член 98 (2) 1 Тази вечер : Като отидох да снимам номера, един господон в близост ме пита какво ме притеснява. Казах му, че е на кръстовище. Това не го трогна. -Пречи ли ти ? -Да, пречи ми на пътя. -Е малко ли място има отляво и отдясно да минеш ? -Да, малко е. Човека взе да се вайка нещо, ама вече беше късно, защото вече документирах нарушението му. Малко по-късно тоз беше на неговото място, но не му простих .