Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12075 Местоположение: The O.C.
От една неделя ( мои ) : ( от тротоара ) ; от шосето до бордюра - ; ; От колега, възмутен гражданин, намерена случайно в паркирал си безобразно ( в понедекник ) Любимо място за паркиране в делнични дни на тази Астра На банкета мислех, че е забранено да се паркира. Дали са му взели такса от паркинга? Вчера ( неделя ) на Казанджийската улица : и 2-те до баклавите още са си там, но казахме, че не ги закачаме, за да не влизаме излишно в конфликти. А тези са, ако не се лъжа, от улица "Шипка" :
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Този идиот беше завъртял знака забранено влизането, след забележка и спор го оправиха..и то дни след като го бяха ремонтирали :
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ А този идиот почти всяка сутрин спира върху пошеходната пътека до шивашкия цех в близост до изчислителния и стой там около час пречейки да се пресече:
_________________ В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. . Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия.Путин
Тази е единствената, която "албиноса" не настояваше да изтрия. Сигурно защото не е от Казанджийската, а от Васил Левски. Един рали състезател мисля, че живее там. При тази снимка акцента не е върху комбито, паркирано с едничката цел останалите шофьори да минават през дупката. Акцентът е върху ( да кажем ) "слепият" полицай, който минава покрай комбито и не взема никакви мерки да се свърже с колеги, колегите му да си свършат работата и т.н. Под "носа на" полицията: . Но да не забравяме, че на полицаите са отнети правата на катаджии. Комуникацията между отделните звена, дирекции и т.н. не би трябвало да е проблем, теоретично.
Извън темата/подсказка:
Ако желаете, мога да кача и снимките, които изтрих пред "албиноса". Само заявете желание!
Нали знаете, че на аварийки "всичко е позволено и може да паркирате навсякъде"? Е, ето ви пример как може да паркирате, когато ги пуснете:...Поне в България това е действителността.
Извън темата/подсказка:
Разочарован съм от полицията за пореден път. Оказа се, че всяко чудо е за 3 дни. Преди време обявиха публично, че са готови да глобяват по снимка, но днес се оказва, че нямали толкова място в "служебния имейл", колкото съм готов да им пратя. Дам...казах, че безплатно няма да им помагам, ама наглите шофьори не спират да ми препречват пътя и нещо трябва да ги събуди. Тъй че не пращайте снимки на полицията! Има си алтернативни начини за справяне.
Тони, съобразяваш ли се с табелата, подсказваща как е правилно да се паркира на крайречния? Щото пред Елита ( Биохимия ) не се съобразяват. Тоз бус страшно много ме ядоса, защото пред него не можеше да се мине и трябваше да го заобикалям отзад, а бързах . Кола на инструктор ( може би ) . На коледа:
Този кретен спира вече системно върху пешеходната пътека до шивашкия цех-Попов. На 3-метра по горе има направен паркинг, но явно му е трудно да си раздвижи едната мозъчна клетка и да спре там, а предпочита да прецака пешеходците, също така явно за него не важи закона за Д.П. А от горе на еднопосочната улица е също ужас няма свободен тротоар по който да се мине безопасно...
H8460AP
_________________ В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. . Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия.Путин
Тук е от: 15 Авг 2008 13:19 Мнения: 84 Местоположение: гр.Шумен
Явно Правилника за движение по пътищата е променен и "Инструкторите" стриктно го изпълняват. Или като пуснеш аварийните светлини всичко ти е позволено и можеш спокойно да си стоиш повече от 30 мин. въпреки знаците.
Днес нашия съфорумник Алекс72 беше тъй хубаво паркирал волвото на ул. Цар Освободител до старата поликлиника, че си заслужава присъствието в тая тема, а ако бях един Ловец щях и една снимчица да му спретна
Извън темата/подсказка:
Поради недостатъците на индиректното общуване искам да поясня, че това го пиша с шеговит, а не заядлив тон!
Извън темата/подсказка:
Кажи му рег. номер, за да се оглеждам за него
Тез дни пак ще ходя до КАТ да си искам книжката и ако пак решат да не ми я дадат, ще им дам работа за 2 години напред: По кажи речи целия бул. "Симеон Велики" в населената част в посока с. ( кв. ) Тракия най-дясната лента е парк лента, но с условието да се паркира успоредно на бордюра. Пред ЛИДЛ по принцип е забранено; на пътната лента за излизане от паркинга по принцип също, а на пешеходна... И тоя си седи най-нагло пред пешеходната