ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Яну 2025 7:09

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Аз наливам от:
Кастрол 6%  6%  [ 5 ]
Шел 13%  13%  [ 11 ]
Омв 18%  18%  [ 15 ]
Ромпетрол 5%  5%  [ 4 ]
Петрол 8%  8%  [ 7 ]
Лукоил 20%  20%  [ 17 ]
Еко 22%  22%  [ 19 ]
Ал+Ко 5%  5%  [ 4 ]
Хиподрума 1%  1%  [ 1 ]
От всички гореупоменати 2%  2%  [ 2 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: На коя Бензиностанция зареждате Бензин или Дизел
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2010 14:01 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 27 Окт 2008 10:48
Kovach написа:
Лично съм виждал как след зареждане на дизел на кола,идва човек с туба в ръка...десет литрова...от минерална вода и иска нафта.От същия пистолет и колонка започнаха да му сипват,аз бях втора кола и като видях какво потече в тубата...запалих и си тръгнах от бензиностанцията.Казаха че това било така,защото в тази цистерна свършвала нафтата...ми като свършва,да вземат и да си налеят тази боза в техните коли,що трябва в нашите.Между другото човека с тубата така и не я напълни догоре,само до половината и отказа да вземе нафтата,отиде и я изля в градинката.Бензиностанцията е Ал+Ко - Царев Брод.Зареждам от Лукойл или OMV.Между другото след този случай ми стана ясно защо дизела пушеше така,че при запалване ако си зад колата не можеш да я видиш,нищо че е бяла.

Виж кво браточка, не съм съгласен с твоя постинг! Не те знам, какво си видял и на кого имаш зъб в тая бензиностанция, но аз карам с дизел от както се помня от същата бензиностанция и нямам ядове, и за твоя информация всичката нафта е една и съща-всички тъпчат от Аспарухово или Каспичан, даже мога да ти кажа, че по-голяма част от дизела на АЛ+КО е от Румънската рафинерия на ОМВ-ела да ти покажа каква е разликата между двете нафти и пак ще говорим!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2010 15:57 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 26 Фев 2010 18:55
Зъб нямам на никой там,даже с момчето което работи там сме познати и винаги като се видим се бъзикаме за неща от живота,общи приказки,нали разбираш.Това съм видял,това съм казал.Никой не може да ме убеди в противното,защото вярвам на очите си както казах.Не ме интересува кой,откъде,каква нафта и какви добавки,колко вода и колко всякви боклуци ръга в горивата си.Между другото бензин си взимам от там,но нафта никога повече няма да си взема ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2010 16:35 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Тук е от: 15 Апр 2008 2:43
Аз от една година слагам само Carrera 100, откакто набарах едни талони за гориво от ОМВ на далавера. Японския барутник върви (направо лети), както вървеше с немския бензин. Двигателя мърка като сиамски котарак. Много се радвам, че масовия български потребител предпочита да кара на евтин български бензин или директно газ. Така, на качествените горива не може да им се слага голям марж и ги зареждат повече за престиж. Същия бензин в Германия гони 2 евро, докато тук е само с 20 стотинки по-скъп от обикновения.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2010 16:53 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 06 Юни 2009 18:44
ти си открил топлата вода :O01.gif аз що карам с премиум/алпин дизел

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2010 17:02 
Титан на мисълта

Тук е от: 05 Сеп 2009 10:43
(автор на темата)
Alexi_ написа:
westcamp написа:
На мене лично не ми се вярва да е точно така но карай.Бензиновите колонки би трябвало да имат филтри и утайници и такава тиня не е нормално дори да се изпомпва.

утайници нямат ,това да не е помийна яма .. просто смукателя на колонката не опира в дъното на резервоара като има един мъртъв обем който служи за утайник но то стигне ли се до утаяване горивото е с ниско качество и примеси .. филтър има ако не е избушен ,но той не е толкова фин да хваща замърсители които правят нафтата мътна ..

Tова да не е резервоар на БМВ че да е избушен. :O01.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Дек 2010 17:03 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Преди това карах с V-Power, в ОМВ не бях стъпвал. Но определено Carrera 100 е бензина, всичко друго е ментета на Лукойл. :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Дек 2010 11:11 
Форумен инвентар
Форумен инвентар
Аватар

Тук е от: 10 Яну 2007 21:18
Брех, не знаех, че в елитната бензиностанция "Кастрол" продавали и Carrera 100. :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 26 Дек 2010 12:55 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Те в Castrol-a зареждат такива като теб, за 3,50 - газ. За Carrera 100 са нужни 95 лева за пълен резервоар за моя кошник от 100 евро. Като почнете да слагате поне за 30 лв., щели да ви заредят и Carrera 100 в Castrol-а! :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 28 Дек 2010 16:51 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 27 Окт 2008 10:48
Kovach написа:
Зъб нямам на никой там,даже с момчето което работи там сме познати и винаги като се видим се бъзикаме за неща от живота,общи приказки,нали разбираш.Това съм видял,това съм казал.Никой не може да ме убеди в противното,защото вярвам на очите си както казах.Не ме интересува кой,откъде,каква нафта и какви добавки,колко вода и колко всякви боклуци ръга в горивата си.Между другото бензин си взимам от там,но нафта никога повече няма да си взема ;)

Злобата на Българина е безгранична, а завистта му е ненормална! Проверих и лично взех пробите от зарежданията на гориво в цистерните...направих си и труда да ги проверя в лабораторни условия, същата тази "боза" започва да кристализира на -19 градуса по целзий, а на вид прилича на олио ако питаш мен! Прикрепям ти и снимка да се убедиш сам! Много е лесно да оплюеш някого, а АЛ+КО са на пазара от над 15 години и не мисля, че могат да си позволят лукса да продават боклуци и същатата тази нафта е на ОМВ както казах по-горе някъде из постингите, и ако искаш тези проби мога да ти ги подаря...

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2011 20:00 
Цигане
Цигане

Тук е от: 22 Яну 2009 22:25
Един въпрос...уеко наивен...
Откакто НАП-аджиите тръгнаха да запечатват бензиностанциите, заради това, че нямат он-лайн връзка, тези, които останаха да работят...изрядните :D ... с колко се е повишил дневният оборот?
Отговор не искам.. :ROTFL

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2011 20:10 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

несъществено .. на големите вериги ги монтирахме в срок (607 броя),а те така или иначе държат 99% от пазара ... има затворени 150 станции от около 3500 и това са незначителни селски обекти в по голямата си част .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2011 20:17 
Гастарбайтер
Гастарбайтер
Аватар

Извън темата/подсказка:
Alexi_, изми ли колата? Довечера съм на Мътница! :O01.gif

П.П. Ебаси хилядния пост, вече и аз съм в листата на платинените юзъри! :A1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 13 Яну 2011 20:46 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Извън темата/подсказка:
Щом си на мътница довършвам каната с виното и слизам да я мия :G8.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2011 18:44 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 06 Яну 2010 21:58
Аз си слагам от Петрол ,единствено там филтъра се запазва чист по-дълго,също и в ОМВ съм чувал че е добро,ама имах познат дето работеше там и ми каза,че наблягали на въздуха повече.... :G1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Яну 2011 19:34 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

:G8.gif пак приказки от 1001 нощ .. какво значи "наблягали на въздуха " .. бензин/дизел/газколонките нямат ТЕХНИЧЕСКАТА възможност да ти сипят въздух вместо гориво .. все пак производителя не ги е дялал с мотиката :G8.gif и тези "познати" форкорти дето грам не чуват петела да спрете да ги слушате ... те имат умения за следното - вдигам пистолета ,стискам спусъка ,тече гориво ,наливам за "еди колко си " лева ... грам друго не отбират ,ама акъл дават ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 15 Яну 2025 7:09

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: