Заглавие: Re: На коя Бензиностанция зареждате Бензин или Дизел: Лукой
Публикувано на: 30 Ное 2016 21:10
За мен най-качественото гориво е на Лукойл. Един съвет от мен, не зареждайте на бензиностанция Ал и Ко, там са нискокачествени горивата както и персонала е на много лошо ниво!!!!
Заглавие: Re: На коя Бензиностанция зареждате Бензин или Дизел
Публикувано на: 30 Ное 2016 21:15
Модератор
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4575 Местоположение: Шумен
Колата ми харесва само от ЕКО,отдавна съм спрял да зареждам на ШЕЛ,понеже преди 2 години когато карах на газ ми напълниха в 30 литрова бутилка 33,5 литра газ. А и колата ми харесва нафтата на няколко бензиностанций в града,но не и тази на ШЕЛ.
Публикувано на: 01 Дек 2016 22:58
VIP
Тук е от: 09 Яну 2007 21:19 Мнения: 2661 Местоположение: Шумен
Еко на Ришки проход. От последните 960 литра дизел 75 процента съм ги заредил на Еко, от тях една пета премиум дизел, който не ми е донесъл желания икономически ефект - с обикновена или със скъпа нафта километърът ми излиза 15 стотинки. При ОМВ километърът е 17-18 стотинки. Само веднъж съм зареждал и на Лукоил в България.
Публикувано на: 03 Дек 2016 23:39
Ентусиаст
Тук е от: 25 Фев 2011 19:48 Мнения: 76
В града зареждам предимно на Еко, но не мога да кажа, че е нещо по-различно от останалите. Зареждал съм доста и на Ромпетрол, както и на ОМВ, по-малко на Лукойл и Петрол. Да не казвам голяма дума, никъде не съм имал проблеми. Гледам единствено да не зареждам на измислени бензиностанции. Колкото до по-скъпите дизели, примерно на ОМВ и Еко - нямам мнение. Не усещам разлика в автомобила, но пък и няма как да започне лети.
Публикувано на: 04 Дек 2016 8:31
Модератор
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4575 Местоположение: Шумен
Няколко пъти съм слагал АВИО дизел от ЕКО и наистина имаше разлика и във вървежа и в разхода.
Публикувано на: 24 Дек 2018 22:23
Зареждам в гр.Шумен на ОМВ, доволен съм от горивото и обслужването, може да е малко по-скъпо, но си заслужава. Освен това докато чакам да ми заредят колата си плащам на така наречения им "сървиз корнер" сметките за ток, вода и телефон, работят с изи пей, избягвам опашките по този начин. Впечетлен съм от всичките им услуги, много неща в едно!
Публикувано на: 01 Яну 2023 22:26
Гастарбайтер
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3210 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Не. Пушат колите на орките, които не ги поддържат. Аз понеже не разбирам от коли, винаги слагам най-скъпите горива и най-скъпите консумативи. Качвам се и карам!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"