Тук е от: 02 Окт 2007 12:51 Мнения: 328 Местоположение: 10-ти етаж, източно изложение (автор на темата)
Еееейййй, чак се плеснах по умното чело!!! Шаги, благодаря, че ми напомни за курешките!!! Казвали са ми, че трябва веднага да се махат, но естествено, съм забравила! Отивам да направя сеира на съседите, като измия две от тия птичи творения.
_________________ No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!" ----------------------------------------------------------------
Тук е от: 02 Окт 2007 12:51 Мнения: 328 Местоположение: 10-ти етаж, източно изложение (автор на темата)
Хахаха, моята е светло-зелена (явно хвъркатите я мислят за пролетна полянка). By the way, до гуша ми е дошло от бели коли - всички, които искат да привличат вниманието, са се "решили" в бяло последните години.
_________________ No, you're never too old to Rock'n'Roll if you're too young to die!" ----------------------------------------------------------------
Някой беше казал тук,че не трябва да се превръщаме в роби на автомобилите си,а те трябва да са ни роби
Добрият робовладелец е особено внимателен към робите - те все пак трябва да могат да правят това, което иска от тях господаря; трябва да са в добро здраве за да работят, и добър външен вид за да се продават
В Тракийския квартал има само една автомивка която си е от класа."car pet service" на ул Тракия 11. Там се мият коли със всички видове безконтоктни и контактни способи.Момчетата са супер бързаци и цената е САМО 8 лв. за комплексна услуга.Аз съм им клиент от 3 години и съм много доволен.
Ееей, следващата седмица съм там! Заинтригувахте ме вече с тоя "Car pet", нищо, че ми е далечко "Тракия"-та.
Shagy ,определено си в час с миенето на коли и предполагам си на ти с химията.Доста добре си запознат с химическото въздействие на основите и кисилините в/у лаковото пасритие.Де да бяха всички като теб.
Тук е от: 22 Яну 2009 22:25 Мнения: 7204 Местоположение: по пътищата.
Един мнооого стар случай. Преди време на микрата бях решил и й направих сезонно техническо обслужване както на камионите в казармата. За който не знае - мешат се бензин и масло и се минава цялата кола. Уж пазело и дава блясък. Та направих го, ама жена ми не го хареса - мазна й била колата и хоп на автомивка. Следва най-интересното. Автомивкаджията ме пита с топла или студена вода да мие. /опс, забравих да пиша, че това беше през зимата/. Е каква е разликата питам, а той - разликата е в цената. Със студена вода е по-евтино, с топла - по-скъпо. Че я си мий със студена, няма да се мъча и мокря аз я. Ииии наистина бая време му отне. Ама и той инат - не пусна пароструйката на топла вода. Със здраве!