Заглавие: Re: Престоящи концерти и музикални прояви
Публикувано на: 07 Окт 2011 17:42
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1488
"На 05.11.2011 легендарните музиканти от Сигнал ще свирят в бар " Rock zone" град Шумен. " Някой да го е чувал този бар? Къде се намира и какво представлява. И откога имаме рок бар в града? Лепнали са два три плаката за въпросното събитие из града...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Публикувано на: 10 Окт 2011 6:51
Напреднал
Тук е от: 20 Май 2008 11:24 Мнения: 469 Местоположение: Шумен
Гост написа:
Бившето "Бай Данчо" е...от 22.09 вече е рок-бар "Rock zone", на 5.11 там ще са "Сигнал", а на 29.10 - "Епизод", звънете на 0893 53 53 50
Съветвам ви да си направите тема в раздел Заведения на форума. Така ще е доста по-лесно на хората да се осведомяват за предстоящите събития в заведението, а и повече народ ще разбере за съществуването ви!
_________________ The chance you've got comes never twice do your best and do it right. Your time will come but don't you hide you are on your way!
Публикувано на: 11 Окт 2011 8:33
Опитен
Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 240
Що за град.... нито ни информират какво ще има, ако пък ни информират не казват къде е мястото на събитието и какъв е входа... И все пак ако някой има представа да каже? А и сега забелязах, че по - горе има инфо от гост. Много благодарим (sun)
Публикувано на: 11 Окт 2011 15:09
Хора, няма никакво нежелание, просто не висят в нета много организаторите, аз съм така да се каже "помощник" :))) във фейсбук има страница - Rock zone, засега инфото е това - на 5.11 ще са "Сигнал", на 12.11 - "Епизод", текат преговори, има съгласие, но още не е ясна датата за Кирил Маричков и Васко Кръпката :) пак през ноември. Аз не знам обаче точно кувертите колко ще струват, затова звънете на посочения телефон.
Публикувано на: 11 Окт 2011 17:56
Опитен
Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 240
Може би входа ще е доста парички. Поне така мисля, но само те губят, защото едно е примерно да пишат вход 10 лева и всеки да си реши дали има възможност или не, а друго е на място разбереш колко е и да си пред свършен факт и да се окаже, че въобще не можеш да влезеш и да се отчаяш. Можеше на плаката да пишат - На 5.11.2011 група Сигнал ще свирят в клуб еди кой (улица ....или намиращ се на....), от 21.30, вход - и съответната сума.
Публикувано на: 11 Окт 2011 18:07
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
dakotaaa, не съжалявай толкова. На караоке в Шумен можеш да отидеш и на други места, при това без да плащаш вход. Защото на двата концерта, на които ходих през последните две години (единият юбилеен заедно със Щурците), Данчо не правеше нищо по-различно от караоке. Не бях платила билети и пътни точно за да слушам как се дере публиката.
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Публикувано на: 11 Окт 2011 18:18
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1488
Направо побеснявам от подобни простотии, типични за нашия град. Вече имаме една известна кръчма, която никога не обявява колко е входа за организирани мероприятия. Ами пожелавам ви лека и доходна с подобно отношение към потенциалните ви клиенти. И да знаете, че няма по тъпо поведение от това да не обявявате цена за вход, както и да не правите масова реклама за организирани събития. КОгато се научите как се прави бизнес, ще имате и клиентите и пълния джоб. А дотогава - успех
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Публикувано на: 12 Окт 2011 14:15
Бар "Rock zone " съществува от 22.09 Идеята за появяването му е да се сложи край на циганията която е заляла Родината ни! Културната програма на заведението за месец ноември е готова. Започваме със Сигнал на 5 . На 12 ще забиват Епизод . На 19 е Васко Кръпката а на 26 е Стенли. Някой е писал че нямало плакати ... Да ,така е ! Нека да минат изборите и ще си разлепим плакатите! Залепихме плакати из Шумен, а на сутринта видях че върху тях е залепен красивото личице на едно ченге дето искало да ни става кмет! Ето поради тази причина няма плакати които да Ви информира за тези предстоящи събития. За всички приятели на Рока известявам че на 22 този месец в Rock zone ще свирят Саундрок! За жялост местата в бара са само 110 !
Чета простотиите на един многознайко дето като всеки българин обича да дава съвети за нещо от което естествено си няма и капчица представа! Колко е струвал билета за Сигнал и защо не сме го обявили. Първо : Когато ти идват на крака титаните на Българският рок никой нормален човек няма да се запита колко струва билета. Искаш да знаеш цена преди да сме разлепили плакатите? Ок , няма проблеми ! Цената за билетите на концерта на Сигнал е 20 лв. Но понеже веднага ще седнеш ще пишеш поредните си дивотии, ще ти напиша и най-новата промоция в Бар Rock zone - за всеки който знае ЦЯЛОТО стихотворение " Аз съм Българче " , получава бутилка водка или уиски !