Заглавие: Re: Престоящи концерти и музикални прояви
Публикувано на: 07 Окт 2011 17:42
Форумен дух
Тук е от: 22 Яну 2007 9:58 Мнения: 1496
"На 05.11.2011 легендарните музиканти от Сигнал ще свирят в бар " Rock zone" град Шумен. " Някой да го е чувал този бар? Къде се намира и какво представлява. И откога имаме рок бар в града? Лепнали са два три плаката за въпросното събитие из града...
_________________ До общината: Улиците преди бяха зле! Сега станаха по зле, ае ако може направете така, че пак да бъдат зле...
Публикувано на: 10 Окт 2011 6:51
Напреднал
Тук е от: 20 Май 2008 11:24 Мнения: 473 Местоположение: Шумен
Гост написа:
Бившето "Бай Данчо" е...от 22.09 вече е рок-бар "Rock zone", на 5.11 там ще са "Сигнал", а на 29.10 - "Епизод", звънете на 0893 53 53 50
Съветвам ви да си направите тема в раздел Заведения на форума. Така ще е доста по-лесно на хората да се осведомяват за предстоящите събития в заведението, а и повече народ ще разбере за съществуването ви!
_________________ The chance you've got comes never twice do your best and do it right. Your time will come but don't you hide you are on your way!
Публикувано на: 11 Окт 2011 8:33
Опитен
Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 241
Що за град.... нито ни информират какво ще има, ако пък ни информират не казват къде е мястото на събитието и какъв е входа... И все пак ако някой има представа да каже? А и сега забелязах, че по - горе има инфо от гост. Много благодарим (sun)
Публикувано на: 11 Окт 2011 15:09
Хора, няма никакво нежелание, просто не висят в нета много организаторите, аз съм така да се каже "помощник" :))) във фейсбук има страница - Rock zone, засега инфото е това - на 5.11 ще са "Сигнал", на 12.11 - "Епизод", текат преговори, има съгласие, но още не е ясна датата за Кирил Маричков и Васко Кръпката :) пак през ноември. Аз не знам обаче точно кувертите колко ще струват, затова звънете на посочения телефон.
Публикувано на: 11 Окт 2011 17:56
Опитен
Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 241
Може би входа ще е доста парички. Поне така мисля, но само те губят, защото едно е примерно да пишат вход 10 лева и всеки да си реши дали има възможност или не, а друго е на място разбереш колко е и да си пред свършен факт и да се окаже, че въобще не можеш да влезеш и да се отчаяш. Можеше на плаката да пишат - На 5.11.2011 група Сигнал ще свирят в клуб еди кой (улица ....или намиращ се на....), от 21.30, вход - и съответната сума.