Заглавие: Re: Престоящи концерти и музикални прояви
Публикувано на: 14 Окт 2011 5:27
Напреднал
Тук е от: 16 Май 2008 13:48 Мнения: 451 Местоположение: на майната си
За Сигнал - не благодаря. Обаче за Епизод най-вероятно ще дойда. Пък относно "Българчето" от догодина мисля вече да не съм българче щото ме е срам вече да се наричам българин, пък и в нашата държава вече е опасно да си българин.
Публикувано на: 14 Окт 2011 10:07
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 06 Юни 2008 1:30 Мнения: 2265 Местоположение: The Challenger Deep
Rock zone написа:
Първо : Когато ти идват на крака титаните на Българският рок никой нормален човек няма да се запита колко струва билета. Искаш да знаеш цена преди да сме разлепили плакатите? Ок , няма проблеми ! Цената за билетите на концерта на Сигнал е 20 лв. Но понеже веднага ще седнеш ще пишеш поредните си дивотии, ще ти напиша и най-новата промоция в Бар Rock zone - за всеки който знае ЦЯЛОТО стихотворение " Аз съм Българче " , получава бутилка водка или уиски !
На концерти на Сигнал ходя, откакто се помня. Бях по ученическа престилка и на онзи, след който ги забраниха за известно време. Някога беше друго, но да се твърди, че са титаните на българския рок в момента, е (ще бъда много нежна) смешно. Случва ми се периодично да ходя да слушам и гледам истински титани, при това и по-възрастни от нашите и мога да направя разлика кое е истински концерт и кое - отбиване на номера. Да не говорим, че някои от тях пеят за почти същите пари:
Място за сравнение изобщо няма и бих предпочела по-качественото и гарантирано удоволствие.
За доходите тук билетчетата ви идват малко скъпички, поне в този случай. Освен тях има и консумация, но щом така сте си преценили ...
Успех с изчистването на циганията, градът има нужда от подобно място. И дано сте по-дълголетни.
П.П. Декларирам, че съм абсолютно нормална, въпреки че си позволявам да обсъждам цената на билетчето. Също и че знам цялото "Аз съм българче" (и не само), но ще ви спестя бутилката водка. Последната ви пламенна и учтива пледоария окончателно уби мерака ми да посещавам шуменски заведения. Не се прави така, не ...
_________________ Някои мислят с гъза си и после се учудват, че не харесват продукта на мисълта им.
Публикувано на: 16 Окт 2011 2:34
Напреднал
Дикенс за тебе знаeм ти си мълчи. Те при вас у Щатите всички ви идват на крака. Пък и заплатите ви са 10-20 пъти по-големи от нашите. така че 70 кинта български пари тебе не те събарят.
-- Нед Окт 16, 2011 10:32 --
soul написа:
Rock zone написа:
Първо : Когато ти идват на крака титаните на Българският рок никой нормален човек няма да се запита колко струва билета. Искаш да знаеш цена преди да сме разлепили плакатите? Ок , няма проблеми ! Цената за билетите на концерта на Сигнал е 20 лв. Но понеже веднага ще седнеш ще пишеш поредните си дивотии, ще ти напиша и най-новата промоция в Бар Rock zone - за всеки който знае ЦЯЛОТО стихотворение " Аз съм Българче " , получава бутилка водка или уиски !
На концерти на Сигнал ходя, откакто се помня. Бях по ученическа престилка и на онзи, след който ги забраниха за известно време. Някога беше друго, но да се твърди, че са титаните на българския рок в момента, е (ще бъда много нежна) смешно. Случва ми се периодично да ходя да слушам и гледам истински титани, при това и по-възрастни от нашите и мога да направя разлика кое е истински концерт и кое - отбиване на номера. Да не говорим, че някои от тях пеят за почти същите пари:
Място за сравнение изобщо няма и бих предпочела по-качественото и гарантирано удоволствие.
За доходите тук билетчетата ви идват малко скъпички, поне в този случай. Освен тях има и консумация, но щом така сте си преценили ...
Успех с изчистването на циганията, градът има нужда от подобно място. И дано сте по-дълголетни.
П.П. Декларирам, че съм абсолютно нормална, въпреки че си позволявам да обсъждам цената на билетчето. Също и че знам цялото "Аз съм българче" (и не само), но ще ви спестя бутилката водка. Последната ви пламенна и учтива пледоария окончателно уби мерака ми да посещавам шуменски заведения. Не се прави така, не ...
Абсолютно съм съгласен с тебе с двете ръце и двата крака. Но мене ме интересува една друга работа. Входа за Епизод - колко ще струва??? 15 кинта може би... Хора с тия цени в тоя умрял селски град малко трудно ще стане. Снощи пък в Ретро Дичо май е пял срещу скромната сума от 10 лева. Имам чувството че в тоя град някой хора не познават парите. Явно ще ми излиза вече по-евтино да ходя на концерти във Варна. Освен това в Българската кръчма нещата явно пак са тръгнали но както винаги в този умрял селски град разбираме за това накрая след като всичко е свършило. Снощи пък останах направо втрещен. Отидохме до пиано бара в театъра с един авер с идеята да пийне по няколко бири и аз да изпея нещо на караокето. Оказа се обаче че трябваше да чакам около 2 часа за мойта песен при условие че се записах сред първите. Явно бях дискриминиран заради групичка гъзета дето бяха бутнали една 20-ка в чашата на рояла (който е ходил знае за какво става дума). Та след около 2 часа си направих парчето теглих няколко майни на т.нар. шуменски метали и си тръгнах, а моят авер си замина около час преди това щото му писна да чака. Явно в Шумен циганията и чалгията продължават да вилнеят така че наистина успех с премахването на циганията от града.
Публикувано на: 17 Окт 2011 9:11
Опитен
Тук е от: 16 Ное 2009 21:27 Мнения: 240
Лелееее 20 лева за Сигнал в Шумен в един клуб???? Това е налудничево! Вярно стара група, легенди, но чак пък толкова да е скъпичък входааа... моля ви не се шегувайте. Който отиде да каже после колко души е имало. Предпочитам да си събера 40, 50 лева за някоя световно известна група и да знам, че ще си струва парите в София примерно!
-- Пон Окт 17, 2011 9:19 --
Оп и кой си ти, че да ми кажеш, че говоря "поредните си дивотии" ? Пффф нито ме познаваш, нито си тук от много време, за да знаеш какво и как говоря! И не само аз съм се интересувала от цената на билета, естествено, че има значение, НЕ знаете как се прави реклама, обява на предствоящо събитие - Rock zone!!!
Публикувано на: 17 Окт 2011 9:46
Ентусиаст
Тук е от: 02 Авг 2010 21:30 Мнения: 60 Местоположение: Orange county
ZliaBasist написа:
Дикенс за тебе знаeм ти си мълчи. Те при вас у Щатите всички ви идват на крака. Пък и заплатите ви са 10-20 пъти по-големи от нашите. така че 70 кинта български пари тебе не те събарят.
Ми те и при вас бяха ама ти де спа Искам да кажа друго - не може Judas Priest, Black Label Society и Thin Lizzy на едно място, повече от 4-5 часа шоу да струва колкото Лили без оркестър (за това не съм сигурен, но предполагам). Озвучаване, шоу, сцена изобщо не коментирам... Имай предвид че билета ми е с горе долу средна цена има и по-евтинки...
_________________ ... its number is Six hundred and sixty six
Публикувано на: 17 Окт 2011 11:55
Напреднал
Тук е от: 20 Май 2008 11:24 Мнения: 469 Местоположение: Шумен
Мда, много са 20 лева за Сигнал. Ако в парите е включена и консумация, до някъде е разбираемо, иначе...В град като Шумен това са нереални пари вход в заведение, а и отдавна Сигнал не са особен дразнител за почитателите на рока (респект за приноса им към музиката!). Не мисля, че хората биха дали дори и 10 лв., според мен 5 лева е разумната цена.
_________________ The chance you've got comes never twice do your best and do it right. Your time will come but don't you hide you are on your way!
Публикувано на: 17 Окт 2011 17:19
Напреднал
dickens3d написа:
ZliaBasist написа:
Ми те и при вас бяха ама ти де спа Искам да кажа друго - не може Judas Priest, Black Label Society и Thin Lizzy на едно място, повече от 4-5 часа шоу да струва колкото Лили без оркестър (за това не съм сигурен, но предполагам). Озвучаване, шоу, сцена изобщо не коментирам... Имай предвид че билета ми е с горе долу средна цена има и по-евтинки...
Аз не спах ама като няма пари... Не може да сравняваш нашите доходи (особенно в Шумен) с вашите в щатите. 70 лева са си доста пари за нашите стандарти.
Публикувано на: 18 Окт 2011 10:41
Ветеран
Тук е от: 12 Мар 2008 19:33 Мнения: 801
При 20 лв вход в това "заведение" Rock Zone ще стъпя само на Suffocation.Ако смятате да печелите бързо на гърба на шуменските "метали" много сте се излъгали Ще си седите в заведението сами с 10 човека , които са ви приятели и сте ги пуснали без вход
Публикувано на: 23 Окт 2011 0:06
Дълбоко в матрицата
Тук е от: 09 Яну 2007 0:04 Мнения: 2775
Rock Zone, от 20 години пиете сода и твърдите, че помага? На "концерт" на ВИГ "Сигнал" с цена 20 лв. не бих отишъл дори и Лора Караджова да пееше "Водка ли е любовта". Ей така, информативно, реших да споделя. За последно ги гледах без пари в лятно кино "Тракия", Варна, преди десетина години - и не бях възхитен.
Публикувано на: 25 Окт 2011 14:29
Ветеран
Тук е от: 12 Мар 2008 19:33 Мнения: 801
Rock zone написа:
най-новата промоция в Бар Rock zone - за всеки който знае ЦЯЛОТО стихотворение " Аз съм Българче " , получава бутилка водка или уиски !
Каква промоция може да е това?Ако не го знаеш-значи си се набутал 100% , защото тая бутилка влиза в цената на билета А и обикновено от заведения с "подарък" бутилка концентрат, последствията са доста тежки за употребилите от промоцията с други думи вероятността алкохола да е ниско-качествен ( менте - докарва се в 10 литрови туби) е доста голяма.
Заглавие: Re: Предстоящи концерти и музикални прояви
Публикувано на: 10 Ное 2011 13:55
До Suffocation "При 20 лв вход в това "заведение" Rock Zone ще стъпя само на Suffocation.Ако смятате да печелите бързо на гърба на шуменските "метали" много сте се излъгали :) Ще си седите в заведението сами с 10 човека , които са ви приятели и сте ги пуснали без вход :)"
Информация за всички "рок експерти" дето се изевяват тук : Концерта на Сигнал премина много добре! 120 шуменци се насладиха на шоуто на Най-добрата рок банда на България! Не ме интересуват драсканиците ви. Аз зная че съм на прав път ще го следвам! Зная че с общи сили , воля и разбиране можем да превърнем Шумен в рок столицата на Европа. Това е моята цел и скоро тя ще стане реалност. Сега никой няма да повярва в това, така като никой не ми вярваше че Сигнал ще свирят в " Бай Данчо" А билетите колко струват определя групата която каня! Някой казва че билетите за Сигнал са били скъпи... Ами щом неможеш да си го позволиш няма да дойдеш. Рока не е музиката на несретниците. Заведението ми не е червен кръст за да правя концерти без пари. Искам но не мога! Това което мога да правя го правя! 100 милиграма всякакъв бг алкохол струва 1.60 лв. Две бири и цаца струват 3 лв. 400 гр. свинска втратна пържола струва 6 лв. ... Твърдя че такива ниски цени няма никъде в България... 20 лева били много за Сигнал. Ами стой си в вас бе ! Някой да те е блъскал по главата да идваш тук??? Айде със здраве!