ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Дек 2024 10:35

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Предстоящи концерти и музикални прояви
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2011 7:02 
Ентусиаст
Ентусиаст
Аватар

Тук е от: 02 Авг 2010 21:30
Rock zone написа:
Информация за всички "рок експерти" дето се изевяват тук : Концерта на Сигнал премина много добре! 120 шуменци се насладиха на шоуто на Най-добрата рок банда на България! Не ме интересуват драсканиците ви. Аз зная че съм на прав път ще го следвам! Зная че с общи сили , воля и разбиране можем да превърнем Шумен в рок столицата на Европа. Това е моята цел и скоро тя ще стане реалност. Сега никой няма да повярва в това, така като никой не ми вярваше че Сигнал ще свирят в " Бай Данчо" А билетите колко струват определя групата която каня! Някой казва че билетите за Сигнал са били скъпи... Ами щом неможеш да си го позволиш няма да дойдеш. Рока не е музиката на несретниците. Заведението ми не е червен кръст за да правя концерти без пари. Искам но не мога! Това което мога да правя го правя! 100 милиграма всякакъв бг алкохол струва 1.60 лв. Две бири и цаца струват 3 лв. 400 гр. свинска втратна пържола струва 6 лв. ... Твърдя че такива ниски цени няма никъде в България...
20 лева били много за Сигнал. Ами стой си в вас бе ! Някой да те е блъскал по главата да идваш тук??? Айде със здраве!

Това си е геройство да ти кажа - 120 човека при цена от 20лв.! В софийските клубове се радват на 50 човека посещаемост... Сигнал са една много уважавана от мен група, ходил съм да ги гледам не веднъж. Всъщност трябва да се запитаме кои са верните фенове и колко са те? Защото фен не е този който си свали албумите им от тракера, а този който ПЛАТИ за да ги гледа.... На мен лично ми се е случвало например да закупя билет за Шуменска банда на която можех да вляза без билет и тогава на много хора им се стори странно това.... И не е фен този който дава същата сума за пиячка и седи и слуша отвън - това е просто поредния фен на алкохола :) Много е болезнена темата за шоубизнеса у нас и колко беден е българския фен, въпреки че има телефон за 1000лв. и се движи с такси ?!? На това аз му казвам подреждане на приоритетите. Феновете на Сигнал са от по-възрастното "соц." поколение (моето) и на това явно се дължи факта "пълен Бай Данчо" :) И според мен това не значи, че следващия път няма да има 10 човека... Не че го пожелавам, напротив :)
И не на последно място - само един човек в Шумен можа да защитава "Сигнал" със зъби и нокти :) А и подочух от някъде... Вальо, ти ли си това?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2011 8:00 
Изобщо не е вярно,върна повече от половината алкохол,който беше взел,и сподели че само 70 човека били с билетчета,другото е приятели,нещо нормално.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2011 20:44 
Опитен
Опитен
Аватар

Тук е от: 16 Ное 2009 21:27
Да, за хората, които имат телефони за по 1000 лв. и не дават пари за билетче съм съгласна, но примерно моя телефон е за 90 лева и ми е от няколко години насам, не си купувам всеки месец, веднага щом излезе най - новото моделче. Не всички имат възможност, всичко е скъпо и скапано в нашата държава, а заплатите са подигравателно ниски..... Влизаме в супермаркета да напазаруваме за седмицата и хоп за две торби 40 лева :shock: навсякъде отиват пари и 20 лева са си много реално погледнато за вход. Който е имал възможност ги е дал и е бил на концерта.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 11 Ное 2011 20:53 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Тук е от: 22 Яну 2007 9:58
Аз да питам пак тук, защото вече не помня в тази тема ли обсъждахме въпроса... Ще се направи ли специален сайт за музикалните събития в Шумен или всичко си остава пак така- някой по някое си време кани някоя група или организира мероприятие и за това знаят само 10 човека! Ако ви харесва това положение - ОК!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2011 13:21 
Опитен
Опитен
Аватар

На мен ми харесва идеята за отделен сайт! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2011 16:40 
Опитен
Опитен

Тук е от: 15 Яну 2007 17:52
Може ли да каже някой когато е обавен за начален час 20:00 ч., горе-долу в колко часа започва групата да свири? Как беше при Сигнал? Защото днес са "ЕПИЗОД", а аз ще позакъснея малко, та затова питам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2011 16:51 
Модератор
Модератор
Аватар

Тук е от: 29 Дек 2007 9:30
Сигнал почнаха около 23:00 някъде там.

- Програмиране
- Извеждане на живи данни
- И много други. Пътна помощ 24/7

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Ное 2011 17:20 
Опитен
Опитен

Тук е от: 15 Яну 2007 17:52
А днес как мислите "ЕПИЗОД" в колко ще почнат да свирят? Просто предположение?

-- Нед Ное 13, 2011 9:46 am --

"ЕПИЗОД" бяха отново супер! Както винаги. Започнаха около 21ч до към 23:30ч. Добра атмосфера, пълно заведение, какво по-яко и хубаво от това. Доволни останаха всички присъстващи. Имаше хора дошли от Търговище - колоритни фенове и силни националисти! Разбира се, не само те, а всички в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2011 18:53 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 16 Май 2008 13:48
Beatfan написа:
Аз да питам пак тук, защото вече не помня в тази тема ли обсъждахме въпроса... Ще се направи ли специален сайт за музикалните събития в Шумен или всичко си остава пак така- някой по някое си време кани някоя група или организира мероприятие и за това знаят само 10 човека! Ако ви харесва това положение - ОК!

Подкрепям идеята за сайт. И мисля че такъв наистина е необходим. Мисля че точно с тебе обсъждахме това и ти подхвърли че може да се направи лесно и бързо на WordPress. Определено на Шумен му трябва такъв сайт.
Бих искал да поздравя Рок Зона за това че лепят плакати. Така поне всеки може да види докато се шляе из улиците че някой си ще свири еди къде си и еди кога си. Също има и фейсбук страница на клуба която е добре редовно да се поддържа защото например аз случайно разбрах, че тая вечер ще свирят Саундрок.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2011 20:24 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Човекът, който имаше възможностите и уменията не иска да пише в тази тема. Предполагам, че е много ангажиран. Аз лично мога да направя сайта и да го хоствам на мой платен сървър безплатно. В смисъл - имам си платен хостинг и мога да го използвам за няколко сайта едновременно. Няма да платя обаче за домейн, тоест - това е адреса на въпросният сайт. В лева - ще струва около 20 лева за 1 година. Ако някой има желание да спонсорира идеята - да ми прати ЛС и ще задействаме нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Ное 2011 21:31 
Форумен дух
Форумен дух
Аватар

Beatfan написа:
Човекът, който имаше възможностите и уменията не иска да пише в тази тема. Предполагам, че е много ангажиран. Аз лично мога да направя сайта и да го хоствам на мой платен сървър безплатно. В смисъл - имам си платен хостинг и мога да го използвам за няколко сайта едновременно. Няма да платя обаче за домейн, тоест - това е адреса на въпросният сайт. В лева - ще струва около 20 лева за 1 година. Ако някой има желание да спонсорира идеята - да ми прати ЛС и ще задействаме нещата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 21 Ное 2011 6:43 
Напреднал
Напреднал
Аватар

Тук е от: 16 Май 2008 13:48
Ами ако никой не се навие. Накрая аз може и да се навия. 20 кинта не е чак толкова много. Просто трябва да се реша. Все още не съм твърдо убеден че си заслужава да се прави такъв сайт. Но все пак е необходим наистина.

-- Пон Ное 21, 2011 7:44 --

Изображение
Дерзайте шуменски металисти. Няма смъсъл да казвам че съм там, освен ако нещо не се обърка. Мисля че 2 лева за две групи е просто символичен вход. Освен това цените в кръчмата са наистина народни. Така че вие сте на ход.
Това ще бъде абсолютния дебют на Concrete, а In Dying Moments са бившите Vicious Betrail.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 27 Ное 2011 15:28 
Ентусиаст
Ентусиаст

Тук е от: 27 Ное 2011 11:15
W.A.S.P. идват на "Loud Festival" в София през юни 2012

Въпреки очакванията за сериозна криза през следващата година, феновете на тежката музика имат повод да се усмихнат.

На 2 и 3 юни ще се проведе първото издание на "Loud Festival", като мястото на провеждане е обещаващо - Терминал 2 на летище "София".

Мащабът на терена предполага участието на повече банди, като вече е обявена и първата, която ще забие на феста. Това са американските хеви метъл класици от W.A.S.P., които са добре познати на родната публика.

Организаторите от Loud Concerts обявиха, че тепърва ще бъдат обявявани имената на участниците в дебютната година на фестивала.

W.A.S.P. (Discography)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Дек 2011 17:25 
Опитен
Опитен
Аватар

Да знаете нещо за утре вечер в Българската кръчма ими Rock zone?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 12 Дек 2011 14:46 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 12 Дек 2011 14:38
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 370 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Следваща
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 10 Дек 2024 10:35

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: