Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3190 Местоположение: Amor fati - Memento mori
(автор на темата)
Здравейте! Мисля да инвестирам около 200 000 в Исторически парк в село Неофит Рилски. Много хора от Шумен вече са инвестирали в парка. Какво мислите? Ще се радвам на всяко адекватно мнение. Поздрави!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Здравейте! Мисля да инвестирам около 200 000 в Исторически парк в село Неофит Рилски. Много хора от Шумен вече са инвестирали в парка. Какво мислите? Ще се радвам на всяко адекватно мнение. Поздрави!
Мисля, че чавка трябва да ти е изпила акъла!:)
Какво са направили хората си е техен избор и няма никакво значение кой къде си пилее париците, човешката глупост и алчност са безгранични ...
Това е пирамида от най-брутален тип. Ако искаш адекватни мнения, погледни им отчетите в Търговски Регистър. Те имат около половин милион лева оборот за цяла година, т.е. акциите, които ще си купиш на баснословна цена не струват нищо! Освен това акциите се продават от частно лице/лица, т.е. парите на влизат в дружеството, каквато е идеята изначално.
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3190 Местоположение: Amor fati - Memento mori
(автор на темата)
Благодаря Ви за мненията. Интересно, че само някакви роби плюят по боК Ивелин, от инвеститорите досега никой не се е оплакал, пък станаха близо 4 години, откакто отвори "паркът". За толкова време всяка пирамида щеше да изгърми. Все пак ще изчакам още малко да видя как ще се развие "паркът" и дотогава ще инвестирам в приятелки от сайта adamieva. Благодаря на евреите, рептилите и фамилията Ротшилд, че ми отвориха очите. Нови мнения също са добре дошли. Поздрави!
(автор на темата)
Благодаря много на Ивелин Михайлов! С един негов съвет ми се намали двойно времето, което губя и ми се увеличиха тройно доходите. Вдигам наздравица на лаладжиите с бира "Исторически парк". Срещу Ивелин да бягате, не може да го стигнете! Блажени са вярващите!
(автор на темата)
Глупаво е да сложиш едни пари и да чакаш да ти носят доходност. Рано или късно инфлацията ще ги свърши. Можеш да сложиш за каузата. Аз съм инвестирал в Beyond Meat, Xiaomi, Bitcoin и други кученца, но не чакам дивиденти. Съпортвам. Ако гръмнат - берекет! В тоя "Исторически парк" безплатно открих философския камък. Да иляди Ивелин Михайлов. До безкрая ще съм му благодарен!
Който няма задни мисли и го прави за каузата, винаги печели. Който го прави за пари, се наяжда на хОй! Било то Тесла, Биткойн или Исторически парк. Блажени са вярващите!
(автор на темата)
aruba_man написа:
Глупаво е да сложиш едни пари и да чакаш да ти носят доходност. Рано или късно инфлацията ще ги свърши. Можеш да сложиш за каузата. Аз съм инвестирал в Beyond Meat, Xiaomi, Bitcoin и други кученца, но не чакам дивиденти. Съпортвам. Ако гръмнат - берекет! В тоя "Исторически парк" безплатно открих философския камък. Да иляди Ивелин Михайлов. До безкрая ще съм му благодарен!
След кученцата, Bitcoin, Beyond Meat, гръмна и Шайомито! Блажени са вярващите!
(автор на темата)
Както казах - срещу Ивелин да бягате, не може да го стигнете! Човекът без никаква реклама, без субсидия, без структури, без пари, с пълно ембарго от медиите - ги изяде с парцалите! С пръдня, боя прави! Евала на момчето, голям мастър е!