Тук е от: 28 Юни 2008 17:37 Мнения: 1178 (автор на темата)
Аз учудващо успях без особен зор. Както никога, имаше графи за мен, чак се депресирах, че не съм особено уникална, погледнато чисто статистически. Е - имаше едно забавяне с потвърждението, ама стана работата! Сега само да не ми оберат личните данни...
интересно ми е, ако си запиша многоцифровия код от он лайн преброяването, но прадядо ми не го подаде на анкетьора, дошъл в дома ми в работно време при мое отсъствие, аз ще ли бъда преброен и как?
Втория ми въпрос е - как ще се налагат глоби, при отказано съдействие на преброител? идва преброител Х и хлопа на вратата - лицето Y го псува и замеря с бутилки, без да си каже първо второ и трето име егн или други данни. Преброител Х си записва, че е бил псуван в дом Z и? как доказва, че Y, а не F или G, които също живеят там е бил псуващият, и че именно на него следва да се наложе глобата? според мен е недомислица...
_________________ ''обесете се в неделя т`ва е най-добре никой няма да ви гледа всеки себе си чете'' Д. Воев
Тук е от: 28 Юни 2008 17:37 Мнения: 1178 (автор на темата)
Само плашат гаргите според мен! Аз имах проблем с потвърждението на мейла. Имаше забавяне и им писах и после видях, че дават паролата директно и няма нужда да се чака потвърждаването. Предполагам бая такива, като мен са им писали... и то не толкова културно, като мен