Тук е от: 13 Авг 2013 20:47 Мнения: 831
Тия плодовите са си чист сок - почти всеки ден на обед (когато съм на работа) взимам един грейпфурт вместо безалкохолно - хем половинка, хем евтино и ободряващо
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3058 Местоположение: Centrale
Даже понякога вносните са и по-евтини, пък за качеството изобщо не може да става дума - на светлинни години! 1 - 1,20 лева за бутилка - да си я пият! От понеделник в Lidl:
Aз, понеже имам финансова култура и си ценя парите, ще си взема 3-4 стека, вместо да давам същите пари за буламачи, произведени в Бълграия!
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
Mythos-a също е от Lidl - 0,99 лв. Взех 20-тина бройки за проба и да имам да черпя, да не давам от хубавите. Преди като ми носеха от Шуменско в бутилки, производство за Гърция беше само от малц, а тази има и пивоварен ечемик, хем е произведена в Гърция. Eдинствено немските бири никога не променят рецептите си, там си има закон за бирата от 1516-та година. Mythos не може да стъпи и на малкия пръст на Koenig-a. Купувайте Koenig!
Paulaner преди имаше в Billa. Вече няма никъде. Budweiser има почти навсякъде на цена около 2-2,10. Аз си го купувам от склада на Черневи до КАТ- там е 1,65.
_________________ На босия не могат да му вземат чорапите.
От българската все още Ариана има някакви качества. Преди години бях фен на Загорка, но след известно време ми отшумя ентусиазма по нея след много тежък махмурлук, няколко пъти