Тук е от: 03 Юли 2008 20:56 Мнения: 1694 (автор на темата)
Изминаха две години откакто генетичния експеримент върху населението започна и печалните резултати са налице. Има ясна корелационна връзка между процентът на ваксинация и общата смъртност. От 1 година насам пораженията започнаха да се проявяват, нали нямаше дългосрочни изследвания и никой не знаеше какво ще се случи след 2-3-5-10 години, но всеки, който си позволяваше да мисли критично, беше заклеймяван с най-обидни етикети. Картинката е от Евростат и показва рекордно високата смъртност във всички ваксани западни държави през декември 2022 г. Същевременно най-слабо ваксаните държави България и Румъния имат отрицателна смъртност през декември, т.е. по-ниска от средната за 2016-2019 г. Свалих и цялата таблица с налични данни от същия сайт на Евростат, за да се види дали тази тенденция се поддържа цяла година, и се оказа, че е точно така, тя е трайна. И няма сила, която да спре постоянно нарастващата смъртност във ваксаните западни държави. Линейките продължават да не спират да вият в Германия всеки ден. Колегите не спират да боледуват. Как стана така, че държави с "доброто" здраеопазване и солидарно приелите ролята на опитни мишки измират масово, докато сочените с пръст непослушни, безхаберни, несолидарни, бедни и с лошо здраеопазване България и Румъния имат нормална смъртност??? Мейнстрийма в Германия вече започна да търси сметка, да оказва натиск върху лудия здравен министър д-р Менгеле апропо Лаутербах, и да критикува решенията на политиката през последните 2-3 години, показателно е видеото, излъчено по ZDF преди 10 дни, има български субтитри. Всеки ден започнаха да излизат такива репортажи за поразени от инжекциите. Пазете се, който е ваксан. Който отхвърли всичкия тормоз и устоя на вътрешните си убеждения без да клекне, запази безоблачното си небе и бъдеще. https://youtu.be/NgeL6frYMMU
Тук е от: 31 Яну 2008 12:17 Мнения: 7533 Местоположение: Шумен
Не мислех,че ще си против ваксините.Въпреки всяваният ежедневен страх у населението и пропагандата да се ваксинира през тези 3 години аз не се разболях дори от обикновен грип,като през цялото това време в случайте,когато носех маска винаги беше под носа ми.Ако съществуваше нещо,като световна пандеммия от коронавирус да бях умрял досега 100 пъти.
Против ваксините съм, от самото начало разпознах капана, който ни готвят и не се хванах в него. Въпреки жестокия тормоз тук в Германия. Забранено ни беше като неваксинирани да посещаваме всякакви социални мероприятия. Забранено беше дори да пътуваме в отпуска и да нощуваме в хотели. Разрешено беше само на ходим в аптеката, супермаркета и на работа, за да изработваме данъците, и то с ежедневен тест. Тестът беше задължителен и при возене в автобус и влак. Извиваха ни ръцете по всякакъв начин, само и само да ни принудят да си шибнем иглата. Аз устоях! При прилагането на всички тези особено "демократични" методи, на всеки би трябвало да стане ясно, че работата никак не е чиста. Бях взел решение дори ако шефът се опита да ме принуждава да се ваксинирам, щях да откажа и в този случай, щях да се оставя да ме уволни. Но никой няма право да ми казва какво да вкарвам в тялото си, още повече, което не е минало дърлосрочни тестове. Също така по едно време спрях да нося маска, защото ми писна цялата тази простотия. Отказах маската във влака и бях изгонен от влака, беше извикана полиция и в последствие бях осъден на 15 дни лишаване от свобода или на 520 евро глоба. Затова, че съм отказал да сляза от влака, когато съм бил изгонен. Дотук с "демокрацията" в Германия. Тоталитаризъм е това. След това си извадих документ-освободително, че не бива да нося маска. Като ме глобиха, поне да имам някаква изгода и да е имало смисъл, и така или иначе никога след това вече не носих маска. Всеко още има зомбирани германци, които ходят с маски в автобуса, метрото и влака. Въпреки че от 2 месеца вече не са задължителни. 3 години ни тормозиха с тия маски, дълго след като другите държави вече ги бяха премахнали. Въпреки това не се заразих от нищо и не съм боледувал от нищо, включително и тази зима, когато ваксаните се изпотръшкаха по много пъти болни и от ковид и от грип, и то тежко. Аз дори хрема не хванах. Въпреки че дори бях за половин месец през февруари на екскурзия в Лапландия отвъд полярния кръг при -26 градуса. И въпреки че пътувах в пълен кушет-вагон от Стокхолм до Нарвик с полярния експрес, с хора, които кашляха масово. Единствено карах един единствен път ковид през миналото лято и не беше нищо различно от умерен грип. И по-тежки грипове съм карал в миналото, отколкото беше тоя ковид. Но все пак беше по-сериозно от настинка, няма да си кривя душата, лека температура три дни, 1 ден главоболие, лек задух 3 дни, но не е нищо, за което ако си във форма, да трябва да се защитаваш с ваксина. Шокиращо е как по-голямата част от населението се хвана на тоя зъл план и позволи да го манипулират и да му отнемат човешките права. Вече нищо няма да е, каквото беше, за голяма част от хората. Но всеки си е направил избора и си отговаря за него.
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2166
max и varg пожелавам ви да сте все така здрави и занапред. Очевидно имате силна имунна система което е предпоставка за дълголетие. Природата си знае работата, при нас ваксинирането беше слабо и всички слабаци си отидоха. Това е най добрият начин за справяне с вирусите естественият подбор, слабите си отиват силните се приспособяват. Недостатъка е големият брой жертви. За разлика от Германия, където живота и беше удължен, няколко години. Здрав или болен трябва да умреш, в зависимост от гена с който си програмиран. Колкото по малко ядеш ще живееш повече. Германците ядат повече месо и консерванти. Здравната и система е векове преди нас и естественият подбор не действа. Там спасяват всеки. Маската не ни предпазва от заразяване, с носенето и ние предпазваме околните. При откриването на Америка индианците масово измирали от шарка, защото имунната и система не е запозната с вируса, докато ние вече сме се били приспособили. ''Истината е субективно изразяване на обективната действителност'' Абе правете това което ви харесва, това е смисъла на живота. Иначе не вярвайте на нищо за което Ви говорят.
Благодаря за разумния ти постинг. И без това от 3 години не вярвам на нищо, което се опитва да ни втълпи западния мейнстрийм. Точно обратното е истина, на това, което мейнстрийма се опитва да втълпява. Ти отвори хубава тема, но видях, че е заключена. На кого не му хареса да се вадят кирливите ризи на САЩ и на мариотенката му Украйна и реши да цензурира темата? Или Путин е виновен и за глобалното затопляне и за смъртността в Западна Европа? И за взривяването на норд-стрийм, за което е ясно, че САЩ е виновен и нормалната реакция на Германия трябваше да е обявяване на война на агресора САЩ.
А ти си най-неразумният в темата. За голямо съжаление не мога да повярвам, че си се хванал на уловката, повярвал си на тези престъпници и си се ваксинирал, в резултат на което поради когнитивния дисонанс си се озлобил срещу всяко критично мнение. Едно птиченце ми каза каква е позицията ти, и очаквах да се включиш точно по този начин. А иначе си много умен човек и винаги много съм те уважавал. Но сега си ориентиран в грешната евро-атлантическа страна, с всички произтичащи от това вредни последици.
max приятелю и аз съм се ваксинирал 4 пъти, вярвам в медицината. Имах приятелство с Професор Шерков вирусолог, бог да го прости. Той си отиде на почетна възраст. Посетил 54 страни по научни конференции. От него знам, че ваксините са наложителни. Но след като се съмняваш си е твой личен избор. Всеки сам решава сам. При нас повечето хора споделят твоя избор.
Барбус, знам, че си ваксиниран. Преди година имаше тук кратка дискусия по темата и оттогава знам, че имаш тези генетично манипулирани течности в тялото. Някакъв вирусолог ти е обяснявал за ваксините, който след това е починал... Избягваш ли да си зададеш въпроса-защо е починал? Или оправданието е "ми той беше възрастен". Много възрастни германски вирусолози още от самото начало обясняваха, колко са вредни тези течности, и какво точно се случва в организма. Никой от тях не се ваксинира. Всички те са живи и здрави и в момента. Ще спомена две имена д-р. Бхакди и д-р Водарг. Британският д-р Кемпбъл се ваксинира и се довери на медицината, но впоследствие напълно промени позицията си, започна да записва критични видеота, има огромна аудитория, рови за смъртността, за вредите от ваксите нон стоп. Покани на съвместно интервю и австралийския сенатор на щата Куинсланд Жерард Ренник, който от своя страна е биолог и неуморно се бори с религията ваксини в Австралия, където морът също е тотален. Просто има и други канали на информация и именно там е неманипулираната истина. https://youtu.be/y8kaXrEQB5M
Професора си замина много преди появата на корона вируса. В разстояние от 100 метра от нас на улицата ни в село починаха 5 човека от корона вирус, който не бяха ваксинирани и много по млади от мен. С изключение на един ваксиниран на 88 години. Няма да забравя и един колега маняк рибар, бог да го прости живееше в едно бунгало на язовира и дискусиите ни дали трябва да се ваксинира, десетина години по млад от мен. Ние бяхме с най малко ваксинирани и най много починали в световните статистики.
Това не са ваксини, а експериментални течности. Не могат да бъдат поставяни в един кюп с класическите ваксини, в които има убит вирус, а не иРНК продукция, гарнирана с графенов оксид. След като е починал преди появата на ковид, няма как да ти е говорил за въведените след това иРНК ваксини. Хващаш за ушите нещо и теглиш като аргументи. Някой казал, че еди кой си еди какво си. Фактите са в статистиките, които пускам. Никакви аргументи нямат сила пред черно-белите факти за смъртността. Хората в родопските села ще ти разкажат точно обратното на това, което ти твърдиш:
Цитат:
Истински мор по селата в Родопите от инсулти и инфаркти. „В рамките на месеци починаха около 15 души. Все мъже, между 50 и 60 години. Здрави, прави, без оплаквания, без да са лежали в болници. От раз. Един отишъл на лов, паднал и край! Друг след вечеря“, казва пред Фатме от кърджалийско село, по пътя към язовира. Без да вярват в конспирации обаче, местните казват: всички тези хора бяха ваксинирани.