Здравейте съфорумци,
Когато незнаеш къде да намериш дадено нещо, то попитай чичо гугъл. Ако и гугъл не знае, задай въпрос в някой форум
Прочетох много информация за този модел щори, видях много снимки и преди година когато бях в Германия се сблъсках с тях. Много са красиви и функционални. Външно придават модерен и екстравагантен вид на сградата.
Та имам си една къщичка и искам да я обзаведа с такъв модел щори. Тази фирма SELT е от Полша и не работята с краен потребител, а предлагата много качествен продукт на добри цени. Разгледах кои фирми предлагат техните продукти в България и се спрях на тази: [url=https://sunnyblind.com/продукти/щори/външни-ламелни-хоризонтални-щори/]
Виждам, че главно работят в София и нямат офис тук в Шумен, но имам познат в София който ми каза, че работят добре. И все пак излизат на първо място при търсене в "Чичко Гугъл".
Въпросът ми е някой знае ли фирма от града която да предлага продуктите на SELT?Но не ми предлагайте другите алтернативи на големите фирми, защото и те предлагат такъв модел но качеството е много зле!