Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12072 Местоположение: The O.C. (автор на темата)
Какво мислите за начина на протестиране, който е замислил организатора - да не се купува гориво? Аз мисля, че освен 10-20 подкрепящи и знаещи за протеста, никой няма да го подкрепи по този начин. Колко от нас могат да не карат седмица, две, месец?
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3214 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Аз искам да протестирам срещу ниските цени на горивата. Много коли има по пътищата. Празно място не остана. Мисля, че 5 лева цена за литър ще е добре като за начало. После, според ефекта, да се увеличават още. Цените на горивата трябва да са като на биткойна, колкото повече балъци влизат - цената се качва, балъците излизат - цената пада. Така винаги ще има баланс и трафикът сам ще се регулира!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 25 Апр 2010 8:13 Мнения: 2110
Да бе като се има в предвид многобройното ни население ако не караме няколко дни колите си петролната борса ще се срине. Но от друга страна разрастващите се военни конфликти, токове самолети и други военни машини който гълтат десеторно повече горива , ако спрем всичките си коли дори и за година едва ли ще се отрази на цената. Или може да поевтинее 20-30 стотинки, и какво от това ще се решат ли проблемите ни? Докато руснаците се чувстват застрашени от разполагане на американско оръжие на границите и цената на горивата са най малкият ни проблем.