ФОРУМЪТ НА ШУМЕН

Гражданска медия номер едно в град Шумен. В този форум шуменци могат да определят реда на актуалните теми.

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Сеп 2024 15:44

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Зимни гуми
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2022 20:06 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 07 Ное 2022 19:52
(автор на темата)
Здравейте, съфорумци! :A1.gif
Подготвихте ли колите за зимния сезон? Аз трябва да купувам гуми таратайката, но все още не съм решил какви гуми да закупя?
Старите зимни гуми не са годни за зимата, грайфера е под 4 мм. Вие какви гуми ползвате? :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Зимни гуми
МнениеПубликувано на: 18 Ное 2022 19:04 
Титан на мисълта
Аватар

Тук е от: 22 Окт 2007 16:57
Зимни гуми, петнайсет цола.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Ное 2022 17:49 
Здравей, колега! Аз често сменявам колите. Карал съм с различни гуми - Мишелин, Дебика, Рикен, Континентал и др. Най-доволен съм от Kleber, гумите са страхотни, колата е много стабилна на пътя. Летните гуми бяха Kleber и сега заложих пак на същата марка гуми. ПЕРФЕКТНИ СА! Препоръчвам ги.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2022 9:31 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
Здравейте отново, колеги! Тази седмица трябва да смяна задължително гумите. Започна акцията, а и според прогнозата времето ще се развали, очакват се валежи. Към настоящия момент съм се ориентирал към :arrow: motoexpert.bg/bg/vredestein-wintrac-205-60r16-92h-30947 или :arrow: https://motoexpert.bg/bg/goodyear-ultra-grip-9-ncg-205-60r16-92h-23274 . И за двете марки чух положителни и отрицателни мнения. И все още се двоумя. Ако някой може да сподели своето мнение и може да ми помогне в избора, ще му бъда адски благодарен. :M4.gif :M5.gif :E1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 23 Ное 2022 9:33 
Нов потребител
Нов потребител

(автор на темата)
Здравейте отново, колеги! Тази седмица трябва да смяна задължително гумите. Започна акцията, а и според прогнозата времето ще се развали, очакват се валежи. Към настоящия момент съм се ориентирал към :arrow: motoexpert.bg/bg/vredestein-wintrac-205-60r16-92h-30947 или :arrow: https://motoexpert.bg/bg/goodyear-ultra-grip-9-ncg-205-60r16-92h-23274 . И за двете марки чух положителни и отрицателни мнения. И все още се двоумя. Ако някой може да сподели своето мнение и може да ми помогне в избора, ще му бъда адски благодарен. :M4.gif :M5.gif :E1.gif

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 24 Ное 2022 10:46 
Нов потребител
Нов потребител

Тук е от: 24 Ное 2022 10:34
Здравейте! Използвам само гуми Michelin, защото за мен те са най-добрите по отношение на качеството.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Бърз отговор

Часова зона: UTC + 2 часа | Сега е 19 Сеп 2024 15:44

Информация за текущата активност

Регистрирани потребители на линия: Bing [Bot], FaceBook [Боц], Google [Bot]

Не можете да пускате нови теми
Можете да отговаряте на теми
Не можете да променяте собствените си мнения
Не можете да изтривате собствените си мнения