Е то се знае, там където има народ всички се нареждат..."да не случайно да се минат". Най-голямото притеснение на българина било - да не изстине и да не се мине
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
varg написа:
Аз се чудя защо не можах да се наям с дюнер от тия срещу НОИ.Няма картофи в тях.То личи къде са най-хубавите.Където няма опашка не се редете.Оня ден другия на пазара вика много малко картофи имам.Викам хубаво.Сложи ми 3 картофа,но пък повече месо.
Направо се родих брат! Отървах се от феновете на картофите и опашките, отивайте си на пазара! Картофа - въглехидрат, хляба и той въглехидрат. Само зеленчуци и телешко в арабско хлебче - неповторим вкус!
Аз, навремето в Германия и Швейцария така им виках: Бате, аз съм от България, на мене повече месо! Значи тука така бил лафа: по-малко картофи, повече месо! Браво, брат!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12118 Местоположение: The O.C.
Скоро ядох зад Камина и имаше аромат на нещо, дето само мъж може да го произведе. Отделно, че вътре беше нещо като таратор - мляко, краставици и нещо като копър. Приятели си взеха от Мултифейса неска и пак така като таратор отгоре сложили нещо бяло. Дори се оплакаха, че нямало месо.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Абе днеска пробвах новите дюнери на центъра ( в пресечката на глобул срещу Джинс салона ) , мисля че се каэваха Реалл , и се очудих на чистотата вътре - беше на много високо ниво ( като в Европа ) а за вкуса да не говорим - нямат равни като си представите че съм ял от всички дюнерджийници в града - мисля че има надежда в този град да има свястно място за хапване !
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Ще Ви кажа един номер. Навремето в Мюнхен отивах в някоя дюнерджийница и казвах на дюнерджията, че искам половин дюнер. - Как половин дюнер?!! - учудено ме питаше той. - Ами така, имам евро - евро и половина, пък съм много гладен - отговарях аз.
И така, понеже няма как да ми направи половин дюнер и малко от съжаление, получавах цял дюнер на половин цена! Тук още не го знаят този номер, но недейте да го раздувате много, че ако почнат много хора да ни копират, далаверата може да се закучи!
Най-добрият дюнер в Шумен, може и в България. Бистро "Онбрено" на Кристал, до кафе "Мишел". Само телешко и зеленчуци, съперничи на най-добрите дюнери, които съм ял в Мюнхен. 200 грама месо, шефът мери на кантарче и така слага месото, не на око. 5 лева, но си струва всяка стотинка. Опитайте.