Тук е от: 22 Окт 2007 16:57 Мнения: 12118 Местоположение: The O.C.
aruba_man написа:
Най-добрият дюнер в Шумен, може и в България. Бистро "Онбрено" на Кристал, до кафе "Мишел". Само телешко и зеленчуци, съперничи на най-добрите дюнери, които съм ял в Мюнхен. 200 грама месо, шефът мери на кантарче и така слага месото, не на око. 5 лева, но си струва всяка стотинка. Опитайте.
Само едно нещо ще кажа - от всичкия чесън, с който са напъхали соса, не можах да усетя вкуса на месото. Вътре, освен бял сос и месо, имаше нещо оранжево, което към края на дюнера се оказа домат. Да ям нещо за 5 лева, вместо на всяко друго място да го ям за 2.5-3 лева. Не си струва.
_________________ Ако всеки нарушава законите, кога ще се оправи България?
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Важното е, че те накарах да отидеш да си купиш дюнер. Дюнерджийницата е моя. Както преди те убедих, да гласуваш за ГЕРБ и ти обещах уиски. Ти уиски пи ли? Ти от нарисувано прасе, сланина ял ли си? Аз ти продадох нещо за 5 лева, което навсякъде струва 3! Не ми вярвай, а провери!
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Тук е от: 15 Апр 2008 2:43 Мнения: 3222 Местоположение: Amor fati - Memento mori
Аз не съм чувал за собственик на авиокомпания, който да си управлява самолетите!
Извън темата/подсказка:
Дюнерът е много добър, но ти нямаш добър вкус. Пиеш бира от туби, пиеш уиски Savoy. Няма смисъл да ти наливам акъл, щом ти не можеш да го разбереш. Успех с дюнерите с пържени картофки и зеле. Да ти е вкусно. Това е важното.
_________________ "Нашата философия гради нов свят, делото ни руши стария!"
Извън темата/подсказка:
Пия Джони и Ballantines, а когато съм раждан имаше Шуменско, Загорка, Каменица, Астика и Ариана. Май и някакво Столично и ММ. Не съм живял в близкия изток, за да знам каква е рецептата на дюнер ( или както ти го наричаш дьонер ). Пия евтин алкохол главно защото цял живот съм безработен.
Ядох от тези, дето ги правят в сградата на кино Херсон. Отгоре поливат с мляко и в комбинация с краставиците вътре мога да кажа, че правят същия таратор, както в Мултифейс. Самият дюнер е пълен с пържени картофки. Като го хванах и усетих мазнината. Отдолу не го оформят и това, което хващаш в долната част, е торбичка, в която има 1 пръст мазнина.
Тук е от: 29 Дек 2007 9:30 Мнения: 4576 Местоположение: Шумен
Loveca_ написа:
Ядох от тези, дето ги правят в сградата на кино Херсон. Отгоре поливат с мляко и в комбинация с краставиците вътре мога да кажа, че правят същия таратор, както в Мултифейс. Самият дюнер е пълен с пържени картофки. Като го хванах и усетих мазнината. Отдолу не го оформят и това, което хващаш в долната част, е торбичка, в която има 1 пръст мазнина.
Най добрите дюнери ловец,са срещу входа в който живееш!
_________________ Автодиагностика на BMW с професионална диагностика BMW INPA и EDIABAS - Адаптации - Програмиране - Извеждане на живи данни - И много други. Пътна помощ 24/7
Пробвах тези, дето са на мястото на ключаря на Кауфланд 1. Също като стола в една болница, първо трябва да платиш и после да се наредиш да чакаш. Междувременно редът ти не е запазен, както на опашката на КАТ. Такава гадост бях ял само във Варна, дето ми хвалеха големи дюнери - сложили кисели краставички, наред с пресни краставици. Освен това пилето не е достатъчно добре епилирано и стърчи пух или перушина от месото. Е, вероятно има и доволни клиенти, затова са сложили един буркан на касата с пробита капачка и залепен надпис TIPS. Предполагам, че е за бакшиши.