Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Извън темата/подсказка:
Бърб, нещо те поде с това правителство, но да сме живи и здрави, да се те видя когато това се смени с друго. Не съм знаел, че толкова си голяма фенка на политиката да те тормозя когато беше бате Серго на власт и управляваше.
Добо, не възразявам да ти отговоря на поста, но го напиши в друга тема, защото отговорът няма да засяга само граматиката и повсеместното опростачване, което се налага с помощта на любимия ти вожд тиквон и неговото правителство!
Ех Бърби гърл не ти е лесен живота с този характер:)))Пак непремерени неща пишеш!Амапола си направи много хубава тема ,ама ти не ,трябва да пооцвъкаш орталъка:)))По добре непиши нищо.Между другото на Добо му прави чест ,че не те е баннал.
Ех Бърби гърл не ти е лесен живота с този характер:)))Пак непремерени неща пишеш!Амапола си направи много хубава тема ,ама ти не ,трябва да пооцвъкаш орталъка:)))По добре непиши нищо.Между другото на Добо му прави чест ,че не те е баннал.
Иде ми да се гръмна, да знаеш! не стига,че спамиш и, поне, за параван, не ползваш офтопик, не стига, че правиш, с цел провокация, оценки на потребител, не стига, че го обиждаш, ами и даваш наклон на админ какво да прави, че да те отърве от тоя, тъй омразен, потребител..
И, понеже сме в темата за граматиката, бих залитнала по темата, да ти посоча правописните грешки, но ще оставя да развихриш още малко фантазията си в непремислени писания! Не ми е лесен животът, но, определено, е много интересен.
Тук е от: 15 Дек 2007 13:00 Мнения: 12483 Местоположение: винаги на №14
Нали? Знаех си , че не само в мен е вината.
2. На кой ред всички думи са написани правилно?
А) гонидба, свадба, сбирка
Б) опасността, пустощта, сместта
В) порастна, съучасник, лешник
Г) въстание, безопасно, радостно
Писала съм, че правилният отговор е Г . Но било невярно. Казват, че вярното е отговор В. Ами... що си мисля, а и Гугъл казва,че правилното е съучасТник . Това ми е едната грешка. Имам още .