Чоко не съм аз бе, бакши! Иначе си личи Бабка колко ги знае инвеститорите Лелче, я спомени, като по-запозната привлекателната страна на проекта т.е. кое според теб ще накара някой инвеститор да си влее кинтите в това застреляно село?
Може би инвеститора ще се повлияе от форумските дитирамби във възхвала на митичната марашка вода? Я колко нерегистирани никове на феновете й има в началото на темата
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
Калпава ви е управата, а на вас- в повече злобията. Водицата, минералната, дето я има, си е само в плюс, но вие нямате самочувствието и куража да си поискате и да имате какъвто и да е инвеститор покрай нея.
Каквото и да се пише в негативен план,Мараш е селище с бъдеще!Дали след година или повече,но там минералната вода ще бъде в услуга на болните хора!/които никак не са малко/
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Има няколко приоритета в Шумен, които могат да изстрелят Шумен много напред. Марашката минерална вода е един от тях. Проблемът е в концепцията - по-лесно е да се търси под вола теле, отколкото да се търсят плюсовете на града и да се надграждат.
Добо, за да се изстреля Шумен е нужно да се изпълнят условия, които чакаме да се изпълнят от 20 години и ако се изпълнят все тая дали ще тръгне тая вода.... Не бъдете толкова наивни и глупави! Карлови вари е 50 хил души и освен гьола имат сума индустрия, как го виждаш цял Шумен да се изстреля???????????????
Тук е от: 23 Фев 2007 16:15 Мнения: 6357 Местоположение: Шумен,Центъра на света
Чопи, индустрия в Шумен е по-скоро мъка от миналото. Кажи една причина заради, която някой би инвестирал в Шумен ? Аз лично смятам, че Шумен има много по-добри решения от колкото индустрия тежка. Лека може би, но надали.
И съвсем добронамерено да изЯсня, на кандидат инвеститорите, че с малки, симпатични еднофамилни сгради е къде къде по- добре. Справка- "свежия" Слънчев бряг, Златни и въобще цялото забетонено Черноморие пострадало от такива инвеститори.
Минералната вода принципно е хубаво нещо. Бетонен мастодонт-не. Аз лично с удоволствие бих бил гост на един интелигентно направен рекреационен център. Ама пък то гостите, т.е. гостът във форума все на нож скача.
_________________ This is the Internet, it literally makes you post brainless things in every shape and form. Sadly true.
ами честно казано картинките дето ги имаше преди на сайта който вече го няма:) са смешнички. ама то и целия проект си е проекция на вова. в общи линии приказкосказвател ама милионер. "навремето като взехме тирасполския ликьоро-водъчен завод" и т.н.