Понеже въпроса по избора на нов климатик е доста наболял предлагам да го обсъждаме в тази тема. Аз съм доволен от Carrier а тази година ще пробвам Inventor.
Понеже въпроса по избора на нов климатик е доста наболял предлагам да го обсъждаме в тази тема. Аз съм доволен от Carrier-а тази година ще пробвам Inventor.
Тук е от: 27 Окт 2008 10:48 Мнения: 256 Местоположение: някъде на баира...
MITSUBISHI е най-добрата марка сред климатиците въпреки, че Carrier са първите, които направиха климатик те са по-добре специализирани в хладилните автомобили! Но за домашно ползване Ви препоръчвам MITSUBISHI но да е Японско производство!
[quote="patsko78"]Преди една година си купих MITSUBISHI G-inverter,цяла зима не е спиран и при ниските температури си поддържаше 22градуса.[/quote То хубаво , ама кажи каква сметка за ток плати за да разберем тия които се интересуваме дали има смисъл в цялата работа
_________________ Доктор Радева к а т е г о р и ч н о ми е забранила да пия вода .
Тук е от: 02 Апр 2009 19:23 Мнения: 694 Местоположение: Пред компа
Лятно време плащам средно около60-70лв.През отоплителния сезон най-високата сметка беше 106лв.Но това е с външна изолация и сменени дограми.Смятам на есен да взема още един и ще направя всичко възможно пак да е Митсубиши.
_________________ Нема водорасли,водата е ЧИСТА!!!
Преди 10-на години реших да си взема нов гсм. И понеже нямаше Siemens, аз си взех световно неизвесната марка Trium (Mars), което е другото име на Mitsubishi. Естествено от магазина не знаеха това.
Определено MITSUBISHI е от най -добрте клас А . Предимствата му са че при добър монтаж 6-7 години няма да имате никакви грижи а това че използва новия фреон r 410 ви ГАРАНТИРА работа примного ниски температури. Отностно разхода може да се коментира много зависи от дограма , изложение, изолация и кой ви го избира продавача или човек който разбира това също е важно за ефективната икономия. Но с една дума японските клими са ЖЕЛЕЗНИ.