Браво влязохте а първи път и двамата ме разсмяхте със добри вицове- първият:
avalokiteshvara написа:
Можеби възмущението ми се дължи на това , че в Кауфланд са ме разглезили и до сега не са ми отказали рекламация, но те знаят как се върти търговия, за разлика от ТеМах.
Много смешно това за Кауфланд и търговията, ще трябва да го разкажеш на управителното тяло, че да се посмеят навъсините хорица работеши в Кофтиланд.
и вторият:
mbabane написа:
Ако отказват да го спазят пусни жалба до КЗП и проблема ще се реши за една седмица.

за една седмица - поне ден да беше казал

явно за разлика от мен не си се оплаквал там или не са се оплаквали от теб. Дано не ти се случва.
Иначе авалоките....... много дълго това бе и да го копирам няма да ми стигне работният ден - си прав КАЙ започнаха да се ебават с размера на плочките и второ от ТеМах не бива да се пазари единствено заради супер надутите цени на всичко. Много често ми се налага да се занимавам със строителство и като сравнявам цените с другите магазини са доста над допостимите надценки (имам чувството че не знаят другите как продават). Някой ще кажат, че всичко е на място ама ако си купите един обикновен разклонител, едно и също производство, който например струва 5 лв. а при тях 9 лв. Мога примери да давам много но няма да стигне страницата.
ПП: А за счупените плочки си имам обица - преди време си взех испански теракот от Живка в тракията. Също беше с отчупени краища на два кашона, но мога да виня единствено себе си, че не съм отворил кашона там на место. Не са ми виновни работниците в магазина, ако е станало при тях или при транспорт те също не са разбрали. Така че вече отварям всичко преди да го натоваря в колата и за мое щастие винаги са ми подменяли счупените плочи.